Великобритания - Тема 67 Коледно Снежна Зимна

• 62 341
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
  • Bristol
Тръгнах да резервирам доставка в къщи от ASDA за четвъртък, всички часове до 27ми са резервирани!!! Shocked

# 106
  • Манчестър
Тръгнах да резервирам доставка в къщи от ASDA за четвъртък, всички часове до 27ми са резервирани!!! Shocked

Ами закъсняла си доста....тези дати се резервират от Ноември още. Аз нали от Морисънс пазарувам онлайн и поне при тях е така. Плюс доставките са и по скъпи по това време.

Ама онзи ден в събота ми пратиха емайл ,че на 18-ти free доставка предлагат и успях да се вместя в предпоследния слот. Спестих си влачене и обикаляне на магазина.

# 107
  • След завоя в дясно
В постните сърми слагам ориз, стафиди и гъби. Ким малко и кимион повечко, вегета също. Къри звучи добре. Аз наскоро открих супа от леща с къри.. много ми допадна на вкус.
Тази година след преглед на отзивите on-line се спрях на пуйка от Iceland , маринована шпикована и готова за печене. Да видим каква ще излезе.
В баклавата слагам грис става ми по хубава на вкус.

# 108
  • Bristol
Аз съм с абонамент и всички доставки са ми безплатни, само слот свободен да има  Laughing

Аз правя една крем супа с червена леща и тиква цигулка с къри, супер е  chef

# 109
Човек не трябва да ви чете докато е гладен  Joy Joy Joy

# 110
Аз купих сухи чушки и се чудя с боб ли да ги пълня или с ориз. Ще купя готови лозови сарми от АСДА,турски са и ми харесват на вкус.Ще метна и едни пържолки във фурната и ще направя домашен хайвер с грис и майонеза,туршийка,ракийка и сме готови за Бъдни вечер,ще имаме и гости.
 До сега не съм поръчвала хранителни стоки он лаин. Не ви ли е страх,че може да ви пробутат нещо,на което скоро му изтича срокът на годност?

# 111
  • Манчестър
Аз купих сухи чушки и се чудя с боб ли да ги пълня или с ориз. Ще купя готови лозови сарми от АСДА,турски са и ми харесват на вкус.Ще метна и едни пържолки във фурната и ще направя домашен хайвер с грис и майонеза,туршийка,ракийка и сме готови за Бъдни вечер,ще имаме и гости.
 До сега не съм поръчвала хранителни стоки он лаин. Не ви ли е страх,че може да ви пробутат нещо,на което скоро му изтича срокът на годност?

Както казах и по напред, аз пазарувам онлайн само от Морисънс и досега не съм имала проблеми. Вземат ти парите от сметката малко след доставката, но достатъчно за да отметнеш за нещо което не е доставено или отказваш по някоя причина. Показват ми съдържанието на торбите пред мен .

# 112
  • Cambridge, UK

аз много често пазарувам онлайн от Теско
не се страхувам че ще ми пробутат нещо старо, защото ако се случи ще ги сменя на мига, те си знаят че не единствените предлагащи тази услуга и подбират храната
(асда май ми докараха някакви смотани продукти единствения път като пазарувах онлайн при тях, сега дори в реалните им магазини не влизам)
другото хубаво при онлайн пазаруването на Теско е че можеш да избереш примерно пилето с колко дни срок на годност да ти бъде 2/3/5, а в магазина поне при нас е много трудно да намериш такова с 5 дена и като напазаря в петък трябва във вторник най-късно пак да съм там ...

да се похваля че коледните подаръци са вече купени и се готвим да заминаваме към студена Шотландия за празниците

# 113

И аз така се блещих преди 10 дни. Късмет, че имаше един свободен слот за утре вечер. ooooh!

di_p, не ми се е случвало. Но и да се случи, веднага можеш да го върнеш на доставчика или ако по-късно установиш, че нещо липсва или не е както трябва, пишеш им или се обаждаш. Единя път вместо 3, шофьорът ми остави една бройка само (не помня от какво). Чак като ги прибирах се усетих. Нито ми искаха снимка, нито каквото и да било друго доказателство - веднага върнаха парите. За сега всички срокове са перфектни, дори в магазина не всеки път има толкова дълги.

usmifchica, от сърце ви желая лек път и да изпреварите бурята! Дано сте се запътили към по-южната част и да сте на топло и на сигурно!  Praynig

# 114
usmifchica, чакаме ви Stuck Out Tongue
Къде ще сте? Тук не е много студено, днес бяхме на коледния пазар с la familia, и беше ветровито, но пък в нашия квартал си беше супер...преди да завали.
Кестените, както казаха, прави се кръстче с нож и печеш м/у 15-30 мин, зависи от фурната..моята е много зле, нямам търпение да почнем ремонта в кухнята Grinning Трябва да измислим и ние менюто за празниците, че се бавим май...поне с подаръците съм почти готава. И за нас важи нормата, че жената купува за всички, а мъжо дано уцели нещо за жената Grinning

# 115
  • Bristol
Едно по едно вадиш и преглеждаш на място. Което не те устройва, връщаш. Ако си пропуснал нещо в момента на доставяне, сайтът на Азда предлага да влезеш в поръчката и отмяташ за кои стоки искаш парите си обратно и защо.

# 116
  • Cambridge, UK
в Глазгоу, приготвила съм дебелите дрехи, че при нас е 10-11 градуса и миналата година като отидохме се наложи да си купим по-дебелички Simple Smile
бурята да изчезва! искам сняг! миналата година видяхме само в Yorkshire и то в началото на декември, но пък беше бял, мек и толкова пухкав

# 117
в Глазгоу, приготвила съм дебелите дрехи, че при нас е 10-11 градуса и миналата година като отидохме се наложи да си купим по-дебелички Simple Smile
бурята да изчезва! искам сняг! миналата година видяхме само в Yorkshire и то в началото на декември, но пък беше бял, мек и толкова пухкав

За Highland дават прогноза за 10-на см сняг. Дано и до вас да стигне!

# 118
  • Варна
Купувате ли сурови наденички тип нашите кърначета от тукашните магазини? Може и да не са толкова тънки Wink  Има ли някои, които се доближават до нашите на вкус? Или да препоръчате някои, които на вас ви харесват.

# 119
Купувате ли сурови наденички тип нашите кърначета от тукашните магазини? Може и да не са толкова тънки Wink  Има ли някои се доближават до нашите на вкус? Или да препоръчате някои, които на вас ви харесват.

Вземали сме няколко вида от Асда и от фермерски магазини. Подправките са много различни и не сме попадали на нищо близко по вкус до българските. Но и не сме пробвали всички вкусове-разнообразието е голямо.
Тези с чесъна лично на мен най-много ми харесаха.

Общи условия

Активация на акаунт