Ново реалити шоу "Смени жената" по Би Ти Ви от март.

• 208 004
  • 1 924
  •   1
Отговори
# 1 605
Ммда, хубавецът Иванинин преди участието им в предаването не бил доволен от Иванина и все и казвал, че ще я смени  Rolling Eyes
Тази жена май се опитва да му се докаже на този.. за това и си е хвърлила детето на ясла на една година и се прави на Супер Марио  ooooh!  Женоо, жено, ще се усетиш ти след време, но късно.....
Също така каза, че в предаването всичко е било така, както е, така, че да не идват разни хора да ни обясняват, че не е така както е  Sunglasses

Последна редакция: пт, 26 май 2017, 09:48 от Lemy

# 1 606
Бяха много обрани и спокойни.

Ха така! В 21 век сме и е нормално да чистите, готвите, работите и деца да гледате!
Какво сте замрънкали, че ви е тежко  Crossing Arms
Предизвикателства ви трябват, а не да се вкисвате и досаждате у дома!

Има една реклама на Пропър от която винаги ме напушва смях
- искал да помогне на баба си, та измислил препарат с който тя да лъска по- лесно.
Но не се наведе да търка пода вместо нея.

# 1 607
  • Sofia
Тоя Явор не обясняваше ли в началото на предаването, че всичката работа се дели на две? А после се оказа, че неговата половина от работата се състои в готвене от време на време...
(ТВ нямам, така че в тия сутрешните предавания не знам какво си говорят).
На мен лично ми прилича на някое пишлеме неонацистче, което е леко пораснало вече и е направило семейство.

И за да не е тотално негативно - явно все пак се е постарал да осигури и обзаведе дом.

# 1 608
Ммда, хубавецът Иванинин преди участието им в предаването не бил доволен от Иванина и все и казвал, че ще я смени  Rolling Eyes

Аз ги усетих, че са пред раздяла, ама се появи приятелката им, да обяснява, че много са се обичали и съм говорил глупости!
Личи си от далеч, че единственото, което ти свързва е детето и ниските доходи... Един от тях ако види повече пари на куп, веднага ще си тръгне...

# 1 609
  • София
Тоя Явор не обясняваше ли в началото на предаването, че всичката работа се дели на две?
Аз останах с впечатлението, че е комплексар и е решил да се доказва, като я подтиска и командва, и приятелката им ми потвърди мнението.Фармация и гимназия не звучат равностойно.Мъжете хич не обичат жените да са по-образовани от тях.Изпуснах предаването сутринта, че лягам в 5 и ставам в 11.30. Как ли ще ми трие сол на главата Яворчо, ако чуе. Joy

# 1 610
Тая па Иванина щяла да затъпее в къщи разбирам да беше учителка , преподавателка в университет или някой ценен кадър за компания ама тя реже сирене и кашкавал не виждам за периода на майчинство с какво толкова ще се деквалифицира толкова ако си го изкара цялото .

# 1 611
  • Sofia
Тая па Иванина щяла да затъпее в къщи разбирам да беше учителка , преподавателка в университет или някой ценен кадър за компания ама тя реже сирене и кашкавал не виждам за периода на майчинство с какво толкова ще се деквалифицира толкова ако си го изкара цялото .
От една страна си е измислила някакво оправдание за това, че са я принудили да почне работа. За да не си признае, че мъжът й е тормозител. От друга може и да й е станало скучно вкъщи само с бебе, преди годинката не са толкова "интерактивни".

# 1 612
Не можах да ги гледам тази сутрин, а исках. Исках да видя дали Явор е бил артист онази вечер или си е просто такъв. И ще ме прощавате, ама работа за фармацевти има колкото щете в София. И почасово даже, аптеки на всеки ъгъл, така че Иванина няма как да се развива в магазин за млечни продукти. Интересен избор...

# 1 613
  • София
Според мен Иванина и Явор са толкова закъсали за пари, че им се реве. Кой ги знае каква ипотека плащат и какви заеми имат. Самият факт, че са се навили да участват в подобно предаване за 2-3 хиляди лева (не знам всъщност колко им се плаща) говори сам по себе си.
Искала била Иванина да види Явор, че има и по-зле от нея?!?! Глупости на търкалета!
Ще си зарежа аз бебе на годинка да го гледа друга жена за една седмица, за да доказвам на някой нещо?!!!! Абсурд!
За парите им е цялата работа. Няма какво да говорят глупости и смешки и да се лъжем.

Явор в предаването сутринта беше доста умерен и обран в изказа си и държанието. Бил станали приятели с Ани и мъжа й. Дори семейството на Ани дошло у тях да гледат заедно предаването и били спали у тях. "Ани не е лош човек" - край на цитата. А може би е забравил как казваше на Сами "няма я вече лошата леличка" като изгони Ани да пие кафе навън  Sick

# 1 614
Иванина и Явор наистина вероятно за пари участват , а семейството на Ани по каква причина участваха.При тях нещата изглеждат перфектно - пари бол /като за Самоков / , взаимотношенията между тях са идеални .. та по каква причина ?

# 1 615
  • София
Според мен всички участват в подобни реалитита заради пари. Кой както иска да го представя , в основата директно или индиректно лежи този мотив.

# 1 616
  • София /Абсурдистан
Някой преди беше споменал за хонорар от 10 000 и ако това е вярно, прилично е и можеш да играеш роля за  някой и друг ден, особено ако ти висят някакви задължения на главата. А за 3-4 дни за колкото предполагам, че снимат, не вярвам чак да са 2 седмици, приличен доход си е.

# 1 617
Някой преди беше споменал за хонорар от 10 000 и ако това е вярно, прилично е и можеш да играеш роля за  някой и друг ден, особено ако ти висят някакви задължения на главата. А за 3-4 дни за колкото предполагам, че снимат, не вярвам чак да са 2 седмици, приличен доход си е.
Семейството на Ани едва ли имат каквито и да е задължения .Иначе нямаше да стои у дома . Wink
За разлика от Иванина , която се налага да започне работа /да реже сирене /. Mr. Green

# 1 618
  • Sofia
Някой преди беше споменал за хонорар от 10 000 и ако това е вярно, прилично е и можеш да играеш роля за  някой и друг ден, особено ако ти висят някакви задължения на главата. А за 3-4 дни за колкото предполагам, че снимат, не вярвам чак да са 2 седмици, приличен доход си е.
Според мен трябва да си много закъсал, за да си покажеш кирливите ризи пред цяла България.
Мисля, че освен за пари, някои го правят и за да покажат какво перфектно семейство са. Пък после се изненадват и се обиждат, че хората им намират кусури (примерно онази Катрин ли беше...)
Или за да натрият носа на мъжа си/жена си.

Чудно ми е, приятелките, които също показват в някои епизоди, дали получават и те някой лев?

# 1 619
  • София
Питах приятелка, която  познава хора от екипа - хонорарът е 3000 лв.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт