Великобритания - Тема 67 Коледно Снежна Зимна

• 62 262
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Аз пък изобщо няма да съм обективна  Joy Пращайте!!! На стероиди съм, ям като за световно и всичко мноооого ми харесва!!! Вкусовите ми рецептори са в отпуск, та дали е солено, безсолно, сладко...все е прекрасно!!! Само моля да има "търговски" вид, по възможност и коледна украса, че със зрението съм добре  bowuu  Hug

# 76
Уф, пък ние останахме без пълнено пиле, че изядох най-важната част от плънката. ooooh! ooooh! ooooh!
Много бяха вкусни ... някакви китайски кестени Simple Smile, огромни и много сладки.Ама и моя пубер е голям хамстер все едно беше на норма така ръфаше.
Уф ... май ще сме на пържоли! Whistling

hahaha Joy hahaha Оправихте ми настроението днес.  Mr. Green Тъкмо и аз варя едни кестени от Лидл. Дано да са хубави, че само си събирам лигите от пода и обикалям като гладно коте печката  Mr. Green Мъжете не ги обичат и цялата тенджера е само за мен.

# 77
  • Истински се вижда само със сърцето.
Момичета ако някой се наема да гледа пълзяща фъртуна ще му готвя с удоволствие  Mr. Green

Памперс кажи после как са кестените Simple Smile

# 78
  • UK
На лични мога да дам адреса ни на всеки, който иска да се докаже с баклава, сърмички, пържоли и всякакви коледни и нг гозби. Ще се опитам да бъда обективна.
d

Joy ахаха Блу +1 Peace
Аз също предоставям адрес. Mr. Green Пращайте,  не ни жалете  hahaha

# 79
Много вкусни! Не останаха😋 Пак ще взема от тях.

# 80
  • UK
Момичета ако някой се наема да гледа пълзяща фъртуна ще му готвя с удоволствие  Mr. Green

Памперс кажи после как са кестените Simple Smile

Илейн  Hug давай го насам, бебешока Laughing където са две, там и три  hahaha пък и моите ме питат, кога ще стават каки  hahaha

# 81
  • Истински се вижда само със сърцето.
Кокона уреди се ти Simple Smile хем каките ще я гледат, хем ще ти е сготвено  Mr. Green  Hug

# 82
Ихуу, и аз се записвам в листа с дегустаторите Grinning
Кестени и аз взимам от лидл, само дето ги пека на фурна. За варенето нещо специално прави ли се?

# 83
  • UK
Илейн, верно си 'завидях', чак Joy
А тези кестени, ама никога, не съм опитвала, като се опекат във фурната, белят ли се newsm78 как, ги консумирате ( само, не ми се , смейте)

# 84
Ихуу, и аз се записвам в листа с дегустаторите Grinning
Кестени и аз взимам от лидл, само дето ги пека на фурна. За варенето нещо специално прави ли се?

Не. Изсипвам ги в тенджера с вода и по някое време ги проверявам готови ли са.  Аз пък не съм ги пекла. Мазнина и сол изискват ли? Бъркат ли се като семките? Технологията как е? Утре вечер да разнообразя с печени  Mr. Green

Коконче, после с едно ножче почвам да ги беля и ям. По-заразно е от семки  hahaha

# 85
  • Оптимист по принуда
За кестените знам, че най-важно е ако печеш, да ги цепнеш, че като гръмнели във фурната, става страшно, няма чистене.

# 86
  • UK
Рецептата за пълненото пиле, кажете моля.  chef

# 87
За кестените знам, че най-важно е ако печеш, да ги цепнеш, че като гръмнели във фурната, става страшно, няма чистене.

Отказа ме. Печените ще си ги купувам. Shocked

# 88
  • Bristol
Правят се две резки във формата на кръст на всеки кестен. После се пекат 15-20 мин на силна фурна. Обикновено на етикета има инструкции как да се приготвят и пекат. Рядко гърмят, ако гръмна някой, изчакам да изтине фурната и с прахосмукачката я почиствам  Mr. Green
Аз пък никога не съм варила, ще взема да пробвам. Как се варят?

# 89
  • Cambridge, UK
един наш приятел англичанин домъкна кестени и ме кара да ги пека във фурната, за първи път ядох харесаха ми, само ги цепнахме и пекохме около 30 мин
след това белиш и плюююскаш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт