Нашите second hand находки - тема 35

• 119 276
  • 784
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Момичета, имам въпрос: как намирате моделите на дрехите, които купувате, в интернет? Някакъв код ли трябва да се напише, или просто сериозно ровене? Извинете ме, ако питането ми е твърде лаишко.

# 766
Silverstone вчера не бях сама и бързах, даже не успях да разгледам почти нищо. Не се отклонявай заради мен, питах ако някой знае.

# 767
Момичета, имам въпрос: как намирате моделите на дрехите, които купувате, в интернет? Някакъв код ли трябва да се напише, или просто сериозно ровене? Извинете ме, ако питането ми е твърде лаишко.

Не разбирам питането ти? Как се избира от сайт за ВУ ли питаш? Или как постваме снимки на дрехите?..

Ако е второто - купила си например яке някаква марка, пишеш в Google яке, еди коя си марка и на изображения излизат снимки. Един бърз преглед и си намираш твоето. Друг вариант е и да си снимаш дрехата, качваш я някъде и постваш тук снимката. Във форума няма как да се качи.

# 768
Някои имат код, а някои с търсене в Гугъл.

# 769
  • София
Да, точно за този код питах. Иначе изобщо не ми се получава търсенето в гугъл, понеже има десетки колекции на всеки бранд (аз няма как да знам от коя е моята покупка) и пишейки например "green skirt zara", определено не се оказва достатъчно.

# 770
  • София
Здравейте,момичета. Днес минах през Мания на ВМА и за малчо забърсах едни нови кецове на Nike за 12лв. Имаше страхотен червен Converse с връзки на черешки,но на мен ми беше малък. На етикета пишеше 37.5. Ако някой му е напът и не са ги грабнали може да извади късмет.

# 771
  • о`майна лунна нощ е
В повечето случаи не се получава с търсенето, тъй като находките ни /дори с етикет/ са предимно от стари колекции, модели, цветове и наистина рядко имат баркод за проверка. В повечето случаи успявам да намеря сходен вариант, който да покажа.

# 772
  • София

Ето това са на малкия кецовете! Нямат никакви следи от носене  Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 773
Ама те даже са и Джорданки Heart Eyes Да си ги носи малкия със здраве. bowuu

# 774
Чудесни са, със здраве да се носят!

# 775
  • Sofia
smahnatabg, страхотни са! Истинска находка! Със здраве да си ги носи  Heart Eyes bouquet

# 776
  • Sofia
На стр.47 е чантата
Аз дадох кода на една дама,но не съм мн сигурна дали я е поръчала,нещо се двоумеше за цвета,цената...
Ще и пиша днес да питам и ако се отказва пак ще е свободен кода,ако някой я иска,ако-не,ще я откажа в сайта.
Писах на жената,но нямам отговор.
Ако е поръчана отбелязва ли се по някакъв начин в профила ми? З-то все още седи като инфо че съм я спечелила...

# 777
Ако е лично закупуване с кода, веднага отива в Закупени. Ако е по куриер, май не. Чак след седмица, мисля. newsm78

# 778
Аз нещо влязох в серия на НЕпечелене от Лова... Tired

За дамите от Варна- отворили са нов голям магазин в Левски, някой ходи ли вече? newsm78

# 779
За дамите от Варна- отворили са нов голям магазин в Левски, някой ходи ли вече? newsm78
Какъв и къде? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт