Великобритания - Тема 67 Коледно Снежна Зимна

• 62 307
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
  • York
При нас нито сняг, нито дъжд, нито вятър. Само сух студ  ooooh!

Точно 30 дни до ваканцията ни. Не остана  Joy Joy Joy

# 376
  • UK
Завиждам ви за снега, така се надявам и моите да видят тази зима... Тук цял ден ни сняг, ни дъжд.

За който не знае, в Бг градините и училищата са бъкани с въшки и това е съвсем, съвсем нормално. Ненормално беше, когато като студентка в Бг през 2006 г се заразих с краста. Crossing Arms

Никой нищо ли няма да ми каже за Дорсет?

# 377
  • York
Краста  Shocked

# 378
  • Истински се вижда само със сърцето.
Дежи не сме ходили в Дорсет. Ние лятото бяхме в Девън (Бриксам и Торкий). Погледна ли сайтовете за посещение на Дорсет, там сигурно има описани интересни места и какви развлечения има в района. Аз така се ориентирах за нашата почивка какво да гледаме и къде да ходим.

# 379

На мой колега жена му се зарази в автобуса преди години...А за въшките всички са пропищяли. Приятелка стигна до там да се мият постоянно със специални шампоани и после да смени училището на дъщеря си. После пак имаха въшки, но само от време на време. Според учителите било нормално и не били те тези, които трябвало да говорят с родителите по тоя въпрос и до там.  ooooh!

# 380
  • UK
Да, краста, тогава лекарката ми обясни, че имало някакъв бум в града и все студенти, във Велико Търново учих тогава, каза ми, че заразяване може да се получи и от пробване на дреха в магазина, която някой заразен е пробвал преди мен. Отвратителна работа. Шарката не знам как сърби, ама това нещо...

Благодаря Илейн, сайтове много, а ние имаме само 5 дни. Laughing Нещо от първа ръка някой да каже си е друго. Вече имам някои набелязани неща.  

Да се похваля, от седмица вече имаме риби, справихме се с оборудването, накупихме всичко необходимо, две седмици работи само с растенията, сега вече имаме 4 плати и 2 сомчета, може би няма да вземаме засега повече , защото искаме да им е широко и приятно. Три от растенията избуяха страхотно, много красиво стана, едното линее, ще го видим дали ще оцелее. Мъжът ми се радва като малко дете на аквариума.  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 08:44 от dejie

# 381
  • Bristol
Dejie, за района, за който питаш, не съм ходила. Само в Бормът съм била и освен плажовете там, друго не съм видяла. Аз обикновено гледам инфо за costal paths и National trust. Скоро гледах филм за този район за техния участък от coastal path и показаха много хубав плаж в района на Суонедж май казаха, звучене като лебед на английски  Laughing
Аз чистих колата от сняг тази сутрин  Mr. Green Влакът ми в 7 е канселиран. Дъвча бейкън рол и пия кафе в чакалнята. Следващият ми влак закъснява. На зъболекар съм от 2:30пм днес. Притеснявам се, дали ще мога да се върна на време за часа си Sad

# 382
deje, честито!

Детето е във възторг- събудихме се с цял сантим сняг 😂 При вас как е положението?

# 383
  • York
Тук май няма и сантиметър  Mr. Green
В 7 часа едно съседско дете се опитваше да сглоби нещо като снежен човек в тъмника Simple Smile

# 384
  • Bristol
В 7 часа едно съседско дете се опитваше да сглоби нещо като снежен човек в тъмника Simple Smile
Бързало е, за да не се стопи Laughing То и при нас май нямаше сантиметър.

# 385
Няма сняг при нас. Дъщеря ми е много разочарована. И в училище вчера учителката им е казала, че днес ще има сняг, а то... Покриви, капаци на коли и трева са бели, но това е замръзналата влага.

# 386
Бързало е, за да не се стопи Laughing То и при нас май нямаше сантиметър.

И в градината бързат да закусват, за да ги изведат навън да поиграят. Вече се топи. Тук е 5-6 градуса.До довечера няма да има и помен от него.

# 387
  • Оптимист по принуда
И при нас няма, само як вятър и студ.
П.р. и аз бях хванала краста като ученичка. Ужасно е.

# 388
  • UK
И при нас поваля за половин час, макар за кратко, беше доста гъст, на парцали и излязохме по-рано за училище да му се насладим, децата бяха във възторг. Тъкмо ги оставих и спря.  Laughing Миналата година валя един ден, но правихме снежни човеци на двора, моля се за един такъв ден и тази зима.
Благодаря, Мери! Суонидж май е мястото, видях, че има някакъв туристически парен влак там близо, отбелязвам си. 

# 389
  • постоянно
Имаме 3 см сняг и вече го мразя  #Cussing out #Cussing out Всичко  се превръща в мисия невъзможна в Англия като има сняг. Дотътрих се до работа някак си .  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт