На пазар в Лозенград и Одрин - 10

• 196 902
  • 738
  •   2
Отговори
# 240
Днес пазарувах в Мигрос и си взех срещу 1.50 лири, money club карта. Добри отстъпки имаше с нея. Искам да знам обаче следващият път ще мога ли да я използвам, ако не я регистрирам в сайта им. Не разбирам турски, а пък искат и Gsm номер....

# 241
Картата за Мигрос важи 3 месеца ако няма движение по нея, т.е ако 3 месеца не се пазарува с нея.

# 242
Както казах, картата ми беше от поне 5-6 години, пазарувах почти само от промоциите на тяхната си им цена, нямаше проблем.

# 243
Както казах, картата ми беше от поне 5-6 години, пазарувах почти само от промоциите на тяхната си им цена, нямаше проблем.
И на мен ми се е случвало да не пазарувам дори повече от 6 месеца с картата и не е имало проблем.

# 244
В петък бяхме в Одрин.
За тези които питат за минаването през Гърция,на Пазаркуле гърците ни върнаха  #2gunfire пратиха ни на кап.андреево имали сме много багаж,като говорихме с другите коли,казаха че много се дразнили като видят тоалетна хартия и прах за пране.Та ни размотаваха от 5 до 11 по границите.А сме минавали още 2 пъти така натоварени че и повече.Ако искате цени на прахове и  хартий кажете да напиша.

# 245
  • София
В петък бяхме в Одрин.
За тези които питат за минаването през Гърция,на Пазаркуле гърците ни върнаха  #2gunfire пратиха ни на кап.андреево имали сме много багаж,като говорихме с другите коли,казаха че много се дразнили като видят тоалетна хартия и прах за пране.Та ни размотаваха от 5 до 11 по границите.А сме минавали още 2 пъти така натоварени че и повече.Ако искате цени на прахове и  хартий кажете да напиша.
Единственият път, когато опитахме да минем през Пазаркуле и нас ни върнаха. Багаж нямахме никакъв, но изобщо не се е стигало до отваряне на багажник, за да видят. Дърдореха нещо на турско-гръцки-български, сред което се открояваше само "развален компютър" и ръкомахаха да обръщаме. Дори и да е имало някакъв технически проблем, едва ли е бил само за нашата кола, защото гръцките и турските не ги връщаха.  Wink

# 246
Изобщо личните ни карти не стигнаха до пункта.Просто извика още един който след нашата прегледа още 3-4 коли,каза да ходим на митница зададохме няколко въпроса защо не можем да минем единствения отговор беше с ръката да обръщаме,чак когато обърнахме ни върна личните карти.Много зависи на кого ще се паднеш,на какъв кеф ще е.

# 247
  • Варна
Информация за актуалните цени някой да сподели, моля!

# 248
Поне 7-8 пъти минавам през Пазаркуле и проблем не е имало. Ако има общо с покупките, то аз наистина не пазаря много неща за домакинството. Тоалетна хартия, омекотители и шампоани  не взимам, рядко прах ако си хареса майка ми и то по 1-2 бройки. Повече хранителни неща взимаме и най-често по нещо от Мадам Коко.  Като се замисля багажника не са ми отваряли всеки път.

# 249
Честит празник на дамите.Дали има вече хубаво зареждане на пролетни дрехи

# 250
Много странно ние минаваме редовно през Гърция не сме имали проблеми. Един съвет като отидете на гръцката граница кажете че отивате в Гърция, няма как да ви върнат.

# 251
моля за цени на перилни препарати и др

# 252
  • у нас
моля за цени на перилни препарати и др

Цените едва ли са се променили от миналата седмица. Момичета, които ходиха споделиха цени. Виж на предните страници.

# 253
Здравейте предстои ми пътуване до Истанбул и няма да имам възможност от Одрин да си напазарувам и да ви попитам дали сте запознати има ли борси в Истанбул и съответно за адрес?

# 254
  • у нас
Здравейте предстои ми пътуване до Истанбул и няма да имам възможност от Одрин да си напазарувам и да ви попитам дали сте запознати има ли борси в Истанбул и съответно за адрес?

Може да попиташ в Истанбулската тема. Лично аз от там не съм купувала прахове и тем подобни.

Общи условия

Активация на акаунт