Нашите second hand находки - тема 35

• 119 319
  • 784
  •   1
Отговори
# 105
Абе оставете ги да се надяват. Аз ще ходя на лов за пердета/чаршафи, дядо Коледа ми подари шевна машина и ще се обучавам.  Crazy

# 106
  • Sofia
И аз не ги разбирам тези цени в сайтовете. Когато имаха код за 40% пазарувах, сега не. А и честно да ви кажа, предпочитам да отида в магазин и да го видя лично. Сега магазините за втора употреба не са толкова гнусни и миризливи като едно време.
Днес се сдобих с яке и палто от една и съща немска марка за по 4 лева всяко. Марката не е супер известна ,но пък са супер запазени, без следи от употреба и не чак толкова демоде.
https://www.breuninger.com/marken/fuchs-schmitt/f01/designerIndex.cmd

# 107
  • София
Докладвам от Мания-Хали - пълни боклуци.

# 108
  • о`майна лунна нощ е
Стига, де ... Мислех утре да се отбия и да разгледам с надеждата да има нещо симпатично.

# 109
  • София
Загледах 2-3 неща, но пак бяха с такива следи от носене, че не си струваше даже да ги мисля.

# 110
Днес се сдобих с яке и палто от една и съща немска марка за по 4 лева всяко. Марката не е супер известна ,но пък са супер запазени, без следи от употреба и не чак толкова демоде.
https://www.breuninger.com/marken/fuchs-schmitt/f01/designerIndex.cmd

Не виждам кой точно е моделът на якето и на палтото ( защото ми се отваря начална страница на сайта) , но така или иначе, моделите не изглеждат никак зле, пък и цените си ги бива 😊. Та, честити находки и със здраве да ги ползваш!

# 111
  • София
последните ми попадения са от Шик-овете-по едно време бяха много западнали, ама напоследък имам страхотни попадения
последните
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0451213002.html
ей такива пуловерчета
за мен и за щерката-еднакви Joy
за нея ръс 152
за мен М
излязоха ми към 3лв горе долу
ама са по-неоново -розови
абе голям купон
дълго време не бях стъпвала там, ама откак западнаха Маниите, ремикса стана супер лукс откъм цени а пълен парцаляк, шик-овете ме изненадаха приятно
все си забърсвам по нещичко

# 112
  • Sofia
Ами аз просто исках да покажа, коя е марката. Иначе само палтото го има, но в друг цвят. Якето явно е по-стар модел.

# 113
Докладвам от Мания-Хали - пълни боклуци.
Съгласна съм вчера бях там.Повечето дрехи бяха много износени.Струва ми се ,че много са занижили качеството.

# 114
  • София
Утре мислех да прескоча и аз до халите, но ме разубедихте. Ще погледна в Шик-овете зад банята. Редовно ви чета и се радвам на находките ви, но супер много ме мързи да снимам моите. Напоследък и не пазарувам толкова често, че гардеробът ми ще се пръсне по шевовете. Тази зима най-сполучливата ми находка е едно дълго яке с двойна яка за 8 лв. от магазин на Пиротска. Отначало ми се видя, че е от тия по-мърлявите магазини, ама имах време за убиване и мокри кърпички в джоба Mr. Green Якето се оказа супер топло, а и не знам дали въобще беше носено - в джоба му открих пликче с резервните копчета.

За мен основният кеф от пазаруването във ВУ е ровенето и намирането на нещо хубаво на смешни цени. В тая връзка онлайн магазините, като Ремикс, са ми абсолютно безсмислени. Око да види, ръка да пипне. Нямам им вяра и на описанията за качеството на дрехите. Аз оглеждам всичко - шевовете колко са размъкнати, има ли пилинг, разни ластици в какво състояние са, циповете и т.н.

# 115
И аз вчера бях в халите,потвърждавам за манията.Имах време исках да се стопля,освен,че няма нииищо,музиката гърми с ненормално високи децибели.Изнесох се.Кой е магазина на Пиротска?На улицата на румънската църква,на същият тротоар посока Екзарх Йосиф невзрачен магазин имаше хубава парка s'Oliver.Изглежда абсолютно нова,но много голям номер.За висока,едра дама.

# 116
  • София
И аз вчера бях в халите,потвърждавам за манията.Имах време исках да се стопля,освен,че няма нииищо,музиката гърми с ненормално високи децибели.Изнесох се.Кой е магазина на Пиротска?На улицата на румънската църква,на същият тротоар посока Екзарх Йосиф невзрачен магазин имаше хубава парка s'Oliver.Изглежда абсолютно нова,но много голям номер.За висока,едра дама.
Магазинът на Пиротска е някъде след Ботев. Като се върви откъм центъра нататък е отдясно. В участъка Ботев - Паисий. Дълго тясно магазинче.

# 117
  • София
Аз също подкрепям момента за Мания. Вчера обаче от ВМА забърсах една шифонена риза Vero Moda и един пуловер с капси,перат се. Ремикса вече не ги разглеждам даже. Преди време бях си харесала едно яке,ама не ми се даваха 80лв,вчера влизам и то станало на 30лв,пък пише че е ново. Не се стърпях и го поръчах,пък ще го видим какво ще дойде. Иначе ново е 50паунда,пък и не е за един сезон определено.

https://remix.bg/womens-clothes-jackets-sports-clothing-trespass-pr4329239.html

# 118
И аз днес поръчах от Ремикс, чисто нови дънки за ММ на Том Тейлър за 27лв. В магазина, в момета има намаление и въпреки това дънките им са по 90лв Stop

# 119
  • Пловдив
Аз дебнах, дебнах едно ски яке в ремикса. Бъртън, вярно, ама носено и със следи от употреба по тяхно описание. И някой го грабна на 80лв Shocked А аз повече от 50 съм се зарекла да не давам.

Общи условия

Активация на акаунт