Не искам деца

• 79 259
  • 780
  •   1
Отговори
# 510
Относно темата - "Не искам да имам деца" ... Най-голямата ми щерка го повтаря от 3-4 години ... Нямам проблем с това нейно щение (приемам го за сериозно и настина не мисля, че е моментно желание) ... Да е здрава и щастлива, така както си го чувства и иска Simple Smile Аз и баща й ... мислим и за 4-то Simple Smile
Уплашили сте детето с този зверилник вкъщи.
Шегувам се, успех с четвъртото  Hug
За голямата - ще си промени мнението, когато срещне човек, от когото да иска деца. Сега говори на теория.

# 511
И аз не исках. Мъжът ми ме натисна. Родих на почти 35. Сега не мога да си представя живота без дъщеря си, обичам я безумно много, тя е най-хубавото нещо в живота ми. Знам, звучи като тъпо клише, но се оказа истина за мен. Не вярвах, че някога ще изпитам нещо към едно бебе и малко като на задължение гледах към него преди да се роди. После много се промениха нещата. За мен, повтарям, не казвам, че с всички е така.

И аз бях така, но в момента съм бременна и лекарите имат съмнение, че бебето е със синдром на Даун. Вече само искам детето да е здраво и да имам три.

# 512
Малко извън темата, но...
mikoos , възхищавам се на хора като теб bouquet Желая ти  прекрасно майчинство, като теб самата  Hug

# 513

[/quote]
И аз бях така, но в момента съм бременна и лекарите имат съмнение, че бебето е със синдром на Даун. Вече само искам детето да е здраво и да имам три.
[/quote]

Миличка, не се тревожи за нищо и не се отказвай!  Hug

# 514
  • София
Не знам дали  си давате сметка, че това замразяване на ембриони изисква стимулация с хормони, която никак не е безобидна за здравето. Аз не бих си я причинила просто ей така.
Според мен наиситна е по-добре да разбере защо не иска. И според това да продължи нататък.  

Могат да се събират яйцеклетки на естествен цикъл, да се опложда до ембрион и да се замразяват и така няколко месеца или една година (по-оптимално, защото само 25% от яйцеклетките ни са реално години за бебе). Не се прави в българските АРТ клиники заради: 1) мързел на докторите; 2) по-евтино е..; 3) беззащитността на пациентките, в смисъл, че те не могат да се наложат на докторите да правят по-евтиното и по-естественото (няма намеса на лекарства за стимулации).

# 515
Понеже чета отгоре- отгоре темата, да споделя, че за мен доста по-скандално от изказването на жена, че не иска деца е това, от друга жена, която не понася деца, ама нейните, видиш ли, златни яйчица били невероятни и умирала за тях. Умилително!   newsm78 Хората наистина сме много различни.

# 516
Понеже чета отгоре- отгоре темата, да споделя, че за мен доста по-скандално от изказването на жена, че не иска деца е това, от друга жена, която не понася деца, ама нейните, видиш ли, златни яйчица били невероятни и умирала за тях. Умилително!   newsm78 Хората наистина сме много различни.

hahaha
И защо трябва да ме умилява бебешкия рев?
Моето го обичам от дъното на душата си. И да реве и да не реве, любовта ми няма да се промени. Да слушам как твоето реве и се тръшка - сори, ама няма начин да си кажа "ооо, сладурче".

# 517
Откакто родих, имам много висок праг на търпимост към деца. Не само към моите, въобще към децата. Преди бях по-скоро нетолерантна.

# 518
Ice Queen, не се заяждам, нито си налагам мнението. Просто директно смятам, че това е не по-малко странно и патологично от това, една жена да не иска деца. С какво твоето е по- от което и да е друго дете? И как, недоумявам, може една майка да е нежна, мила, любяща.. към собственото си дете, а да ненавижда чуждите?!  Tired Това е едно противоречие, което никога няма да проумея.

# 519
  • София
Хм, аз съм нежна, мила и любяща ( Flutter) към моя съпруг, към чуждите – не съм, но ако трябва, ще стана.

# 520
Чак пък "ненавижда".  Stop  Недей да вкарваш излишна драма, ако обичаш!

# 521
Има  тъпанарчета , на които  не мога да им понасям лигнята. 
И ако с годините това не се променя, предупреждавам детето си да внимава с това дете.
--------------
Поканихме на рожден ден по желание на сина ми около 15 деца.  Рождения ден беше супер забавен,   на открито, живописно място с много изненади игри .... /децата бяха 10 г/. 
Две от тях по никакъв начин не можахме да ги включим в игрите и стояха настрана и се чудеха как да пречат на другите, но и не заиграха /двамата/ на поляната заедно.
И двамата са единствени и чакани деца в семейството.
Другите си тръгнаха толкова доволни и заявиха такъв як рожден ден никога не са преживявали. 

Не спестявам на моите деца, какво мнение имам за еди кой си техен съученик.   
Чуждите/познати/близки деца  уважавам до момента, когато се убедя, че не стават за приятели на моите деца.

# 522
Това е случайно съвпадение или фактор за оформянето на децата като "непоносими гаднярчета", както ти ги определи?

# 523
  • София
Има  тъпанарчета , на които  не мога да им понасям лигнята. 
И ако с годините това не се променя, предупреждавам детето си да внимава с това дете.
--------------
Поканихме на рожден ден по желание на сина ми около 15 деца.  Рождения ден беше супер забавен,   на открито, живописно място с много изненади игри .... /децата бяха 10 г/. 
Две от тях по никакъв начин не можахме да ги включим в игрите и стояха настрана и се чудеха как да пречат на другите, но и не заиграха /двамата/ на поляната заедно.
Другите си тръгнаха толкова доволни и заявиха такъв як рожден ден никога не са преживявали. 

Чуждите/познати/близки деца  уважавам до момента, когато се убедя, че не стават за приятели на моите деца.

И все пак да ги наричаш тъпанарчета... Rolling Eyes

# 524
  • София
Има  тъпанарчета , на които  не мога да им понасям лигнята.  
--------------
Поканихме на рожден ден по желание на сина ми около 15 деца.  Рождения ден беше супер забавен,   на открито, живописно място с много изненади игри .... /децата бяха 10 г/.  

Чуждите/познати/близки деца  уважавам до момента, когато се убедя, че не стават за приятели на моите деца.

Наричаш дете "тъпанарче"? Все едно чалгаджия да се опитва да обижда чуждия музикален вкус. Пълна пародия.

Общи условия

Активация на акаунт