Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-13

• 101 376
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Ха! Какво видях днес Simple Smile  Бъдете внимателни. Това вероятно е измама

'''''''''''Прекрасен изглед. Продавам ато физическо лице -50% от апартамент в кв. Люлин 3 с обща площ 90 кв. м. . Блок 350 вход А ап. 63 На звънеца и вратата трябва да пише Соколов. Това са собствениците на останалата половина от апартамента Апартамента се състои от две стаи, дневна, столова, кухненски бокс и сервизни помещения. Таванско помещение 41. АКО КУПИТЕ ТАЗИ ПОЛОВИНА НА АПАРТАМЕНТА, ДРУГАТА ЩЕ МОЖЕТЕ ДА Я КУПИТЕ С ОГРОМНА ВЕРОЯТНОСТ МНОГО ПО ЕВТИНО'''''''''''''''''
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c148447452205531 … k=2hrcvz&f1=1

# 541
Ха! Какво видях днес Simple Smile  Бъдете внимателни. Това вероятно е измама

'''''''''''Прекрасен изглед. Продавам ато физическо лице -50% от апартамент в кв. Люлин 3 с обща площ 90 кв. м. . Блок 350 вход А ап. 63 На звънеца и вратата трябва да пише Соколов. Това са собствениците на останалата половина от апартамента Апартамента се състои от две стаи, дневна, столова, кухненски бокс и сервизни помещения. Таванско помещение 41. АКО КУПИТЕ ТАЗИ ПОЛОВИНА НА АПАРТАМЕНТА, ДРУГАТА ЩЕ МОЖЕТЕ ДА Я КУПИТЕ С ОГРОМНА ВЕРОЯТНОСТ МНОГО ПО ЕВТИНО'''''''''''''''''
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c148447452205531 … k=2hrcvz&f1=1

Може и да не е измама, но си е потенциален проблем. Звучи все едно наследник (брат примерно) не се е разбрал със сестра си да продадат и понеже му трябват пари иска да си продаде своите 50%. Даже някой да се съгласи да си купи 50% и после да се кара със сестрата (хипотетичната) тук трябва юрист да види дали всичко е чисто. Доколкото знам братът (хипотетичният) е длъжен първо да предложи на сестра си да му изкупи дела и ако тя писмено откаже само тогава може да го продава и то на цена като предложената. Освен това кой знае какви тежести, неизрядни документи и други неща може да има, за да се стигне до скандал между собствениците и да не си уредят нещата.
Иначе братът може и със съдебно дело да изкара апартамента за продан и после да си разделят парите, но отнема време. А той сигурно бърза newsm78

# 542
Не знам дали е измама обявата за Люлин.
Но 3 стаен на последен, 14 ет.  да струва 122 000Е
Толкова ли са се вдигнали цените?

# 543

Едва ли. Продавачът може да иска и 200 000, но цената е там, където се срещнат с купувача Simple Smile

# 544

Едва ли. Продавачът може да иска и 200 000, но цената е там, където се срещнат с купувача Simple Smile

Балъци всякакви, така че може и да се намери някой да го купи Grinning Аз лично не давам повече от 40000 евро за тристаен в Люлин Simple Smile

# 545
  • София
За 40к в момента вероятно може да си намериш порутен панелен последен етаж в Люлин 5, което меко казано няма нищо общо с метрото, например... В 10 или 7 част цените са уей ап хай! Иначе в Люлин 3 цяло ЕПК се купува за 62к, не половинка.

# 546
  • София, Bulgaria
И това, ако не е фрапиращо, не знам кое е. В Агенцията по вписване са записали като собственик на имота, не купувача, който е бил по сделката, а неговия преводач!!! Shocked Shocked Shocked

# 547
За 40к в момента вероятно може да си намериш порутен панелен последен етаж в Люлин 5, което меко казано няма нищо общо с метрото, например... В 10 или 7 част цените са уей ап хай! Иначе в Люлин 3 цяло ЕПК се купува за 62к, не половинка.

Познати наскоро си купиха двустайна панелка за 30000 евро в Люлин 1, в частта близо до метрото, а Люлин 1 е къде къде по-добре от Люлин 5 ...

# 548
И това, ако не е фрапиращо, не знам кое е. В Агенцията по вписване са записали като собственик на имота, не купувача, който е бил по сделката, а неговия преводач!!! Shocked Shocked Shocked
Ох, добре че е бил брокера, за да забележи тази нередност!

А после нека твърди някой, че не заслужават 4-5 000 лева за тежкия си и отговорен труд!

# 549
  • София

Познати наскоро си купиха двустайна панелка за 30000 евро в Люлин 1, в частта близо до метрото, а Люлин 1 е къде къде по-добре от Люлин 5 ...
Последно от мен по Люлинската тема, че си е направо диалог Grinning 1 е също толкова краен и компромисен, колкото е и 5. Опитвах се да кажа, че каквото се случва с цените по другите квартали, това се случва и в Люлин. Като минеш тунела не изпадаш във вакуум и Люлин не се намира извън времето и пространството.

# 550
Педерал, защо е това иронизиране? Жената споделя опит, пък който иска да черпи от него и да си го прилага в личните сделки без брокер. Факт, че много хора взимат листа и не гледат какво са им дали.

Поне е имало някакви данни, на нас ни дадоха празна бланка, но с печат и дата. Само да си попълниш имот и собственици по избор  Mr. Green

Балъци всякакви, така че може и да се намери някой да го купи Grinning Аз лично не давам повече от 40000 евро за тристаен в Люлин Simple Smile
Joy
Че те 2-стайните се продават по 52-55 в Люлин 7-10.
1-5 са по-евтини, защото са по-далеч и като цяло се развиват с по-бавни темпове, но и в тях за 40 тристаен отдавна няма.

Цената не е ниска, предвид етажа и това, че е в тройката. Може да се намери нормална оферта на аналогичен без подобни проблеми м/у собствениците.

Beeps  Peace

# 551

Че те 2-стайните се продават по 52-55 в Люлин 7-10.
1-5 са по-евтини, защото са по-далеч и като цяло се развиват с по-бавни темпове, но и в тях за 40 тристаен отдавна няма.

Цената не е ниска, предвид етажа и това, че е в тройката. Може да се намери нормална оферта на аналогичен без подобни проблеми м/у собствениците.

Така е, но за тези пари ще си потърся нещо по-централно, не в Люлин. Както казах, тристаен в Люлин би си заслужавал ако е до 40000 евро.

# 552
Парите са малко и за нормален в Люлин. В кварталите, които се водят по-хубави от него няма как да намериш на подобна цена 3-ст., в центъра също.
Цените в София последните 2 г. се промениха, вероятно си търсила преди това, затова ти се струват много.

# 553
Парите са малко и за нормален в Люлин. В кварталите, които се водят по-хубави от него няма как да намериш на подобна цена 3-ст., в центъра също.
Цените в София последните 2 г. се промениха, вероятно си търсила преди това, затова ти се струват много.

Казвам, че не си заслужава толкова пари за апартамент в Люлин, пък продавачите може и 100к евро да искат Simple Smile

# 554
Това е друг въпрос, според мен където и да е в България не си заслужава повече от 10 000, ама никой не ме пита мен - търсене и предлагане. Щом цените са високи, явно причина има  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт