Не искам деца

• 79 258
  • 780
  •   1
Отговори
# 525
Значи, викате..аз вкарвам излишна драма??? А някакви моралистки дето размахват пръст на всяка, която не иска да се плоди, имат правото да наричат чуждите деца тъпанарчета...? Егати двойния аршин ама айде..

# 526
Значи, викате..аз вкарвам излишна драма??? А някакви моралистки дето размахват пръст на всяка, която не иска да се плоди, имат правото да наричат чуждите деца тъпанарчета...? Егати двойния аршин ама айде..
Захирче, не се ядосвай. Всеки има право да се излага както сметне за добре. В случая, женицата толкова може, толкова се излага.

# 527
  • Най-красивата страна
И все пак жената е откровена.Има много хора като нея,които не понасят други деца освен собствените си,но не си признават.

# 528
И все пак жената е откровена.Има много хора като нея,които не понасят други деца освен собствените си,но не си признават.
О, съвсем нормално е да не обичаш други деца освен своите. Не е нужно обаче да наричаш чуждите деца "тъпанарчета". Peace

# 529
Съжалявам, но аз не го намирам за нормално. Поне в средностатистическата жена е заложена минимум емпатия ако щете и елементарен майчински инстинкт. Не във всички, разбира се.., но ми е непонятно как някой лобира за раждане, а нарича децата тъпанарчета.

# 530
  • София
Няма как да обичам чужди деца, но не е и като да не мога да ги понасям и да ме дразнят чак толкова много.

# 531
  • София
Това е едно противоречие, което никога няма да проумея.

Разбира се, че ще го проумееш, в момента, в който си гушнеш бебето  Grinning

# 532
  • София
Откровена е, а това което ви възмущава е речника ѝ, който си е такъв, просто.
Белите хора с достатъчно интелигентност, не използват определения от този вид спрямо когото и да е, независимо от отрицателното си отношение.
Аз не понасям лигави деца и затова моите не съм лигавила.
И каквото на тях не съм позволявала, не съм търпяла и при чуждите.
Но, обидните думи са нещо, което просто липсва в речника ми и не бих употребила както за големи, така и за малки.

# 533
Четейки последните мнения, се зачудих коя теория по приляга за хората. Тази че желанието да защитим своите гени е толкова силно, че бихме дори убили чуждите деца, както се случва сред животните. Или пък дори и в природата се наблюдава грижа за чужди деца (лъвски прайд) или "осиновяване на изоставено".
Аз самата никога не съм се умилявала от бебета и деца с изключение на моето си. Но и откакто съм майка изпитвам емпатия към деца и майки. Като се замисля, не познавам нито една жена, която да приема децата на мъжа си от предишни бракове като свои. Винаги за нейното трябва да има повече.

# 534
Изпадате в крайности. Ясно е, че е лош избор на изразни средства непонасането. От друга страна за лошата мащеха опитът не е от вчера. Така, че колкото и да вдигаме врява как обожаваме чуждите деца, ако изпадне в ситуация да ги отглеждане, картинката рязко се променя в повечето случаи.
Само си разсъждавам. 

# 535
Че някои майки по принцип не обичат деца, но за своите дават мило и драго, стана дума заради незрелите изказвания, че щом те дразнят малки деца, значи по-добре да не ставаш родител. Това е пълна глупост и между двете неща няма абсолютно никаква връзка.
Мен и до днес ме дразнят детските компании, не обичам да се занимавам с деца, да им измислям забалвения и да им търпя лигнята.
Въобще да гледаш на собственото си поколение като на сополив и повръщащ смрадлив тулуп, само доказва, че просто не ти е дошло време за деца. Децата са олицетворение на живота, затова е хубаво да имаш деца и е нормално да си ги представяш като пораснали и самостоятелни хора, защото много малко време ще бъдат непохватни тролове, подръпващи те за полата.

# 536
Така е
Всъщност много от кофти родителите се умиляват безкрайно само от бебенца и са адекватни само покрай сополите и гърнетата, а след това не приемат добре, че децата им са пораснали и имат мнение и живот.

# 537
То се и вижда по темите из СО - прочета ли, че някоя малка пикла ще прави бебенце с приятеля си, веднага ми е ясно, че всъщност не иска дете, а си представя точно бебенце - малко, розовко и в количка.

# 538
  • София
То се и вижда по темите из СО - прочета ли, че някоя малка пикла ще прави бебенце с приятеля си, веднага ми е ясно, че всъщност не иска дете, а си представя точно бебенце - малко, розовко и в количка.
Да! Все едно е някакво тамагочи.

# 539
  • Countryside
Ммм,а количката е Стоке или?
Най-лесно се гледат бебета под годинка, въпреки недоспиването, коликите и разните там ваксини и никнещи зъбки.

Общи условия

Активация на акаунт