Раждане в АГ болница „Свети Лазар”

• 89 921
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, минавам да видя как сте.

Мари, как се чувстваш, аз започнах доста да се уморявам.

ЛияЛ, много неприятно, дано решат проблема.

Ането, как сте с твоите юнаци?

# 106
  • София
Привет, ние ходихме с още едно приятелско семейство в деня на отворените врати. 
 Успяхме да разгледаме условията за водно раждане. Все повече започвам да го предпочитам. Слава Богу, глезенът ми се оправи. Бременността при мен протича нормално, вече мина първият ми преглед при д-р Николова. Ще ще се следя при нея. Направи ми всички изследвания. На моменти усещам как бебчето рита, чувството е много приятно, но има още време докато се появи на бял свят. Впечатлена съм от професионалното отношение. И май днес е най-подходящият ден от годината да изкажа благодарност към грижите на докторите от болницата. mari Simple Smile, ти как си?

# 107
Благодаря ви,прекрасни момичета,че се сещате за мен.Добре съм.Вече съм 27сед плюс,началото на 7ми месец.Беба ме подритва но като цяло е спокойна,както бяха и другите.Като ви слушам за водно раждане как си мечтая,но нали знаете,че съм с три секциота,мечтая си за чудо и нормално раждане:)))

# 108
  • Семейството е винаги с мен:)
И аз съм се насочила към водното раждане, но смятам да отида на преглед там към 8 месец.

# 109
  • София
mari:), това е прекрасна новина. Много се радвам. Да ритат, да са живи и здрави. Толкова е прекрасно и те разбирам  напълно. Иначе за водното раждане почти нямам колебания. Искам да се роди без стрес бебенцето и максимално средата да се доближава до тази на утробата ми. Кога ти е следващият преглед?
radosti_  ти в кой месец си сега, къде се следиш?

# 110
Доколкото разбрах водното раждане е наполовина такова. Ако има хубави контракции си във ваната, а за същинското раждане те изваждат и раждаш на родилна маса. Не зная, какво му е водно на това раждане? newsm78 Дали е така?

# 111
Мелани, не е така, ти избираш дали искаш да родиш във ваната или на родилната маса, стига да няма проблеми за теб и бебето. На мен така ми обясниха, ама аз ще съм с цезарово, чакам близнаци. Simple Smile

Браво на момата Мари, това да се чува, да растат и ритат.  Hug

Чан, радвам се и за теб, момиче или момче чакате?

# 112
Мелани, не е така, ти избираш дали искаш да родиш във ваната или на родилната маса, стига да няма проблеми за теб и бебето. На мен така ми обясниха, ама аз ще съм с цезарово, чакам близнаци. Simple Smile

Браво на момата Мари, това да се чува, да растат и ритат.  Hug

Чан, радвам се и за теб, момиче или момче чакате?

Значи моята информация е грешна! Embarassed Не, че съм се засилила за водно раждане. Даже повече клоня към секцио.

# 113
  • София
Момичета, чакаме на бял свят да се появи една малка принцеса. Нямаме търпение да се роди и да й се радваме. Усещам, че около нас витае някаква енергия  заради  предстоящата поява на второто ни детенце. Иска ми се всичко да протече нормално и без усложнения. И при вас искам да е така и да са живи и здрави малките бебоци.

# 114
Много се радвам, че се чувствате добре и аз така, радостно наедрявам. Simple Smile

Мари, двете с Чан, девойки ще имате значи, май и термините са ви близко.

Мелани, ако нямаш проблеми, защо искаш секцио, страх ли те е?

# 115
Много се радвам, че се чувствате добре и аз така, радостно наедрявам. Simple Smile

Мари, двете с Чан, девойки ще имате значи, май и термините са ви близко.

Мелани, ако нямаш проблеми, защо искаш секцио, страх ли те е?

Да! #Crazy

# 116
  • София
Да, да, момичета. Явно с mari : ) ще имаме девойки. После ще се чудим къде да им търсим кавалери хаха (в кръга на шегата). Melanie_Melanie, няма защо да се страхуваш от нормално раждане след като нямаш проблеми. Просто психологическата бариера трябва да я преодолееш и да вярваш, че ще се справиш. При секциото периодът за възстановяване е по-продължителен. Защо не отидеш в болницата на консултация, срещни се с акушерката Емилия Казълова. Тя ще ти обясни най-подробно какво и как се случва. Водното раждане не ти ли се струва добра алтернатива?  Ние тук коментираме и обсъждаме варианти, но когато специалист ти обясни е друго.

# 117
Здравейте, пиша тук, защото наскоро попаднах на телевизионно предаване, в което отзивите за болницата и специалистите бяха много добри и така започнах да търся мнения и по форумите. Може ли да ме посъветвате при кой лекар да се прегледам и консултирам? Моят случай е, че от 2 години правим опити за бебе, но без резултат. Някакси не искаме да приемем, че има проблем. Мъжът ми е все оптимист и си мисли, че е нещо нормално, но аз като жена усещам нещата по друг начин.

# 118
  • София
Здравей, 4ervenokosata_ariel, много съжалявам да прочета нещо такова, особено що се касае за неуспешни опити. Само не се отчайвай. Със сигурност в болницата ще получиш отговори, грижи и бърза намеса от страна на докторите. Всичко ще бъде наред.

# 119
Червенокоске, горе главата. Една от най-добрите ми приятелки също дълго време си мечтаеше за дете, но най-накрая нещата се случиха. В такива моменти трябва да търсиш решение на проблема. Има много добри специалисти, които ще открият проблема (но стискам палци  да няма такъв). Има тема за ин витро http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=949119 , (не казвам, че ще ти се наложи), просто тук ще те препратят към специалист по репродуктивни въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт