Раждане в АГ болница „Свети Лазар”

• 90 528
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Мари, има ли значение, че си родила чрез секцио другите пъти, ако всичко е наред при тази бременност?

# 136
mari : ), радвам се да прочета, че бременността ти протича нормално и даже си предприела пътуване преди голямото „събитие”. Бебчето как е? Нали си с три секцио (ако правилно съм запомнила), та исках да те питам после коремът ти поприбра ли се, успя ли да го стегнеш между ражданията?

# 137
  • Семейството е винаги с мен:)
Radosti_ , а раждането ли искаш да ти е в Свети Лазар? Много се радвам за теб, имаш време докато родиш бебчето. Стискам палци да имаш една лека бременност.

Да, бих искала да родя водно, с дула или акушерка, и бащата до мен:))
Утре ще отида на отворените врати.

А вие, по- напредналите да не забравите да разкажете тук после, как е било преживяването Heart Eyes

# 138
Чан,надявам се другата седмица да се запознаем с докторката!
Ане,тук никой няма да се съгласи да направи нормално след три операции,има риск от руптура на маката,която е животозастрашаваща,там където е рязана матката е изтъняло,ще следя дебелината на белега.В  чужбина едно секцио не е индикация за второ,но тук се плашат,особено пък след три.Иначе точно в Св.Лазар има нормални раждания след секцио.
Силвер,да макар и малко по-бавно.Аз кърмех и с кърменето много отслабвах,ставах дори по-слаба от преди,но корема малко по-бавно се прибира,правех коремни преси,но не редовно.
 Радост,пожелавам ти от все сърце мечтаното раждане.

# 139
  • София
Radosti_ , а раждането ли искаш да ти е в Свети Лазар? Много се радвам за теб, имаш време докато родиш бебчето. Стискам палци да имаш една лека бременност.

А вие, по- напредналите да не забравите да разкажете тук после, как е било преживяването Heart Eyes

Няма как да не разкажем едно такова преживяване. Макар, че ще ми е за втори път, определено съм под напрежение. Напредвам с бременността, а бебчето не спира да рита. Явно много бърза да се роди и да се радва на света около нас. Ние бяхме вече на отворените врати и ни беше от полза посещението. И съм почти убедена, че ще родя водно. И моя мъж иска да присъства (къде без таткото) дано само не му призлее  Grinning  ти за първи път ли ще разждаш? Бременността как върви при теб?

# 140

Няма как да не разкажем едно такова преживяване. Макар, че ще ми е за втори път, определено съм под напрежение. Напредвам с бременността, а бебчето не спира да рита. Явно много бърза да се роди и да се радва на света около нас. Ние бяхме вече на отворените врати и ни беше от полза посещението. И съм почти убедена, че ще родя водно. И моя мъж иска да присъства (къде без таткото) дано само не му призлее  Grinning  ти за първи път ли ще разждаш? Бременността как върви при теб?

И аз бях на отворените врати и сегя дори обмислям да се следя там-малкият пакет при д-р Несторова, защото тя водила акгивните раждания. Може ли да дадете мнения за нея? Оказа се, че така или иначе, ако отида да се следя в 8-я за изследвания ще дам около 300 лв... Много ми хареса залата с басейна, една такава хубава енергия ме лъхна:)))   Да, за пръв път ще ми е -на 34 години. Засега всичко е наред, освен че повръщам и ме боли главата често. Мами, дали 1 фетална е достатъчна?

# 141
Здравейте и много се радвам да видя хубави новини.
Днес, в която и тема да вляза, все ме радват.

Мари, след срещата с Николова ще си наясно, тя не е от тези дето се плашат.  Hug

Радост, всички лекари са на ниво в болницата, отиди на консултация с лекарката и сама прецени.
Аз се следят с пакет, при който Николова на преглед винаги ми прави  морфология.
Ако няма индикации за проблеми, може и една да е достатъчна, не знам Simple Smile

# 142
Мацки,разкажете за отворените врати,как е обстановката там,стаите?Развеждаха ли ви.Аз другия петък съм на първи преглед при Николова,ще помоля за оглед на стаите.

# 143
При отворените врати разгледах всички стаи-много ми хареса. Тези,които се следят при Николова как ще раждате? Несторова е готина, но като че ли не е много за естественото, иначе съм доволна от прегледа, отношението, вниманието-нищо общо с Токуда:)

# 144
Искам нормално но май е невъзможно,ще съм четвърто секцио,тоест още не съм говорила с Николова,в петък ,но знам какво ще каже,не мога да и се сърдя,тъй като е много рисково вече.
Радвам се за хубавото отношение.Имам база за сравнение,първото дете родих в Париж,второто в Токуда,третото в една клиника в Плевен,и сега живот и здраве Св.Лазар,така че се надявам да остана най-доволна от там Hug

# 145
  • София
Аз също се следя при Николова и това не пречи да родя водно. Наистина обстановката е на 6. Самото отношение и увереността в погледа на лекарката ти вдъхват доверие. За себе си знам, че съм взела правилното решение и нямам търпение бебчето да се роди. Целувам ви всички.

mari : ) значи в групата имаме и едно интернационално бебче – как беше раждането в Париж? Болницата и условията за раждане как бяха?

# 146
Чан,ние живеехме там преди,сега само половинката ходи често,по два пъти в месеца,ние сме тук.Избрах частна клиника,понеже  и при частната клиника здравната осигуровка ми поема всичко.Обстановката е ок,франсетата обаче са натуралисти и след секциото ме обезболяваха с някакви ефералгани,няма да споменавам ,че много ме болеше.Държат на кърменето,още след час,дори и при секцио бебето е при майката,в началото виках акушерките да ми я подават,после след раздвижването аз се грижех за нея,ходех да я къпя и всичко останало.Честно казано в Токуда и в Плевен повече ме обгрижваха.

# 147
Мари, ти си с най-голям опит, ще можеш да направиш сравнение между болниците. Дано да може по естествен път да родиш. Мен условията ме удовлетворяват, стаите са уютни, нямам усещането, че съм в болница и отношението е на ниво.

Радост и аз бих искала естествено, ама доста трудно заченах и ще видим. 

# 148
  • София
Mari : ) много интересни неща разказа. Важното е, че дечицата са добре и си ги отгледала. Явно в различните държави, съответно и болници, процедират по различен начин. Имат си техни навици и привички. Пита ли дали при секцио може да родиш водно? Ти кога заминаваше?

# 149
Благодаря ви мили,утре съм при Николова и ще говорим за раждането.Ще видим и дебелината на белега,ще ви пиша след прегледа,дано всичко е наред. Hug

Общи условия

Активация на акаунт