Коледата наближава, а МAРТенчето все по-буйно шава!- тема 8

• 35 693
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • От Луната
На мен ми подариха "книга за бебето" на д-р Уилям Сиърс.
Все още съм в началото, но е много приятна за четене.

# 556
WhiteWabbit и аз съм в болница. Май ще си посрещаме новата година с теб в леглото. Вчера получих кафеникаво зацапване и сега се лижа на система с магнезий и но шпа в бутчето.
На всички пожелавам весело посрещане на новата година и безпроблеммно до термин. Peace

# 557
  • От Луната
Еххх, Дано бързо ви пуснат! И най-вече здрави да се прибирате...

Весело посрещане от нас Wink

# 558
  • София
zaiche няма ли да те пуснат поне вкъщи да си полежиш? Аз след днешните тонове се прибрах по живо по здраво вкъщи и дори мисля да стана да метна една баница и малко мръвки за хапване. Вчера обаче ми се изкара акъла след системата- отивам до тоалетна като ме изключиха и виждам две големи ярки петна по бельото и съответно #Crazy . Поех въздух, взех огледалото от чантата и разбрах веднага къде точно съм се порязала, докато съм си правила тоалета преди болницата  Joy Уж гледам да мисля рационално но в такива моменти и аз губя говор и картина. При теб виждам че е по-сериозно, исках да те развеселя малко с моята историйка. Стискам палци да се оправиш бързо! И да си ходи тази година, че по-хубава идва  Hug

# 559
Момичета, честита Нова година!
Пожелавам на всички весела, щура, положителна и незабравима Нова 2017 година! Обичайте и бъдете обичани!

# 560
Честита Нова година, момичета! Да сме живи и здрави и да гушкаме здрави бебчета март месец!  Hug

Аз си я посрещнах в болницата. Имам придърпваща болка, но нямам контракции и беба е добре. Слушат ми тонове всяка сутрин. Всъщност аз не знам какво ми е. На преглед всичко е ОК. Не виждат отлепване на плацентата, но пък тази сутрин пак имах малко кафеникаво. То е много, много малко, но аз си се притеснявам. Взеха ми кръв и урина и влагалищен секрет, но какви са резултатите не знам. То тук си е малко празнична обстановката, т.е. минимум персонал. Извинявайте, че на празника ви разказвам, не искам да ви натоварвам, просто си споделям. Embarassed

# 561
Честита Нова Година! Здрави и щастливи и успешен финал на всички, очакващи бебетата си  Simple Smile

# 562
  • София
Zaiche, затова сме тук за да си споделяме, не само колко сме похарчили за бебешка козметика  Party а и много момичета имат проблеми и бягат до спешното вече... Кофти месеци са преди финала, но пък ние ще ги изкараме, нали? Я кажете сега за късметите от баницата.... Mr. Green аз- паричка, дребен- джакпот от лотарията, а мъжо- почивка и релакс. Казах му да ни варди като златни яйца с бебо, нали ще печелим... Joy Joy

# 563
За много години! Пожелавам на всимки безпроблемни останали месеци и най вече раждане! Да са здравички бебоците и много кротки!

Аз да ви споделя нещо от 3 седмици ми падна апетита. Не ми се яде нищо и ям насила... това нормално ли е за последните месеци? Изобщо не желая да ям иии не ми е вкусно става ми тежко, но хапвам заради бебето...

# 564
За много години момичета! Пожелавам здраве, късмет и безпроблемно до финала в който всички ще гушнем здрави и пухкави бебчета!

# 565
И аз съм така с храната. Не ми е вкусно нищо, не знам какво ми се яде, ако мога цял ден нищо да не ям, ще е чудесно, но заради бебето ям. Нямам апетит никакъв.

# 566
За много години!
От баницата ми се падна здраве,това само искам за себе си и за всички хора!На ММ любов.
Пожелавам на тези,които са били по спешните да.са.здрави и всичко да е наред💐
Това с неяденето може би идва от там,че бебетата ни растат и въврят нагоре,често ни става тежко,стомаха се пълни бързо и преяждаме,покрай празници,моя апетит също намаля-е не много де,имах малко проблеми със стомаха снощи,много го загазих с едни салати.

# 567
За много години, живи и здрави!
Кажете какво използвате за запушен нос, моят е толкова запушен, че едвам дишам?Позволих си да си капна Олинт но някак си ме е страх да не навредя на бебето.

# 568
Еуфорбиум капки изхабих цяло шише,те са от малкото,които може да се ползвят.Ама са гола вода.Отпушват за съвсем малко,после пак пръскаш.Много голям проблем имам с тоя нос,сега пак ми се запушва но по-рядко.Само,че и без тези капки по-зле.

# 569
  • София
Честита Нова година, да ни донесе здрави бебчета и много щастие!  Simple Smile
Аз за запушен нос си намерих едно старо виетнамско чудо в чекмеджето, слагах си съвсем малко в основата на ноздрите и ми спаси дишането и съня!!! Много съм доволна  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт