Не искам деца

• 79 205
  • 780
  •   1
Отговори
# 645
  • София
ПОстовете на маманет звучат, меко казано, налудничаво. А наръсените емотикончета на килограм не помагат за подобряване на впечатлението. Обаче, за разлика от други теми, тук съм съгласна с всяка дума, написана от Сирената.
Има го този момент, но мен ме подразни номера със сравнението с някакъв там функционер на партия.
Не понасям хора, които скачат в някакъв разговор, за да го направят трибуна на политическите си пристрастия.

# 646
Сирен, отдавна премахнаха данък "Наследство". Още откакто Мончо Царя трябваше да си прибере наследствените имоти.

АбсурТ, ама наистина маманет звучи като дружинна ръководителна от 1979г.

# 647
Както са го махнали, така някой може да реши да го сложи наново, да трупа политически точки. Въпросът трябва да е принципен.

# 648
Сирен,
държавата е една пирамида. И ако долу нещата не са добре, ще се срути и горе.

# 649

Може още няколко пъти да го повторите, да се насладите и получите удовлетворение рано днес... Peace 

Joy

# 650
Сирен,
държавата е една пирамида. И ако долу нещата не са добре, ще се срути и горе.

Може и да не се срути, просто да позаслабне.

Съвсем ясно осъзнавам, че моят модел след време води до кланови войни, мафиотски похвати и вендета, но пак е по-добре от орди, насочвани от политическа класа.

Има нужда от хора, които не могат да се управляват с масови похвати и са способни (и достатъчно богати на fuck you money), та да взимат независими решения и да не се подчиняват, ако държавата реши да си прави експерименти и да тества онова гнусно нещо, наречено идеологии.

# 651
Точно така. Ето отново те подкрепям.  Peace

# 652
  • България-Швейцария
Не понасям хора, които скачат в някакъв разговор, за да го направят трибуна на политическите си пристрастия.
Относно политическите ми пристрастия доста си се объркала, ма нейсе Mr. Green

# 653
Сирен,  поклон пред постовете ти!!!!  bowuu bouquet  Обожавам нагласата ти за родителството и живота...  Peace  Момиче ти си едно национално богатство- бижу Heart Eyes
Ми направете я рекламно лице на партията-майка по линията за решаване на демографския проблем Whistling
Вече почва да става досадно, наистина Tired
За неразбралите - намирам удивително сходство между стила на писане на маманет и постовете на Мишо Мирчев (БСП) във Facebook. Профилът му е публичен, може да се убедите и сами.
Никак не ми се струва случайно, не е и сефте да се троли във форума, обаче лекичко взе да ми писва това подценяване на аудиторията, не всички тук ядем доматите с колците.

GrinningVery Happy:D откъде почна темата, докъде стигнахме.

# 654
По-добре с едно дете, вместо с николко, нали?

Смятам, че зад желанието за нямане на деца се крие или невъзможност, болести и репродуктивни проблеми или патология.

Поради естеството на темата няма нужда да се навлиза в подробности, но реално стремежът на човешкия вид е бил винаги ориентиран към засита и размножение  Laughing

# 655
По-добре с едно дете, вместо с николко, нали?

Смятам, че зад желанието за нямане на деца се крие или невъзможност, болести и репродуктивни проблеми или патология.

Понякога наистина извинението е "Просто не искам деца!", защото е по-лесно и по-безболезнено от "Просто не мога да имам деца!"  Cry
Много е тъжно...

# 656
Извинете, но какво означава "не мога да имам деца" при днешния напредък на репродуктивната медицина? И това го казвам от личния опит на жена, преминала през инвитро, и то с донорска яйцеклетка. Аз също нямах никакви шансове за дете поради ранно изчерпване на яйчниците и ранна менопауза. Ами със съпруга ми се решихме на инвитро с донорска яйцеклетка и сега сме щастливи родители на две близначета. А авторката е само на 30. Ако искат, ще имат дете, ще намерят начин. Съмнявам се обаче съпругът й да я подкрепи в процедурата по инвитро, ако той самият не иска дете. Ако пък той има някакъв репродуктивен проблем, съвременните АРТ /техники на асистираната репродукция/ в последните години са напреднали много в борбата с мъжкия фактор и днес почти всеки мъж може да има свое дете. Ако го иска, обаче!

# 657
Щом си минала през борбата за дете и инвитро, би следвало да знаеш най-добре, че има случаи, в които нищо не може да се направи и двойката няма как да има свое биологично дете.

# 658
Уиш, много малко са тези случаи, а те дори не са и опитали. Освен това, в краен случай остава възможността за осиновяване. А тук няма и намек за това. Освен това авторката изчезна много отдавна от темата.

# 659
Уиш, много малко са тези случаи
Дано да си права и аз да греша, но не ми се вярва.

Общи условия

Активация на акаунт