Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 56

• 73 771
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
БУ Hug
Фенче Heart Eyes, аз казах какво най -много ми хареса Crossing Arms Laughing
и какви са ми били усещанията след последното му интервю Peace

линк към тубето

https://www.youtube.com/watch?v=jWP3ntl64I4

дано да имаме хубава серия!!

# 241
БУ Hug
Фенче Heart Eyes, аз казах какво най -много ми хареса Crossing Arms Laughing
и какви са ми били усещанията след последното му интервю Peace

линк към тубето

https://www.youtube.com/watch?v=jWP3ntl64I4

дано да имаме хубава серия!!

Айре  Heart Eyes е, да де ! И аз така!  Peace
Не се съмнявам, че серията ще е супер  Peace Но, все ми се струва , че отново ще свърши така, че да се маем до другия четвъртък какво е станало  Mr. Green

Последна редакция: чт, 22 дек 2016, 19:30 от queen_fenka

# 242
Ето ме  Party Party Party

Много са сладки Джес и Сю  Heart Eyes

Бюлент  Sick Тахсин Sick

# 243
  • София
Всички са  в потрес, Тахсин е щастлив от това, снахата обаче ще прави маса и ще празнува. Рейхан също тъгува за майката на Сю и Корхан.
Сюхан е разочарована и разстроена, заради майка си, казва, че не може да повярва, че тази жена ще живее в дома на майка и. Първоначално не искаше Джес да я закара, но накрая се съгласи. Новия от миналия епизод, донесе нещата на Адалет в къщата занесе ги в кухнята и там срещна Хюлия/Айше. Нашичките пътуват Сю плаче, а Джеско се опитва да я успокои. Корхан се опитва да го апострофира, ама не му се получава. Джахиде пита Адалет защо не и е казала, тя каза, че и тя сега е разбрала, разказва, че Тахсин я е извикал в съда предложил и  съгласила се и се оженили. Станало без глупости. Михрибан тъгува за миналото, спомня си за деня на сватбата, как са и казали че се е оженил вече за Нуран. Адалет щяла винаги да бъде до него, навсякъде.
Корхан си сочи главата и вика вече ще бъдете вие наша господарка.
Сю и Джес си пийват, Сю му казва, че брака с Адалет е само, за да накаже децата си. Джес вика, че е жалко за жената, ама Сю нямало да я съжалява, майка и страдала, а той прекарвал всички нощи с Адалет. Корхан знаел повече ама нищо не и казвал. Джес иска да си ходят, ма Сюхан не искаше, той я обеди, ама тя все пак преди това изпи едно на екс. Нашия я носи на гръб, а тя вика - Бурак, бурак  - Остави ме, ама не и се иска много. Пита я за нейната стая и тя вика тука къде тука, тя пак вика тука. Джес я намери, ама нашата е много наквасена. Вика му да си ходи, тя щяла да се оправи. Ама той не и вярва и и помага да си свали обувките. Джахиде мрънка на Корхан. Изпусна пак името на Хюлия, ама му вика объркала се дори не познавала такава. Отиде да я търси ма нея я няма и се паникьоса. Пита Рейихан, тя не знае последно я видяла с нея, после изчезнала, търсят ма няма следа от нея. Да я потърсили навънка, търси я по телефона. Корхан и каза да се успокои, може да е отишла до градчето. Ама била голяма жена да не се панирала, Джахиде вика тя не може да излиза без мен. Казаха и, че е излязла. Тя е с Туран, той я нападна,  вика и не можело да има толкова големи съвпадение, каза му че е бременна, за да не я удари. Той изпадна в шок. Бюлентчо се прибра при мама. Заяжда се с нея, рано приключило празнуването. Тя го обвини, че е ги е предал, след това обаче не ги разбрах, че ми звънна телефона. Джахиде му се обади да каже, че е изчезнала Айше-Хюлия или която и да е. Тя казва на Турхан, че сее  разбрала с бащата и ще го роди, каза му че бащата е Бюлент, щото той я пита. Ама май бащата е той... Джес гледа спящата Сю. Мъжо на Ширин я хвана с Бюлент в горичката да си говорят и ги снима. Той и вика да каже на Корхан, ама тя вика не, да не я оставял на половината път Бюлент и той и вика добре успокой се.
Джес му доверява майка си, на Кемалчо да я гледа. Михрибан отиде у Джеско, майка му я разпозна като някаква нейна сътрудничка, ама нещо... Пита я какво е направила с досието, Михрибан няма идея за какво иде въпрос. Спомена Тахсин и тя вика, че както е убил баща му, така ще е убие и Джес. Малко се разговори, Кемал дойде и ги прекъсна, пита я за какво била там. Да я посети, ама изпуснала Джесур. Той преди малко излязъл. Носи на Фюген любимите неща от градчето. Опитва се да слухти още ама Кемо и болногледачката я секнаха, било време за лекарства. Не изглеждала като болна, Кемо се съгласи, понякога изглеждала напълно добре. Сю се буди, Джес и е оставил писмо и вода, а главата я цепи като.... Grinning  В писмото пише, че не може да бъде с нея сутринта, но за начало да дойдела на себе си. Донесоха и дрехи от химическо, тя се сети как Джесур я е къпал и как и е свалил дрехите. Сю вика - Офффф... чак не иска да си спомня,  вижда си сутиена и вика - Не, не, не, не. Тръгнала и тя него да съблича, ма той я е спрял. Продължава да вика - Не Grinning моли се на вратата да не е Джесур. Ширин е, която говори с 200км в секунда. Сама дошла, човек да се е обадил поне и вика, от майка си разбрала, никой не я довел. Джесур и казал да и приготви това и да го изпиел цялото. Сю я пита кога се е прибрал, а тя нея дали не се сеща. Ама не помнила установи Ширин. Намери бележката Ширин. А Сюхан не знае какво се е случило и е в паника... Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Тя го молила да остане с нея, ма не си спомня. Тя я успокоява, че Джесур не може да постъпи така, а Сю повтаря, че иска да умре. Джес се срещал със собствениците на земите. Задействали плана. Другия мъж е бащата на Бану с тях, той е познавал Хасан, каза нещо за него, ама не разбрах. Дойде Тахсин и  Джеско го пита защо не е на меден месец. Представи ги един на друг бащата на Бану - Чети и Тахсин. Представи му и Решат, бил стар приятел на баща му и негов добър приятел. Пита за Сюхан, знаел за това, че я е завел в Истанбул. Да спряла да се правила на интересна, бил наранен.  Ширин и вика тръгвам си, да столя докато дойде Джеско, тая и вика големи хора били. Шегува се с нея. Адалет звъни, ама Сюхан накара Ширин да вдигне. Ама се съгласи после да говори с него. Адалет иска да и се извини, ама Сю и каза, че тя няма какво да се извини, а баща и. Била много ядосана и разстроена от постъпката на баща си, наказал ги с тоя брак и т.н, да не си мислила че това е победа или нещо подобно каза Сю. Ширин и каза да се опита малко да си оправи отношението с нея, била съпруга на ония. Неджля реве щото Джахиде я обвинила, за изчезването на Айше. Адалет и сви сърмите.
Бюлент е в жилището на Хюлия-Айше, видя камерите и прави некви странни движения Grinning

# 244
Бу, мерсииии джанъм bouquet
Тери Hug
на мен нещо не ми върви онлайна Confused
пък имам и гости....

# 245
Бу  Hug благодаря!  bouquet Много е готина серията, а нашите са големи сладури  Heart Eyes
Терка  Heart Eyes много беше смешна Сю как викаше резил  Laughing И къде хвърли торбата със сутиена  Joy Joy Joy Joy скица  Laughing

# 246
# 247
  • София
Бу  Hug Heart Eyes благодаря за превода в ефир  bouquet bouquet bouquet

Явно е интересна серията. С нетърпение ще чакам превода  Peace

# 248
  • София
Момичета на втората част много ми забива... няма да мога да пусна разказ
Съжалявам

# 249
 Hug Hug Hug

Минавам само да ви поздравя с песента,която звуча преди малко в епизода .  Peace

Kalben - Aramızda

https://www.youtube.com/watch?v=WbAJEUeSmiY

Хванах само няколко момента от първата част на епизода. Ще  го гледам направо с превод .
Утре ще ви прочета.

Върнах се,че забравих да благодаря  на Фенчето за превода на интервюто на Киво.  Сърдечно благодаря мила Heart Eyes bouquet

БУ  bouquet

Приятно гледане !

Лека.  Hug

Последна редакция: чт, 22 дек 2016, 21:32 от лава

# 250

Бу, няма проблем Peace
Лаве Hug bouquet

# 251
  • София
Hug Hug Hug

Минавам само да ви поздравя с песента,която звуча преди малко в епизода .  Peace

Kalben - Aramızda

https://www.youtube.com/watch?v=WbAJEUeSmiY

Скрит текст:
Хванах само няколко момента от епизода. Ще  го гледам направо с превод .
Утре ще ви прочета.

БУ  bouquet

Приятно гледане !

Лека.  Hug

Лаве  Hug Heart Eyes bouquet

# 252
Усети се Джес, че я харесва  Mr. Green

# 253
# 254
Бу  Hug няма проблем  Peace Благодаря ти отново!  bouquet
Лаве  Heart Eyes Hug bouquet
Серията е доста интересна, с превод ще е още по! Поне разбрах, че няма игра от страна на Джес - той действително се влюби в Сю, вече я сънува и се панира доста, когато тя разбра истината уж на сън ...
Не знам какво я лъга Сюхан баща и, но тя му повярва на 100 %. Много ми хареса Корхан как бъзикаше Бюлент за Джесур  Mr. Green Оня направо побесня, Корхан му вика Маниак  hahaha Михрибан не разбрах защо се срещна с Бану  newsm78 А Тахсин какво разбра от онзи, при когото ходиха Джес и Ръфат  newsm78 Много неизвестни, ще чакам с нетърпение превода. Но, повечето неща се разбират, просто ни липсват диалозите. Да видим Бюлент какво му е замислил на Джес  ooooh! А нареждането на Тахсин да стрелят ще е на края и нищо няма да разберем явно  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт