Нашите second hand находки - тема 35

• 119 267
  • 784
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Аз явно съм късметлийка.Играя от два месеца и съм печелила 6 пъти ,като последните два пъти бяха от една и съща седмица.

# 61
Уау това се казва късмет semelyna. Аз спечелих една жилетка и това беше, а толкова искам да спечеля обувки защото ми трябват нови и все участвам за тях. Веднъж имах предчувствие, че това са моите и ще спечеля, но не се случи. Confused Играя от четири месеца.

# 62
Една колежка беше спечелила две неща в една томбола. Аз не пропускам да играя, но досега само една шапка миналата седмица и сега чакам да ми я доставят с куриер. А мъжа ми вчера му направих регистрация и днес - честито, риза Esprit. Та явно някои хора са си късметлии.

# 63
Здравейте, спечелих находка снощи, за първи път играя, много съм щастлива!!!  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Новите находки, нищо не ми допада, как е възможно, миналата седмица повечето неща бяха трепач!!!

# 64
  • Mediterraneo
Нямам любима находка, просто защото доскоро 98% от гардероба ми беше от ВУ  Laughing Тук по разбираеми причини купувам повече нови дрехи, но не спирам да ровя по битаците  Mr. Green

# 65
По принцип си търся черно яке естествена кожа.... И от време на време поглеждам и в Ремикс-а.
Това:
Скрит текст:
е описано като 4/5, с леко "оцветяване" на яката.

Бе аз ли не съм в час, ама тая кир по етикета хич не бих я оценила на "много добро" състояние  Tired , че и за 118лв. Съвсем са се о*кали.

# 66
  • Най-красивата страна
Днес от Импулс купих един анцуг Адидас на ММ за 7лв.от зала А
На детето бяла вълнена жилетка и джинси HM за 4лв.от зала Б
После от Мъпет на Дрин купих един двоен плик .Отдавна търсех такъв за една двойна олекотена завивка.И две калъфки за възглавници.За 6лв.
Доволна съм.

# 67
По принцип си търся черно яке естествена кожа.... И от време на време поглеждам и в Ремикс-а.
Това:
Скрит текст:
е описано като 4/5, с леко "оцветяване" на яката.

Бе аз ли не съм в час, ама тая кир по етикета хич не бих я оценила на "много добро" състояние  Tired , че и за 118лв. Съвсем са се о*кали.

Мале, отврат!!!  Sick Sick Sick

# 68
  • Пловдив
В магазина в бившата Мега Марина на Филипово кога зареждат? Ако отида утре дали ще си заслужава?

# 69
И аз не печеля от Лов за находки, но здраве да е
Едно време такива неща си намирах при всяко ходене , помните ли?

# 70
В магазина в бившата Мега Марина на Филипово кога зареждат? Ако отида утре дали ще си заслужава?

22лв/кг е тази седмица. Следващото зареждане ще е края на януари най-вероятно, като им гледам календара.

# 71
  • ...живея на последния етаж...
Аз пак за Ремикс да се изкажа. Лятото гледам една рокля на Клокхаус за 24 лв. Ще кажете какво толкова, обаче... Същата, че и размера даже същия купихме преди 5 години за изпращането на дъщеря ми в училище, за 16 лв. От Турция, не от тук, ама има ли значение от къде. Нова, от магазин, и преди 5 години. Не стига, че нещата са им от преди не знам колко години,ами и цените по-високи от стандартните за нова колекция. И тук половината потребителки ме убеждават, че било нормално. Щото нали марка.Е не е.

# 72
Половината потребителки и аз в това число, убеждавахме че е на сметка в Ремикс, когато имаше 40 % доп. намаление за нов потребител. Сега не просто го няма това намаление, ами и приключват офертите си на -60%. Нещата като за втора употреба си стават скъпи, а като си сложиш и доставката - мале, мале.
Бях си харесала един пуловер преди време когато имаше намаление до -75% и си го бях сложила в любими. Естествено изчезна при промяната им. Тогава беше за крупната сума от 4.75лв. с намалението /първоначална цена 19лв./. В петък го гледам пуловера на линия - струваше 17,10, ако стигне до -60%, ще струва 7,60. Ми дето се казва, това са си три лева сега отгоре от предишния път когато съм го видяла - това си е почти доставката му. Имаше и някаква оферта за доп. -30% и пак излизаше като сметна по-скъпо от преди.... Да си гледат работата от Ремикс-а  Crazy

# 73
  • София
Да, Ремикс съвсем губят мярката. В последните месеци постоянно вдигат цените. Забелязах, че нещата, които падат с 60% и останат непродадени ги пускат отново пак със същата цена  ooooh!

# 74
Това си е тяхно право, но аз вече дори не ги разглеждам ...

Общи условия

Активация на акаунт