Нашите second hand находки - тема 35

• 119 294
  • 784
  •   1
Отговори
# 90
  • София

тва сигурно е с антикварна стойност, затова е толкова пари, може да е било на Соломоновия дядо #Crazy

# 91
  • София
Не бе, на цар Борис 3 е било. Mr. Green
Според мен, каквато и да е дреха, каквато и да е марка, ако ще да е с етикет, щом е остаряла и в един единствен размер, е нахално да е повече от 50 лв.
Мале, гледам якета на Веро мода по 45 лв.!  Shocked Че те в нормалния аутлет са си толкова! И са по-нови модели и има размери.

# 92
  • Най-красивата страна
Забелязвам,че цените се вдигнаха доста в тези магазини.Самозабравиха се някои....
Това разваля удоволствието от пазаруването.Тръпката  е да влезеш и да намериш своята находка.Хем да е качествена,хем евтина.
От друга страна хората вече не пазаруват като преди,когато излизаха с по две торби дрехи.И аз също започнах да подбирам по-внимателно и излизам от магазина с по1-2 неща.И гледам повече от 10-20лв.да не давам.Защото за толкова пари мога да си купя една нова блуза от мола.
А онлайн, дрехи ВУ не купувам.

# 93
Докато има хора, които купуват, продавачите ще продават такива боклуци на тези цени. А като гледам в тази тема има доста купувачи.

И това прави обсъждането безсмислено. Очакванията за промяна - също.

# 94
По повод ремикс и аз доста неща съм си купила оттам, много качествени и на нормални цени, като имаше -40%. Но вчера ми дойде поръчка,от която бях доста разочарована. Две от нещата описани с 5 звезди бяха с дефекти- детските дънки с леке и доста носени и риза с дупка. До сега всичко описано с 5 звезди е идвало ново без етикет. Писах им, отговорът беше да ги върна и евентуално ако преценят, че наистина има дефект ще ми върнат и парите за връщането  newsm78. Сигурно това ще ми бъде последната поръчка от сайта, ако продължават да си вдигат цените, а качеството да пада.

# 95
Забелязвам,че цените се вдигнаха доста в тези магазини.Самозабравиха се някои....
Не само, че цените се вдигнаха, но и много падна качеството. Наистина се оляха тотално.
Якето по-горе от Ремикс - и да ми го подарят, няма да го погледна. То модела му ми е набор като гледам. Явно наистина цената му е като артикул с антикварна стойност.

Ваня , дънките са жестоки!  Heart Eyes

# 96
 Close А а, то болни мозъци колкото щеш, ама то хората не са толкова загубени, да дават по цяла заплата за нещо ВУ, без да си го видял или пипнал. Повечето им работи в ремикс не струват пет пари за мен. Те трябва да ми дават пари, за да ги облека не аз на ъях...  #Crazy

#Crazy #Crazy #Crazy https://remix.bg/womens-clothes-coats-gucci-pr4395232.html  #Crazy #Crazy  Sick

# 97
Close А а, то болни мозъци колкото щеш, ама то хората не са толкова загубени, да дават по цяла заплата за нещо ВУ, без да си го видял или пипнал. Повечето им работи в ремикс не струват пет пари за мен. Те трябва да ми дават пари, за да ги облека не аз на ъях...  #Crazy

#Crazy #Crazy #Crazy https://remix.bg/womens-clothes-coats-gucci-pr4395232.html  #Crazy #Crazy  Sick

То тази, която може да си позволи толкоз пари за палто, едва ли ще ги даде за такова ВУ.  Joy Joy Joy

# 98
https://remix.bg/womens-clothes-coats-by-christia-pr4394810.html
Ей такова имаше майка ми и се моташе сума време в гардероба и от жал да го хвърли. Накрая го оставих до контейнера, някой да го вземе.
Да го бях предложила да ми го пласират Ремикса - и на 50 кинта щях да съм доволна, еле пък за 800  Laughing

# 99
Уууу, ама аз още имам нейде по гардеробите такова палто, само че в бежаво. Дали да му искам в ОЛХ някви пари .... а дали въобще някой ще ми го купи  newsm78

# 100

То тази, която може да си позволи толкоз пари за палто, едва ли ще ги даде за такова ВУ.  Joy Joy Joy

Вярно на гучи дрехите са хиляди евра като нови, но това не означава, че единствен размер, който не се знае кога и къде е произведен, може да е толкова. От къде да си сигурен, че това е гуци, може етикета да е фалшив, а както потребителката преди мен каза, никоя жена  с такива възможности няма да даде пари  за яке от ВУ. Тези пари ще стигнат за екзотична екскурзия до хаваите... боже

# 101
Доста ми се вижда гадно да се пъхаш в стари кожи  Sick мен ми е гадно в кожи по принцип, но пък стари и висяли къде ли не Sad като да гушнеш мумия .
цените и в магазин4етата ли са така или само на популярните предлагащи онлайн ?
То ВУ явно се е превърнало в мода .

# 102
  • Най-красивата страна
Аз пък днес купих на ММ един пуловер Pier Kardin и един италиански пуловер .По 2.50 бройката от мъпетите на Дрин.И един бял кашмирен шал за мен за 1лв. Hug
Много съм доволна.

# 103

Тоз модел със сигурност е по- стар от мен  Joy

# 104

Тоз модел със сигурност е по- стар от мен  Joy

Тия у ред ли са!!?!?!?

Че аз за тез пари кола ще си купя!!!  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт