Раждане в АГ болница „Свети Лазар”

• 90 001
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Аз си имам лекар вече, благодаря. Тя просто преглежда в частната си клиника, но изражда в Св. Лазар.
Аха, т.е. решила си да раждаш там. Аз съм била само в една от стаите и не съм разглеждала останалата част от родилното. Ако имам време, може и аз да отида декември.

Здравейте,
Правили ли сте си  фетална морфология в болницата и ако сте, моля да споделите дали сте доволни?
Здравей, на мен първата ми беше при д-р Николова, на която  се видя, че съм с плацента превия. Предупреди ме, че трябва да се пазя, но за съжаление в петък  прокървих. На прегледа освен Николова беше и друга лекарка, д-р Славкова.  Доста се занимаваха с мен, но при тази диагноза... Три дни бях на системи, кървенето спря и сега съм вкъщи. Положителното е, че поне с мъжът ми бяхме подготвени и паниката не ме обзе тотално. Засега нямам оплаквания.
bonbonnin, видях на страницата им, че д-р Бойко Димитров е единия от лекарите.
Привет и аз вече бях при нея, доволна съм от това, което ми каза, макар че аз преди това бях на още едно място.
Доктор Славкова да не би да е от Вита?
Относно проблема ти, гледай да си спокойна и наистина е по-добре да си стоиш вкъщи. Аз в 5-та седмица се стреснах и паднах от един висок стол  и толкова се уплаших, че две седмици после имах зацапване, но не мръднах от нас, по цял ден лежах, пиех хомеопатични и разни други неща и се оправиха нещата. Най-важното е да се опиташ да си спокойна и да си почиваш. А ти в коя седмица си и при кого се следиш?

# 586
Момичета,
моля, дайте мнения за д-р Б.Димитров и д-р М.Дончева. Чудя се между двамата.
Мисля да отида на 20.12 да разгледам и ще пиша после. 
Иначе съм в 17г.с. , момиченце 👶🤞😍
Поздрави на всички и лека бременност 🍀🍀🍀

# 587
Момичета,
Аз съм се спряла на д-р Дончева. Веднъж се видяхме засега, януари пак имаме уговорка. След февруари, когато ми е термина ще мога да дам мнение, надявам се. Засега ми допадна, обяснява подробно и е мила.

# 588
Д-р Славкова е от Вита, да. Аз ще раждам при нея и смятам да се запиша за някои от дните на отворени врати, за да разгледам болницата.
Разбирам, че двойните стаи са само 2 и почти винаги били заети, което ме притеснява, тъй като цените на останалите стаи са доста високи за мен.

# 589
elfy_985 , много благодаря! Май и аз към нея клоня... ще преценя след деня на отворените врати🤞

# 590
Момичета,

Аз съм при д-р Димитров. След безкрайното си разочарование от прехвалени доктори  (особено от Вита), но няма да влизам в подробности, намерих доктора, който е един невероятен лекар и човек.
Д-р Дончева не я познавам и не мога да кажа нищо за нея.
Поздрави и лека бременност и на теб. Simple Smile

Д-р Славкова е от Вита, да. Аз ще раждам при нея и смятам да се запиша за някои от дните на отворени врати, за да разгледам болницата.
Разбирам, че двойните стаи са само 2 и почти винаги били заети, което ме притеснява, тъй като цените на останалите стаи са доста високи за мен.

Bernadine, извинявай за въпроса, но не разбрах ще раждаш при д-р Славкова, но къде във Вита или Св. Лазар, т.к аз не съм наясно тя къде изражда.
Ако говориш за Св. Лазар, да две са двойните стаи, но пък като отидеш на отворените врати, попитай как се случват нещата с двойните стаи. Те са много любезни и ще ти обяснят всичко. Не се настройвай предварително. Simple Smile

# 591
Доколкото знам д-р Славкова няма да изражда вече във Вита и скоро няма да работи там. Мести се в Св. Лазар.

# 592
Момичета,
Раждах при Б. Димитров /в друга болница, но това не е от значение/ и съм много доволна.

# 593
  • гр.София кв.Драгалевци
Може ли актуални цени за раждане в св.Лазар

# 594
Може ли актуални цени за раждане в св.Лазар

Ето снимка на цените за раждане:

# 595
Здравейте, аз също съм раждала секцио при д-р Димитров преди 10 години и сега пак ще съм при него(живи и здрави). Бях веднъж на прегледм и ми казаха, че ако искам двойна стая трябва да дам капаро 1000 лв, когато съм в 36 г.с. , което ми гарантира, че дори да няма двойна стая в момента на раждането, ще бъда в единична, но на цената на двойна. Аз поне това разбрах. Сега на 3 ще ходя вече да се разберем за дата и ще мога да дам подробности. Цената за двойна стая, която ми казаха е 2500 лв.(това включва всичко до изписването).

# 596
bonbonnin, ще чакам информация. Много ме интересува конкретния въпрос. Wink

# 597
Аз си имам лекар вече, благодаря. Тя просто преглежда в частната си клиника, но изражда в Св. Лазар.
Аха, т.е. решила си да раждаш там. Аз съм била само в една от стаите и не съм разглеждала останалата част от родилното. Ако имам време, може и аз да отида декември.

Здравейте,
Правили ли сте си  фетална морфология в болницата и ако сте, моля да споделите дали сте доволни?
Здравей, на мен първата ми беше при д-р Николова, на която  се видя, че съм с плацента превия. Предупреди ме, че трябва да се пазя, но за съжаление в петък  прокървих. На прегледа освен Николова беше и друга лекарка, д-р Славкова.  Доста се занимаваха с мен, но при тази диагноза... Три дни бях на системи, кървенето спря и сега съм вкъщи. Положителното е, че поне с мъжът ми бяхме подготвени и паниката не ме обзе тотално. Засега нямам оплаквания.
bonbonnin, видях на страницата им, че д-р Бойко Димитров е единия от лекарите.
Привет и аз вече бях при нея, доволна съм от това, което ми каза, макар че аз преди това бях на още едно място.
Доктор Славкова да не би да е от Вита?
Относно проблема ти, гледай да си спокойна и наистина е по-добре да си стоиш вкъщи. Аз в 5-та седмица се стреснах и паднах от един висок стол  и толкова се уплаших, че две седмици после имах зацапване, но не мръднах от нас, по цял ден лежах, пиех хомеопатични и разни други неща и се оправиха нещата. Най-важното е да се опиташ да си спокойна и да си почиваш. А ти в коя седмица си и при кого се следиш?

Здравейте,  в 16 г.с. съм, следя се при Николова, но на последния преглед се включи и Славкова. Стриктна е, винаги усмихната и ми допада, че има чувство за хумор.

elfy_985,  2 500 е цената за двойна стая, иначе всички плащат капаро в 36 седмица.

# 598
Да, знам за цената, но ме интересува какво се случва, ако няма свободна в момента.

# 599
На мен ми казаха същото, ако в този момент няма свободна двойна стая, те настаняват в друга на цената  на двойна, т.е. няма промяна в цената.

Общи условия

Активация на акаунт