Математически турнири - 41

• 121 640
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Задачите от Московската олимпиада как ви се струват като трудност?
Трудни Simple Smile

# 661
  • Sofia
Дотолкова трудни, че няма да пускам детето. Като имате предвид, че го водя по всички състезания по принцип.  Mr. Green

# 662
Извинявам се за въпроса предварително, но знаете ли дали ще са пуснали парното в 125-то училище по време на математика без граници? Ходили сме на други състезания там и нямаше отопление, но сега времето е изключително студено.

# 663
  • Sofiq
На мен са ми трудни и аз не мога да ги реша, дори не разбирам на някои какво се иска(трети клас). За щастие детето ги решава без грижи, въпреки че няма да се явява. Успокоява ме да не се отчайвам, щяла съм да ги разбера, ако упражнявам.  #Crazy
Това са състезания, на които и половината задачи да решиш, е успех. Нека не се страхуват децата да се явяват.

# 664
На мен са ми трудни и аз не мога да ги реша, дори не разбирам на някои какво се иска(трети клас). За щастие детето ги решава без грижи, въпреки че няма да се явява. Успокоява ме да не се отчайвам, щяла съм да ги разбера, ако упражнявам.  #Crazy
Това са състезания, на които и половината задачи да решиш, е успех. Нека не се страхуват децата да се явяват.

ааа, добре. И аз така подобно се чувствам. 

# 665
  • София
Да, точно така, има доста състезания, които са истинско предизвикателство, но не е нужно всичките задачи да са решени. То точно това му е интересното. Стига, разбира се, детето да не се отчайва, когато не ги реши всичките.

# 666
Децата харесват задачите от Московската, защото  са много интересни, но на мен ми се губят от някои години и се чудя откъде да ги намеря. Имам от 2013, 2014 и от 2007, 2008, 2009 за 1 клас. Ще ви бъда благодарна ако споделите къде да открия от други годни.

# 667
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush да събудя темата със зимен кръг Математика без граници  Blush

има нов момент - всички деца излизат с копие от бланката за отговори  Blush

# 668
Добри, къде това? При нас не са давали нищо да изнасят.

# 669
  • Бургас/Пз
При нас също не ни дадоха нищо. Вчера беше в Бургас ОУ Братя Миладинови. Разбрах, че в други училища ще е през седмицата по време на часовете, което ми се видя малко странно.

# 670
  • Sofia
И при нас нищо не изнесе. Освен това не каза да е имало бланка с отговори.  newsm78

# 671
бланката е била на карбонирана хартия в три екземпляра.
взели са два и са дали на децата последния.

не са им дали да си вземат черновите

# 672
  • София
 Явиха се в Данис и нищо не са изнесли също. Все пак ако някой има задачите моля да даде снимки  Praynig

# 673
Явиха се в Данис и нищо не са изнесли също. Все пак ако някой има задачите моля да даде снимки  Praynig

в коя група сте били?

# 674
  • София

в коя група сте били?

Последната.

Общи условия

Активация на акаунт