Ново реалити шоу "Смени жената" по Би Ти Ви от март.

• 207 942
  • 1 924
  •   1
Отговори
# 1 470
Ами явно Иванина е доста чевръста, та и на работа ходи, домът й почистен, и детето оправено, и яденето наготвено навреме, та мъжът й не може да повярва какви бавни хора има.
Peace

# 1 471
За АМ просто можаха да погледнат отзад на кутията (което сигурно са направили) вместо да се карат.

# 1 472
  • София
Ами не е зле да работи, да се разсейва, да има собствени пари и да не зависи изцяло от мъжа си.Колкото и малко да са парите, пак са повече от нищо.

# 1 473
  • София
Не може да се говори на малко дете, че някой е лош, така се възпитава агресия.

Не може, ама е твърде често срещано.

"Оцени ли ме сега,а?" Боже, този си е повярвал много.

# 1 474
  • София
Ами явно Иванина е доста чевръста, та и на работа ходи, домът й почистен, и детето оправено, и яденето наготвено навреме, та мъжът й не може да повярва какви бавни хора има.
Питам се колко още годинки ще е така чевръста...  Thinking
Егати режима, като в концлагер!  #Crazy ooooh!

# 1 475
  • София
А сутрин в 7 да се чисти и готви е невероятно начало на работния ден. Ми, то, при такъв мъж-свекърва има ли избор, нали ще я направи на 2 стотинки!
Това с касиерството в голяма верига съм го пропуснала. Като ги гледам касиерките в тези вериги се чудя как издържат. Може заплатите да са добри, но човек без крака, кръст и ръце остава да ги премята тези стоки.

А, ето, каза си, че е трябвало да работи заради парите. Не е като да е било за кеф и развитие.

# 1 476
За АМ просто можаха да погледнат отзад на кутията (което сигурно са направили) вместо да се карат.
Точно! А Ясен го използва да се прави на интересен.

# 1 477
  • София
Ето, не е било защото много и се работи, а защото се е наложило, или мъжът и ѝ е дал зор.

# 1 478
  • София /Абсурдистан
И на кого му е притрябвал гестаповският режим, с каква цел Simple Smile И да, това да си чевръст е въпрос и на възраст.

# 1 479
Егати режима, като в концлагер!  #Crazy ooooh!
Joy Joy Joy хаха
Каза, че първоначално не е бил нейн изборът за работата.

# 1 480
  • София
Кефи ме ризката на самоковеца  Mr. Green , а този Явор има много болнав вид.

# 1 481
  • София
Кефи ме ризката на самоковеца  Mr. Green , а този Явор има много болнав вид.
Ми то злобата и командоренето не носят много здраве...  Mr. Green Joy

# 1 482
"Направила съм ти CV...."
Е, много нагло и нетактично .
А Ани като вземе да работи кой ще и гледа детето?Нали каза, че нямала вариант кой да го гледа.

# 1 483
  • София /Абсурдистан
Аз имам приятелка в същия град и от нея знам, че там няма никаква работа. Това с касиерството го изсмукаха от пръстите. Жената и на интервю не е била, пък вече и ще я назначат, ей сега повярвах. Веригата е Билла.

# 1 484
  • София
Иванина не посмя да се съгласи с правилата,и смее ли, мъжът и седи зад гърба и.

Общи условия

Активация на акаунт