Великобритания - Тема 67 Коледно Снежна Зимна

• 62 378
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
Коконче, голям празник днес за вас. Децата се уредиха и с лекар наблизо, и с градина. Много се радвам. Сега бързо всичко ще си дойде на мястото.

# 151
Кокона честита ти радост!/макар и на патерици/  bouquet
Лично за мен е по-важно да се записани в медицинска практика, която не е препълнена/така получаваш по-бързо час/, отколкото практиката да ми е пред вратата..., но всички разбираме различно нещата.... От написаното оставам с убеждението, че смяташ, ако нещо се случи с децата да тичаш до поликлиниката и веднага да ги поемат за преглед  newsm78 - ако така си мислиш - ще се разочароваш...
dejie ние гледаме рибки. Моя съвет е просто си почисти добре нещата/без препарати - механично, на течаща вода/. Трябва да вземете решение дали искате да гледате тропически/топлолюбиви/ или златни /студенолюбиви/ рибки. Аквариума се оборудва по различен начин. И двата вида не се гледат трудно. Охлювите не ги жали - голяма напаст са и не ти трябват!!!
Другия ми съвет е не ходи за рибки /а само за съвет при желание/ в специализиран магазин за акваристика - там ми искаха и проба от водата от аквариума, за да ми продадат рибки/от там купихме първите../, а примерно си купи рибките от pets at home. Както казах - реши какви да са рибките, а ако желаеш ще ти дам сайт за оборудване и храни/от там пазарувам и храната за кучето - цените са до 3 пъти по-ниски за едни и същи марки и модели от pets at home /. Не съм специалист, а само проЗт любител, но ако с нещо мога да помогна - с удоволствие  bouquet

Последна редакция: пт, 23 дек 2016, 03:14 от Ladybird_

# 152
Илейн, честит рожден ден, весел празник ти пожелавам ☺

# 153
  • UK
Я, кой имал днес празник  bouquet Илейнче, честит рожден ден. Само хубави емоции и здраве ти желая  Hug
Лейди, да предпочитам, да ми е в близост. Колкото до натовареност, то със сигурност, в нашето малко градче, всички са 'фул', впредвид факта, че градчето е малко, но пък населението си расте  Laughing

# 154
  • Истински се вижда само със сърцето.
Благодаря ви момичета  Hug

Кокона важното е, че се чустваш спокойна, че са ти наблизо, ако се наложи за децата  Hug

# 155
  • постоянно
честит рожден ден на всички рожденици/чки. Да сте здрави и само усмихнати  Hug Hug

Последни няколко часа на работа и след това дъъъълга почивка .  Heart Eyes

Весели  празници на вас и вашите семейства! Бъдете здрави и Бог да ви пази !  Hug Hug Hug

# 156
 Весел празник, Илейн! bouquet

# 157
  • UK
10 страници сте изписали, аз още не съм се записала в новата тема  bouquet
Честито на празнуващите  bouquet
Ние за първа година сме без мама по празниците и с това мрънкащо бебе хич няма да си давам зор с празнични трапези.

Весели празници на всички! Hug Hug Hug

# 158
Нашето GP не му  знаех даже часовете на работа, защото за 10 години почти не съм го ползвала кой знае колко.

Когато забременях ходих веднъж и след това само на прегледи в болницата. Когато с детето вече ходехме бяхме в друг район и се записах в най-близкото ни ( на 15 мин пеша),  но винаги се звъни преди това и се прави час ако детето е зле.

И понякога нямат час за деня ,а понякога е след 5-6 часа насрочения час и ако е спешно не ги занимавах, а направо си отивахме с такси в спешния кабинет на Бърза помощ където си отчакваме по 5-6 часа в чакалнята докато ни приемат.

Най-често позлвах тел. номер за мед. помощ/съвет по телефона.
http://www.nhs24.com/contactus/
Ако след 20 минути въпроси сестрите преценят, че детето не е за Бърза помощ  ти дават направление за най-близката клиника до вас и ви дават личен час, който е до 1 час.

Ако се вика линейка трябва да си на телефона през цялото време и да описваш състоянието на детето постоянно докато дойдат.
Та общо взето самото сърджъри не съм го ползвала много много.

Честити рожденици в темата! Здрави и успешни!

Последна редакция: пт, 23 дек 2016, 20:52 от Анонимен

# 159
  • UK
ladybird, недей така, ще ошашкаш жената Simple Smile Кокона, с децата гледат да са внимателни, в нашето джипи часове не дават веднага, но всеки ден има sit and wait клиника, отивам с децата и влизам по ред на пристигане. В съседните джипита чувам, че като звъннат сутринта и дават часове за децата за след няколко часа. Аз покрай нашите проблемни уши цялата минала зима си отседях при джипито, в лошото време и дъждовете, с малки деца, добре е да ти е близо.

Благодаря за съвета за рибките, би ли ми дала сайта?  Hug Решила съм да са тропически плюс едно-две растения, каня се да поръчам едно нагревателче от амазон, помпата е включена от вчера, след няколко дни отиваме за рибки.

# 160
  • London
Честит празник Илейн. bouquet

Аууу нас ни подкара бурята ... Така духа , че май пак ще падне оградата. И май пак Дартфорд са затворили, че като гледам какъв трафик е пред нас най-вероятно е това.
За сметка на това обаче  Shocked Shocked Shocked, вече трима "колелисти" набиват педали с някаква бясна скорост  Joy Joy Joy.

# 161
Ооо изобщо не го написах за да шашкам някого. Написах го, защото ако е препълнено и те вземат само заради скандала, после пък ще има проблем с часовете... Друго е като звъннеш и те попитат "до колко време пристигате?" и да ти дадат час за тогава/а пък може и с такси да се пристигне/ и е съвсем друго да ти дадат час за утре....
dejie http://www.zooplus.co.uk/shop/fish  Нашите също са тропически.
Скрит текст:
етажирали сме със сомчета панда, скариди, неони и плати. Според мен са най-лесни за отглеждане и съвместими. Няколко пъти правя опит да купувам живи разстения - уж нямат охлюви, почиствам ги, а накрая охлювите завземат аквариума, стават повече и от грунда....няма изчистване. Последните живи разстения, след като ги опасаха рибите, смених с изкуствени разстения, а грунда минах през микровълновата - накрая нямам охлюви  Mr. Green
И при нас бурята е доста развалнувана....

# 162
  • UK
О, аз не съм скандална, тази част, ми е чужда Peace Нямам напредстава, за какъв скандал, става дума,  изобщо.
А пък имам опция, ако не съм доволна от обслужването, да отида в др център срещу заплащане. В нашето 'село' няма спешна помощ, такава има в двата нам, по-големи /съседни. А ако, пак нещо, не ми хареса, изобщо не ми е проблем, да си тръгна и от UK  Peace

# 163
Ох, как ми се иска и на мен да си изсуша нещичко за ядене, я филенце, я суджук, много го мислим с мъжа ми, нямаме подходящо помещение, сухо и студено, бараката не става, гараж нямаме. Още се колебая за шунковара, който споменахте по-рано в темата, може него да взема да пробвам, поне свестен колбас да си направим.
Много лесно може да си направиш домашна пастърма от свинско или телешко филе. Ако няма къде да я сушиш, може да я поставиш в хладилника, за 3 седници е готова. Ако искаш ще ти напиша рецептата.
Желая ви весели празници! ☃🎄

# 164
  • Варна
И други я искаме рецептата Wink

Общи условия

Активация на акаунт