Великобритания - Тема 67 Коледно Снежна Зимна

• 62 404
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
Честита Нова година! Да е здрава и изпълнена само с хубави преживявания!
 И тази година Фоерверките в Лондон бяха много хубави (само по ТВ ги гледахме ).

# 196
  • UK
Здравейте, мм е на смени и не мога, да разбера,  кога е всъщност 1-вия работен ден, след НГ празници?
Иначе при нас късметите от баницата са смесени Simple Smile)
На едната ми дъщеря се падна паричката Mr. Green на др се падна сестричка, на мен пък, да им правя братче  Joy както и задължението да 'купувам', нова кола, а на мм, 'тежката' задача Simple Smile))) учение, работа и като бонус hahaha 2-ри късмет, да осигурява, нова къща  hahaha

# 197
Днес - 2 януари е банк холидей и е неработен. Утре - 3 януари е първият работен ден

# 198
  • Bristol
Днес ми е последния почивен ден, проверих няколко пъти, за да не стане грешка  Mr. Green Много добре ми се отрази тази почивка, от 24ти та и днес! Спах много, готвих и ядох много. Отметнахме и работа в къщи, а и нова успях да създам  Crazy
От мои и чужди баници ми се падна парата, работата, повишение в работата, кариера, здраве и тем подобни, тематиката е една  Laughing
Днес трябва да си проверя колелото как е, от 23ти съм го зарязала в гаража. Утре сутрин ще е трудно събуждането. Между другото, видях се на google map, влязла съм в снимките им въртяща педалите, като съм се прибирала от работа  bowuu

# 199
За много години, живи и здрави всички...Simple Smile
Влизам с въпрос, каква компания за гаЗ използвате и доволни ли сте може и на лични благодаря Simple Smile

# 200
Между другото, видях се на google map, влязла съм в снимките им въртяща педалите, като съм се прибирала от работа  bowuu
Ха,ха, и мен ме има в Гугъл мапс,как излизаме от къщи с племенницата  Simple Smile
 На мен два пъти ми се пада работа от баницата и нова къща. Дано се сбъдне,че нашите хазаи вече много ме дразнят. Те нали са ни съседи едновременно ,хазайката постоянно ползва простора в нашата част от двора,трябва да я издебвам да пера преди нея,за да успея да си простирам нещата.Сега са решили да взимат някаква ипотека от банката,бяха пращали бояджии да боядисват вратите - само три от тях и стените в трапезарията (не знам защо точно там),без да питат в къщи ли сме и имаме ли някакви планове точно тези дни,но те имат ключове за в къщи. Не ми се искаше непознати да се мотаят из нас,докато ни няма,но кой ни пита. Сега искат да викаме за наша сметка фирма за професионално почистване на цялата къща,защото трябвало къщата "да блести" като дойдат от банката,за да им дадат ипотеката на добри условия. Когато ние се нанесохме,мокетите не бяха прани,нито къщата "блестеше". В същото време ги караме да викнат майстор да смени нещо по бойлера,защото като пусна топлата вода в кухнята и бойлерът изключва, но той си прави оглушки. Къщата е голяма, единственото хубаво нещо е,че е близо до училище  и до центъра и я взехме обзаведена.

# 201
  • UK
di_pi Благодаря  bouquet

# 202
Здравейте, посъветвайте ме къде да се разходим, иска ми се към Портсмут или Саутхямтън, къде има какво да се види? Имаме няколко свободни дни и днес ходихме до Лондон, но беше доста студено и разгледахме само района около Биг Бен и Колелото. Благодаря предварително.

# 203
Честита нова година на всички:)Голяма въртележка по празниците,нямах време за нищо.Сега уж планираме отпуска в България за февруари.Запазих хотела,уговорих всичко...малко с полетите съм в голяма чуденка.Трябва ми от Бристол до Бургас.Ами ,не намирам нищо ,никъде.Вариант от Лондон-Бургас има.Ок.,ама от нашият град до Лондон е 4 часа път,от там 6 часа чакаме полет.С малко дете....зима newsm78Бристол-София е горе-долу същото чакане. #CrazyДайте ми малко акъл,как да стане? newsm78

# 204
  • UK
Здравейте, посъветвайте ме къде да се разходим, иска ми се към Портсмут или Саутхямтън, къде има какво да се види? Имаме няколко свободни дни и днес ходихме до Лондон, но беше доста студено и разгледахме само района около Биг Бен и Колелото. Благодаря предварително.
Живяла съм в Саутхамптън и там няма нищичко за гледане, отвратителен, скучен, сив град. По добре елате в Портсмут, градчето е хубаво, малко пренаселено, ама нали не идвате да живеете тук. Майка ми и сестра ми идваха два пъти, веднъж докато бях в Саутхамптън и веднъж след като се преместих тук, и първия път бяха толкова разочаровани, а втория страшно им хареса.

# 205
  • постоянно
Честита нова година на всички:)Голяма въртележка по празниците,нямах време за нищо.Сега уж планираме отпуска в България за февруари.Запазих хотела,уговорих всичко...малко с полетите съм в голяма чуденка.Трябва ми от Бристол до Бургас.Ами ,не намирам нищо ,никъде.Вариант от Лондон-Бургас има.Ок.,ама от нашият град до Лондон е 4 часа път,от там 6 часа чакаме полет.С малко дете....зима newsm78Бристол-София е горе-долу същото чакане. #CrazyДайте ми малко акъл,как да стане? newsm78

Щом като при всички положения ще чакаш помисли къде ще ти е по-удобно това чакане. Hug
 Аз предпочитам да карам 2-3 часа до Лутън тук отколкото да съм 4 -5 часа на път по Българските пътища. За съжаление незнам други компании да летят до Бургас през зимата .  Hug

# 206
  • Leeds, UK
Честита Нова Година, момичета! От здраве, любов и пари да не се оттървете!Аз позачезнах малко, ама при нас работата се сгъсти доста по празниците, обаче сега ми се пада почивка 10 дни, та ще си отспя. Кой каквото прави, аз все спя след нощна. Проспах празниците дето се вика. Най-много подаръци отнесе дребното естествено  Joy За мама таблетки против косопад, че ме е налегнал, ужас...Даже и в темата за косопада пиша. На мъжа ми купих пожарогасител и система за растенията в единия от трите му аквариума. Ние сме тъй...по-нетрадиционни подаръци..Важното е да знаеш какво иска другия и да е оригинално.  Grinning Миналата година му уших гащите на Ну погоди за Коледа, че му била детска мечта да ги има, а пък той ми подари пистолет за горещ силикон за моите крафтс. Иначе и ние традиционно се събрахме по празниците, врътнах и една баклава и баница. На мен ми се падна бебе , дет тая няма да стане, два пъти кола и два пъти учение. Почвам вдругиден английски език в колежа, за кола мисля поне от половин година, само туй бебе нещо ме плаши, че не съм в първа младост newsm78

# 207
  • Истински се вижда само със сърцето.
Бела не знам на колко години си Simple Smile аз забременях на 39 и родих 3 месеца след като станах а 40 Simple Smile Ако го искаш не е страшно. Е на нас ни е първо дете и чакано много дълго време.

Много интересни подаръци  Mr. Green

# 208
  • Leeds, UK
Илейн, точно колкото теб съм  Mr. Green

# 209
  • Истински се вижда само със сърцето.
Значи нема да се плашиш Simple Smile)) между другото имах много лека бременност Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт