Ново реалити шоу "Смени жената" по Би Ти Ви от март.

• 207 989
  • 1 924
  •   1
Отговори
# 1 590
Относно косата - аз бих била хепи, ако имах такава и през ум нямаше да ми мине да я отрежа...пък кой каквото ще да казва.
ShockedКакво пък и харесахте на косата ?Ще си го пусна пак , че ми стана любопитно какво ми е убягнало . newsm78

# 1 591
  • София
Косата й е дълга почти доо кръста, хубава, гъста. Жената е повяхнала, поддала се е на течението, но ако малко се поразмърда да се погрижи за себе си ще си промени живота. но това трябва тя сама да го поиска.
Маркрит, не разбирам какъв ти е проблемът. Впрочем не за пръв път реагираш така. Няма нужда да превръщаш темата в поредното домакини срещу работещи с разни реплики за децата на работещите. Обсъждаме една серия с две семейства, а не принципни въпроси. Нали теб никой не те кара да стоиш вкъщи, какво искаш повече?

# 1 592
  • София
И аз не харесвам  дълга коса.Дължина до толкова, колкото да може да се върже.Като видя толкова дълга коса, ме втриса, но всеки с вкуса си.Когато беше станала в новия дом, изглеждаше мърляво, както си я беше хванала.А и над храната в магазина и висеше.

# 1 593
Е, и защо мислите, че някой си търси причина в децата да не работи? Трябва ли да има причина изобщо?
Хората са различни. Познавам жена, която години наред е работила като пчеличка. По време на реституцията им върнали земи, които са продали. Помещения, които отдават под наем също. Жената не е работила от 20 г. Нито има малки деца, нито се оправдава с тях. Разбира се, че няма да работи и да си къса нервите. Обаче ако въпросната Иванина беше влязла в нейния дом, сигурно веднага щеше да я прати да носи каси в Била Laughing

# 1 594
  • София
очаквам Маркрит да поиска глоби и затвор за тунеядство за жените, които не работят. Ще ги въдвори да веднага в някой концлагер за назидание. Сори, ама като й чета постовете са чудя колко човек трябва да си мрази работата и да работи, за да иска всеки да бъде натопен в казана по същия начин.

# 1 595
На мене косата на Иванина много повече ми харесва-оформена, жива.
На Ани косата наистина е гъста, но прекалено дълга и неоформена.
Щом може да си го позволи-да не работи.Някои хора имат нужда от по-бързи обороти, други от по-бавни.Ако е на някоя работа с неприятни хора и мизерно заплащане, по-добре да си стои в къщи.

# 1 596
Познавам Иванина и Явор.Те са прекрасно семейство и всичко което прочетох тук ми е странно-как не било любов тяхното,били като съквартиранти,щели да се разделят,трябвало да го набият,грозен бил...Не знам как може да коментирате с такава злоба хора,които не познавате.Не се ли замисляте,че в телевизиони предавания има и сценарий,който не винаги отразява реално живота.Те са заедно от 17-18 годишни.Тя живееше и учеше в Италия,а той в Австрия.И вярвайте ми любовта им е истинска-въпреки разстоянието се съхрани.И двамата са добре възпитани и отговорни млади хора.Гледат си детенцето прекрасно,имат прекрасни родители,които да са около тях.И са много, много добри приятели.

# 1 597
  • София
По нищо не пролича да е свестен човек Явор.Показа се като деспот.Знаем,че има сценарий, но пък чак нищо да не е истина...?

Щом ги познавате, какво са учили, та работят такива работи.Продавач в магазин за млечни продукти и продавач в автокъща.

И пак ще повторя, коментираме това, което ни показват и виждаме.

Последна редакция: чт, 25 май 2017, 23:03 от Тайна

# 1 598
По нищо не пролича да е свестен човек Явор.Показа се като деспот.Знаем,че има сценарий, но пък чак нищо да не е истина...?

Щом ги познавате, какво са учили, та работят такива работи.Продавач в магазин за млечни продукти и продавач в автокъща.
Ива фармация.Явор е с гимназия само.

# 1 599
  • София
И с фаррмация ще продава сирене и кашкавал?
Вярно е, че сценаристите могат да изопачат всичко, но не могат да накарат насила човек да бъде груб и да гони някого "да пие едно кафе".

# 1 600
Е, нали знаете, че участниците в такива предавания се водят артисти в договора. Изиграват си ролята хората - по-добре или по-зле, начесват си крастата от детските или тийнейджърски години за кинозвезди и получават едни пари, на които после се радват. Познатите и близките им пък обикалят по форуми и форумчета, да обясняват, че няма нищо вярно и така Laughing

# 1 601
  • София /Абсурдистан
Хич и не ни хвърляйте прах в очите, че бил добър човек някой, който бучи за една вода, която жената е поискала. Мързелива била, щом поискала вода след 5 мин. работа. Неговата нали е много работлива. Ако имаш такъв цербер в къщи,пази Боже, успешно ще замести десетина свекърви.

# 1 602
Хаха, хайде още един се появи да ни размахва пръст  Laughing Абе хора, не разбрахте ли, че освен да станете за смях, друго няма са постигнете  Rolling Eyes
Птица, кефиш ме, и последното ти мнение е право в десятката  Simple Smile

# 1 603
При Хекимян ще бистрят проблемите на работещи и домакини по повод шоуто.

# 1 604
  • София
Иванина и Явор са в момента по БТВ  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт