Нашите second hand находки - тема 35

• 119 272
  • 784
  •   1
Отговори
# 15
Преди малко разгледах този сайт Ремикс. Честно да си кажа цените леко ме шокираха... Shocked Shocked
 Mr. Green
То си е верно за шокиране, аз дори не леко, ами много тежко се шокирам като ги видя  Grinning

Моринга, и аз много си го харесвам, уцелих миналата година 6-ца от тотото с него. Някъде към 60 лв мисля, че беше, но наистина си заслужава всяка една стотинка.

# 16
И на мен любимата ми зимна находка е от Ремикс. Едно много красиво пухено яке с естествена кожа на любима марка Heart Eyes

# 17
  • bad@ss
sharpy, като видях как си насмела девойката от Ремикс, си представих как отиваш в Червен за килим и подпалваш обора, понеже никой от сновящите наоколо елементи не си помръдва м*дото да дойде да ти го измъкне изпод другите  Joy

# 18
  • Пловдив
Аз днес си изхвърлих кожените ботуши до коляното, с които се бях сдобила миналия месец след цели..4 или 5 обувания. Кожата се нацепи и направо взе да се лющи. Съпругът се скара, че купувам боклуци. Embarassed Страхотен модел бяха и много ми бяха удобни. За 8 лева. Според мене кожените във ВУ, изкуствена кожа, ако са се търкаляли много време някъде, кожата се скапва и въпреки, че на външен види изглежда здрава след няколко носения отива в боклука.

# 19
Поне да не те е яд за 8 лв. Кажи на мъжа си, че по-лошо щеше да е, ако беше дала 80 лв. или пък 180 лв.  Mr. Green Shocked Peace

# 20
sharpy, като видях как си насмела девойката от Ремикс, си представих как отиваш в Червен за килим и подпалваш обора, понеже никой от сновящите наоколо елементи не си помръдва м*дото да дойде да ти го измъкне изпод другите  Joy

Хахаха, ако съм във фаза, считай, че верно съм ги подпалила  Laughing Laughing
За жалост, не можах да се замъкна миналата неделя там, че нещо се разболях и пазих цял ден дивана.

# 21
  • София
Любима зимна находка - всички сиви жилетки, които си накупих миналата година.

Аз ще трябва да изхвърля едни дънки - много ми стягат в колана. Така е като грабя и не меря. Ама за 2 лв не ми е жал.

# 22
И аз тук при вас. Simple Smile
Засега съм влизала и купувала само от Мания.
Но аз водя класацията по най-калпава находка. Grinning Кожената ми пола се разкъса още на първото обуване и беше цели 12 лв. Stuck Out Tongue
Мъжът ми още не знае, защото като я събух, се опулих учудена и веднага я смотах в гардероба, че беше до мен.

# 23
Хоп и аз в новата тема.
Нямам любима зимна находка, че от скоро ходя по ВУ по-често. Но от скоро имам яке с пух, което може да ми стане любимо.

# 24
  • София
Аз от ВУ си взех нови -бяха с лепенките отдолу още -  боти (кубинки) за 14лв , скапаха се за няма и месец тотално разлепване на нищо не приличаха. Сега си поръчах от едно умряло сайтче други боти за 20 лв и вече 2-3 месеца ги скапвам от носене и нищо им няма... Не знам дали не е от обработката с препаратите.

# 25
  • София/Севлиево
Хоп и аз тук.Моринга  bouquet
Като говорите за обувки,аз зимни ВУ нямам,но септември 2015-та си купих 2 чифта кожени от Мания Хали-София(едните съм сигурна,че са естествена кожа), доста ги нося и изобщо не са мръднали.Та май те ще са ми любима находка Simple Smile

# 26
  • София
Като говорите за обувки,аз зимни ВУ нямам...
И аз така - моята най-голяма находка са спортни сандали ECCO - чистак нови бяха - за 18 лева.

Момичета, някой питаше за карнавални облекла. В МПулс на Лъвов мост имаше доста - на 15 лв/кг. Там правят и томбола всяка седмица с познаване на цената на дадена дреха. Миналана седмица спечелих едно яке (не го премерих и ми е тясно за съжаление, надявам се на благоверния да лепне)

# 27
Най-удобните ми и издържливи обувки са били ВУ. Вярно, че бяха нови, но явно никой не ги е забелязал, защото си ги купих от една ликвидация за 2 лв. Буквално ги скъсах от носене, поне 5 г., накрая с голямо нежелание ги пенсионирах, но вече чак кожата се лющеше.... Mr. Green

# 28
  • София
Moringa  bouquet за темичката!

Всички неща, които изравям и изнамервам си ги обичам  Laughing Някои, не влязли в употреба, отиват при приятелките ми и роднини - и пак ги обичам  Crazy Но тази година най ме кефи буклираното палтенце овърсайз, с което се намерихме преди 2 месеца  Heart Eyes Heart Eyes

# 29
На мен любим ми е един мекичък шал в тюркоаз, синьо и лилаво. Купувах го още от онази Мания в Гео Милев, дето вече я няма. А миналата седмица си изрових и зимна шапка в подходящ цвят от един Шик Шик.

Общи условия

Активация на акаунт