Раждане в АГ болница „Свети Лазар”

• 89 919
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
*s.i.l.v.e.r*, Сладка Чан, благодаря ви за моралната подкрепа. Ще погледна темата и ще потърся съдействие от жени, минали по този път. Надявам се първоначалните изследвания да ме окуражат и да се окаже, че няма проблем.

# 121
Много се радвам, че се чувствате добре и аз така, радостно наедрявам. Simple Smile

Мари, двете с Чан, девойки ще имате значи, май и термините са ви близко.

Мелани, ако нямаш проблеми, защо искаш секцио, страх ли те е?

Да! #Crazy

Нормално е да се страхуваш, всяка бременност носи риск, но все пак разговаряй, потърси съвет от специалисти. Ако можех щях да родя нормално, в края на краищата най-важното е да сте здрави ти и детето.  Hug

# 122
  • София
Melaniе_Melanie,  дори да не родиш по естествен път, това в никакъв начин не трябва да те притеснява. Така се налага при теб по здравословни причини. Да, най-добре е да родиш по естествен начин, но когато нещата не зависят от нас, се оставяме в ръцете на лекарите. Винаги има притеснение, което е нормално. Страховете са преодолими.

# 123
Сладка Чан, никъде не съм писала, че имам здравословни причини, които налагат секцио и най-малкото, че се страхувам от него. Напротив! Но за сега поне на там клоня Simple Smile

# 124
  • София
Извинявай, Melanie_Melanie, явно не съм те разбрала правилно. Останах с впечатление, че се страхуваш от нормалното раждане. Най-добре отиди на място да се запознаеш с условията, при които може да родиш. Ще има ден на отворените врати ето ти линк:  https://web.facebook.com/events/397518403955639/?acontext=%7B%22 … _history%22%3A%22[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22page%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22page_upcoming_events_card%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A[]%7D]%22%2C%22has_source%22%3Atrue%7D Успех. Прегръщам те.

# 125
Момичета,а вие към кой доктор в болницата се насочихте?Аз нямам представа,но искам да не е само лекар но и сърцат!Бихте ли дали отзиви за вашите?
А някой разбра ли актуалните цени за раждане и различните стаи?

# 126
  • София
Mari: ) лично аз се насочих към д-р Николова, както писах по-преди. Когато ме прегледа, с мен подходи много професионално. Чувствах сякаш моята бременност я приема много лично и индивидуално. Цената зависи от това каква стая ще си вземеш. Мисля, че тука някой беше обяснявал.

# 127
Благодаря,сладка!
А колко време предварително си записваш час за Николова?Имаш ли представа кои дни е там и какво и е работното време за прегледи?

# 128
  • София
Благодаря,сладка!
А колко време предварително си записваш час за Николова?Имаш ли представа кои дни е там и какво и е работното време за прегледи?

mari:) Николова работи понеделник, сряда и петък до 14 часа. Това е работното й  време, но  може и извънредно да те приеме вечер. Хубаво е да започнеш да ходиш на прегледи 35 и 36 гестационна седмица.  През последния месец от бременността трябва да се следиш при нея редовно.

# 129
  • Семейството е винаги с мен:)

radosti_  ти в кой месец си сега, къде се следиш?

В 11 седмица съм, следя се в Токуда

# 130
  • София
Radosti_ , а раждането ли искаш да ти е в Свети Лазар? Много се радвам за теб, имаш време докато родиш бебчето. Стискам палци да имаш една лека бременност.

# 131
Чан,благодаря,тъкмо днес се обаждах да питам за работното и време.Ще отида да се запознаем другата седмица,и пак май месец,но после чак преди раждането,защото няма да съм в София ,ще се върна живот и здраве за секциото -два три дни преди това,няма да мога да се следя при нея за съжаление.В сайта пишеше,че приемат в болницата за раждане и без проследяване,но е хубаво поне един -два пъти да се видим.

# 132
Мари и при теб ли се очертава секцио, нали се надяваше по естествен път да родиш?

# 133
Ане,ако се намери доктор ,който да ми даде светлина за нормално раждане след три броя секцио ще съм много щастлива Hug

# 134
  • София
Радвам се, mari : ), ще чакам да споделиш и твоите впечатления от д-р Николова като отидеш. После като се върнеш от пътуването, както и ти казваш, е хубаво още един-два пъти да се видите преди раждането. Къде ще пътувате, ако не е тайна? Пази се и си почивай повече. Че ние бъдещите мами трябва да сме внимателни и да пазим бебчетата. Целувки.

Общи условия

Активация на акаунт