Нашите second hand находки - тема 35

• 119 281
  • 784
  •   1
Отговори
# 45
Абе, Шарпи, сподели наистина ... къде върза Росинант  Joy
 Hug
С най-добри чувства и много усмивки го написах!  Hug

Ааааа паркирам го Роско пред блока, к`ът е много студено го пъхам в гаража  Laughing

# 46
Що, бе, готинки са дънките! Сигурно правят дупето много готинко!!!
 Mr. Green

# 47
  • Пловдив
И мене ме кефят

# 48
О, и аз много им се кефя и стоят много гот. Не съм от най-дебелите, но с тях изглеждам поне с 5 кила надолу. Случайно мернах и цената им - само 94 евро  Laughing
На мен ми излязоха 11 български лева
http://www.ebay.de/itm/Back2Back-Texas-II-Damen-Vollbesatz-Reith … avy-/141256241337
http://prikachi.com/images.php?images/225/8990225O.jpg

# 49
  • о`майна лунна нощ е
Дънките са готини! Няма спор! Ама Шарпи като каза за колегите и изцвилих от смях пред монитора  Mr. Green От там се почна ... Wink Важното е, че са удобни и хващат око. Да се носят със здраве!

# 50
  • София
... видях, че са отворили магазин Дрехата на бул.Васил Левски, в посока към НДК след ДСК дето е на ъгъла с Графа по същия тротоар се върви малко и се стига.
Влизах няколко пъти. Много е скъпо, нищо не ме грабна.
Магазинът се намира непосредствено след Художествената гимназия, като се върви към НДК.  Peace

Много ми харесаха ездаческите дънки.

# 51
  • Варна
Какво ми говорите за любими, аз в повечето дни съм облечена с дрехи, изцяло купени от ВУ! Като се замисля за най-любимо, имам си едно якенце на Miss Sixty, бяло, късо, тънко, но с пух. Носих го не-знам-колко подред зими. Купено от Бултекс във Владиславово. Вече не живеем там и единственото неудобство на новия ни адрес е, че няма ВУ наоколо Simple Smile

# 52
  • Карлово
От този сезон едни кафеви челси боти ЕССО са ми любима находка.

# 53
Днес ми беше ден!
Страхотна находка имам от един магазин + спечелих находка от Мания Flutter

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 20:57 от Г-жа Рамацоти

# 54
Отново не спечелих находка и от Ремикс се отказах.Ще се насоча отново към магазини Фрея те са ми любими. Laughing

# 55
И аз нищо от Лов за находки, а всички неща, които си бях отбелязала, бяха чудесни... Confused

# 56
  • София
Веднъж спечелих преди 3-4 месеца и от тогава нищо , толкова ли е голям наплива според вас или не избират хора , печелили веднъж вече?

# 57
  • София
Аз печеля втори път в рамките на два месеца, но не помня да съм запазвала точно тази находка  newsm78

# 58
Днес ми беше ден!
Страхотна находка имам от един магазин + спечелих находка от Мания Flutter
А какво става като спечелиш находка? Как си я получаваш?
Какво спечели?  Simple Smile

# 59
Аз продължавам да не печеля нищо, играя от самото начало с изключение на 2-3 пъти. Обаче за тази седмица тооолкова ме е яд. Харесах два чифта боти на тимбърленд и жестоки ботуши на UGG   Cry

Последна редакция: сб, 17 дек 2016, 13:59 от Mery*-

Общи условия

Активация на акаунт