Ново реалити шоу "Смени жената" по Би Ти Ви от март.

• 207 856
  • 1 924
  •   1
Отговори
# 60
Все си мисля ,че някъде си имаха нормална баня и тоалетна ,а бойлера и легена в котелното бяха за камуфлаж.

# 61
Голям цирк.. вечер направо в къщи се чудим какво да гледаме.. новините криминални хроники.. турски сериали.. сега и това. На мен ми хареса, малко крайно и нагласено ми се видя. Май трябва вече да се въведе: Отиди си в стаята, ще гледаме телевизия.." Както и да е гледах го с детето, мойто супер се втрещи в тв в детската, който не се изключва, а от заплатите в другото семейство, направо подскочи, взе си бележника и започна да изчислява, колко би получил, ако беше на тяхно място..

# 62
  • София
Не беше лошо начало, ама доста режисирано ми се стори.  newsm78

# 63
  • на правилното място, в точното време
Втрещена съм! Shocked За сеир са готови всичкото си да продадат. Тъжно и грозно ми стана. И на двете семейства не им пука за децата. Просто нямам думи...

# 64
  • София /Абсурдистан
Ама наистина е сеир! Нали няма Биг Брадър в момента  Mr. Green Щом има желаещи ...
Все си мисля ,че някъде си имаха нормална баня и тоалетна ,а бойлера и легена в котелното бяха за камуфлаж.
Аз съм виждала такива гледки в селата и в днешно време, та може и реално да е.

# 65
  • Враца
"Размяна на съпруги" го гледах с интерес.
Имаше доста комични ситуации,
особено дамата, която и се падна мъж от Враца  ooooh! Joy Joy
"Цмени жената" го засякох на половината, но го изгледах,
ще му дам шанс.
Всяка сряда от 21.00ч. по бТВ? Така ли?

# 66
  • Пловдив
Попаднах на темата и го изгледах преди малко. Хареса ми, представя действителността според мен. И е много вярна приказката търкулило се гърнето и си намерило похлупака  Peace Габриела сама си харесва ролята на домашна помощница. Надявам се Ирина в действителност да прекарва малко повече време с децата си. Относно заплатите на децата - много семейства дават пари за седмицата на децата си - според мен е добре, така се научават да си правят сметката и да си разпределят разходите спрямо приходите. Така или иначе, това са им джобни пари - не стоят гладни и боси  Peace Децата на Габриела изглеждаха щастливи. Не ме учудва, че банята е такава. В това семейство само мъжът работи и все пак холът, кухнята, детската изглеждаха добре. Най-вероятно като заделят пари и банята ще оправят.
Не виждам нищо лошо в това, че Ирина го нарече отвратителен - тя на категоризира конкретно него, а всички, които са с такъв манталитет да чакат всичко на жената.
Аз също не бих издържала в такова семейство повече от ден. Всички живеем и сме възпитавани в различни семейства и приоритети. Не може да съдим едните или другите, важното е, че те самите се чувстват ок помежду си.

# 67
Като за начало беше добре. Пушенето вкъщи- уаууу. Имам приятелки, които го правят, постоянно има правя забележка, но никой не чува.

# 68
Не ме учудва, че банята е такава. В това семейство само мъжът работи и все пак холът, кухнята, детската изглеждаха добре. Най-вероятно като заделят пари и банята ще оправят.

Пари за баня няма, обаче за цигари и чалгаджийски сбирки с приятели има ooooh!

# 69
  • Пловдив
В края на краищата сбирките и цигарите са разтухата на този човек /те не ходят на заведения, едва ли и всеки уикенд са нанякъде/, така че и това в случая го разбирам. В края на краищата му, децата му вътре са на топло и нахранени, а и пак казвам - те наистина изглеждаха щастливи.

# 70
а защо смени жената, а не смени мъжа?
да видим те как ще се оправят на чуждо място, хаха

# 71
  • Пловдив
elitu1, може би, защото по-трудно ще се намерят мъже, които доброволно да направят това  Mr. Green
На мен ще ми е интересно работеща жена да се появи, дали новата ще ходи на работа на старата  newsm78

# 72
И на мен ми беше интересно, Ирина беше права в промените, които направи, как сладко четеше книжка момченцето  Laughing
Учуди ме друго-при Граматикови задълженията са поделени, чудесно, но момченцето, което говореше, вероятно неговото, защото спомена "Ирина", не мама, беше много доволно от правилата на Габи, защото чистенето било за жените  newsm78 Откъде знае за този модел, у тях нали не е така?

Мъжът на Габи- дори не искам да го коментирам- типичен балкански субект, но според мен е подлежал на обработка, Габи е изпуснала момента.

Ставане в 5,40- защо толкова рано, горките деца  Confused

# 73
  • Бургас
Учуди ме друго-при Граматикови задълженията са поделени, чудесно, но момченцето, което говореше, вероятно неговото, защото спомена "Ирина", не мама, беше много доволно от правилата на Габи, защото чистенето било за жените  newsm78 Откъде знае за този модел, у тях нали не е така?
Изненадах се, че коментарите бяха само от страна на Ицко /сина на Митко/. Той реално не е дете на Ирина и на него "мама" не му липсва  Rolling Eyes Всъщност той макар и да прекарва много време в семейството на баща си, живее предимно с майка си и там очевидно няма домашни задължения, и за това при Граматикови това му тежи  Peace
На мен ще ми е интересно работеща жена да се появи, дали новата ще ходи на работа на старата  newsm78
Ирина Е работеща жена. В реалността, тя не си играе на шефка на салон, ти И работи в собствения салон от 6 до 10 часа дневно. Нормално е една работеща жена да няма достатъчно време за децата си... поне не толкова, колкото би и се искало да отделя. А това с козметичните процедури и спорта беше според мен силно преувеличено за да се види контраста между двете съпруги.
Ако можех да избирам семейство в което да живея, това определено би било на Граматикови  Peace

# 74
Все едно гледах "Пепеляшка", другото риалити  Rolling Eyes
Мда, личеше си кое дете не е на Ирина, по оплакването.

Общи условия

Активация на акаунт