Фенче
, аз казах какво най -много ми хареса 
 и какви са ми били усещанията след последното му интервю

линк към тубето
https://www.youtube.com/watch?v=jWP3ntl64I4
дано да имаме хубава серия!!

е, да де ! И аз така!  
 Но, все ми се струва , че отново ще свърши така, че да се маем до другия четвъртък какво е станало  
  В писмото пише, че не може да бъде с нея сутринта, но за начало да дойдела на себе си. Донесоха и дрехи от химическо, тя се сети как Джесур я е къпал и как и е свалил дрехите. Сю вика - Офффф... чак не иска да си спомня,  вижда си сутиена и вика - Не, не, не, не. Тръгнала и тя него да съблича, ма той я е спрял. Продължава да вика - Не 
 моли се на вратата да не е Джесур. Ширин е, която говори с 200км в секунда. Сама дошла, човек да се е обадил поне и вика, от майка си разбрала, никой не я довел. Джесур и казал да и приготви това и да го изпиел цялото. Сю я пита кога се е прибрал, а тя нея дали не се сеща. Ама не помнила установи Ширин. Намери бележката Ширин. А Сюхан не знае какво се е случило и е в паника... 

Тя го молила да остане с нея, ма не си спомня. Тя я успокоява, че Джесур не може да постъпи така, а Сю повтаря, че иска да умре. Джес се срещал със собствениците на земите. Задействали плана. Другия мъж е бащата на Бану с тях, той е познавал Хасан, каза нещо за него, ама не разбрах. Дойде Тахсин и  Джеско го пита защо не е на меден месец. Представи ги един на друг бащата на Бану - Чети и Тахсин. Представи му и Решат, бил стар приятел на баща му и негов добър приятел. Пита за Сюхан, знаел за това, че я е завел в Истанбул. Да спряла да се правила на интересна, бил наранен.  Ширин и вика тръгвам си, да столя докато дойде Джеско, тая и вика големи хора били. Шегува се с нея. Адалет звъни, ама Сюхан накара Ширин да вдигне. Ама се съгласи после да говори с него. Адалет иска да и се извини, ама Сю и каза, че тя няма какво да се извини, а баща и. Била много ядосана и разстроена от постъпката на баща си, наказал ги с тоя брак и т.н, да не си мислила че това е победа или нещо подобно каза Сю. Ширин и каза да се опита малко да си оправи отношението с нея, била съпруга на ония. Неджля реве щото Джахиде я обвинила, за изчезването на Айше. Адалет и сви сърмите. 

няма проблем  
 Благодаря ти отново!  

Михрибан не разбрах защо се срещна с Бану  
 А Тахсин какво разбра от онзи, при когото ходиха Джес и Ръфат  
 Много неизвестни, ще чакам с нетърпение превода. Но, повечето неща се разбират, просто ни липсват диалозите. Да видим Бюлент какво му е замислил на Джес  
 А нареждането на Тахсин да стрелят ще е на края и нищо няма да разберем явно  
					Препоръчани теми