Ново реалити шоу "Смени жената" по Би Ти Ви от март.

• 207 976
  • 1 924
  •   1
Отговори
# 1 560
На мен лично и двамата мъже са ми еднакво противни.Този на Ани съм сигурна , че е кръшкач /независимо от неприятната му физиономия/.И , че е позьор , от ония отвратителните дето са много "грижовни" за пред хората.А в действително са били отбой от всички семейни задължения и си живуркат по техен  си начин под извинението , че се грижат за семейството / издръжката/. Тя пък го заблуждава , че е много заета с децата и къщата.А реално нито къщата и е 6 , нито е чак толкова отдадена на децата .И така си минава живота във взаимно заблуждение на другия .
Мъжът пък на Иванина визуално не ми харесва хич и като отношение ми идва в повече на моменти.Въпреки , че в конкретни моменти за някои неща беше прав.

# 1 561
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Не съм знаела, че от рязане на кашкавал се поумнява.  newsm78
 Мислех, че е от четене на книги. Не ги видях и двете кога четат.

# 1 562
Мислех, че е от четене на книги. Не ги видях и двете кога четат.
Защото не четат.  Mr. Green

# 1 563
Работеща майка срещу неработеща .
Мерси.

Загледах го снощи, но ми се сториха неприятни повечето от участниците и го зарязах, по коментарите ви съдя, че не съм се излъгала.
Младата жена ме изгуби в момента в който започна да прави сметка на доходите на новото и смейство, а мъжа на по-голямата, като започна да обяснява колко е хубава "новата" му жена колко харесвал такива, отвратително изказване.  Confused

А може би добре са направили - видяхе жена с кариера и в своята среда, защото иначе след година майчинство е затъпяла вкъщи. То среда, то чудо, то реализация!
+1  Joy

# 1 564
  Нито едно от семейставата не е това което видяхме. Целият епизод беше тропосан с бели конци и някак не правеше смисъл.  Сценаристите са подценили много зрителите, ама много. Участниците изглеждаха като от съдби на кръстопът.
Сценаристите, моля малко повече уважение към зрителя! Ако не можете да правите телевизия откажете се.

# 1 565
  • София /Абсурдистан
Да бе, ще се откажат те Simple Smile толкова пари и такъв сеир.

# 1 566
Да бе, ще се откажат те Simple Smile толкова пари и такъв сеир.
ама нескопосан сеир. Може и по-добре.

# 1 567
Тоя Явор много ще ме изкефи някъде да го пребият едно хубаво жена му и тя ми е антипатична ! Хубаво нека дават на малкия смартофон после да не се оплакват , че сложил очила или, че нищо друго не го интересува подобно на щерката на Цецо Елвиса . Другата пък е научила децата си да ядат боклуци .

# 1 568
Успокоих се, като ви прочетох.  На мен никога и през ум не ми е минавало да се разчистя рано сутрин. Камо ли всеки ден. При това не ходя на работа. И предпочитам да не се работи, когато има възможност за това, и когато работата не ти е по сърце. Тези трудолюбивите за мен биха били непоносими. Този казармен режим какъв смисъл има?

# 1 569
Защо пък да трябва да го пребият чак, значи това пребиването и убиването за нищо го нямаме вече.

И двете семейства ми се видяха съвсеееем нормални и много различни, разбира се. Дори демонизираният Явор не е чак толкова злокобен в моите очи.
Ани на мен ми изглежда неорганизирана, по думите на децата съдя - нямала време да си говорят, а уж заради тях не работи, за да се грижи, нещата се разминават. Ежедневието й ми изглежда разпиляно и домакинстването й не ми допадна никак.
Не рабрах защо според Ани Иванина трява да излиза в неплатен отпуск, след като й се полага платен такъв, но както и да е.

Казусът с млякото обаче беше голяма измишльотина, първата вечер бащата го беше направил... едва ли му е драма да го забърка, беше си съвсем нагласено. Аз имам бебе и не знам как се "прави мляко", кърмя, но ако се наложи да забъркам, на гърба на кутията си пише, то па много сложно, все едно ще прави Уелингтън.

Иванина ми хареса, видях донякъде себе си в нейно лице, аз съм също винаги на педал, това че реже кашкавал не е нещо срамно, да, не е свръхинтелектуално занимание, но все някой трябва да реже и кашкавала в тоя живот. Единственото кофти е, че така и не ми стана ясно тя искала ли е да се върне или се е наложило да се върне в магазина заради парите.
Идеята да търси работа на Ани беше много тъпа, но вероятно е част от сценките. Представям си мъжът ми и някаква непозната да ми търсят работа, доста неприятно. Simple Smile

# 1 570
  • София /Абсурдистан
Този казармен режим какъв смисъл има?
Точно никакъв Simple Smile невроза е Simple Smile

# 1 571
  • София
И в началото - при четенето на правилата на Иванина мернах на страницата, че обяснява, че се е наложило да се върне на работа поради финансови причини, и накрая при срещата между двете семейства каза същото. Естествено, добави, че това така или иначе бил "правилния" избор, защото се затъпявало и т.н. обичайните клишета. Промил й е мозъка този, явно той не изкарва достатъчно пари.

# 1 572
  • София
Никой не е казал, че е нещо лошо да се реже кашкавал. Обаче Иванина така ги представи нещата, как трябвало една жена да работи, че била затъпяла една година в майчинство, че в един момент си помислих, че работата й е някаква основно интелектуална, че се деквалифицира вкъщи..., абе, представих си я като счетоводител примерно. А то се оказа, че е рязане на кашкавал тази среда и работа. Между другото, по-затъпяващо ми се струва по цял ден да се стои в такъв магазин, отколкото да се гледа бебе. Бебето си е твое, гледа те умно, иска да общува, винаги има на какво да го научиш, а клиентите в магазина просто минават и заминават, да не говорим, че някои ти се иска никога да не ги срещаш.

# 1 573
Точно Peace
Абе, какъв ти счетоводител, направо кандидат за втори Айнщайн си я представих или главен асистент в Медицинска академия, дето ще изпусне професорското място, ако се помотае още една година с памперси и шишета Laughing

# 1 574
Никой не е казал, че е нещо лошо да се реже кашкавал. Обаче Иванина така ги представи нещата, как трябвало една жена да работи, че била затъпяла една година в майчинство, че в един момент си помислих, че работата й е някаква основно интелектуална, че се деквалифицира вкъщи..., абе, представих си я като счетоводител примерно. А то се оказа, че е рязане на кашкавал тази среда и работа. Между другото, по-затъпяващо ми се струва по цял ден да се стои в такъв магазин, отколкото да се гледа бебе. Бебето си е твое, гледа те умно, иска да общува, винаги има на какво да го научиш, а клиентите в магазина просто минават и заминават, да не говорим, че някои ти се иска никога да не ги срещаш.
Ама  голяма ирония с това рязане на кашкавал. ooooh!
Типчно по български , всичко дето не е в офис , е за подигравка. Tired

Общи условия

Активация на акаунт