Боледуване на децата ни - тема 46

• 59 959
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Свекърът преди 2 год.ползва някакъв препарат за вдишване-реленца май се казваше.

# 511
Ама вирусите можели и през конюктивите на очите да проникне.Някъде го четох.

# 512
Свекърът преди 2 год.ползва някакъв препарат за вдишване-реленца май се казваше.

Да, май за нея става дума. Изобщо Авирона за мен са шумки и слаба работа. Хим не ми вдъхва доверие.Другото пък са сериозни химии. Та не знам и аз. Rolling Eyes
Уми, а на свекърът ти помогна ли му реленцата?

Хоуп нали са с грип и приемат Авирон. Ако се вклйчи, може да каже как и дали действа..

# 513
Понеже гледам,че обсъждате инкубационния период-в нашия случай малкия се разболя два дни след първите симптоми на баща му.

# 514
Ми каза,че му помогнало,но за какв ому го беше изписала личната,не знам.Помня,че го гледах тогава и беше доста скъпо.Те заради тея скъпи препарати ни тровят с тез вируси тъпите фармацевтични компании!!!Да фалират дано!!!

# 515
  • Варна
Да де, ама да ходиш с маска навън , особено в многолюдни затворени помещения разбирам, но не и вкъщи да се душиш с маска, ако не си болен, а само предполагаш, че може и да си се заразил някъде. Не за друго, ами сезонът сега започва, до края на март има много време, не може да ходим с маски из къщи три месеца, аз поне не мога да си причиня такова нещо де, друг може и да може. Да не говорим, че за да защитава ефективно трябва да се сменя на всеки час, иначе файдата е нулева.

# 516
...на 2-3 часа се сменят маските. Месечинке, плюй си в пазвата, да не ти идва на главата. Мутафова само няколко дена ще е с маска вкъщи, докато изключи заразяване, за което има съмнение.

Уми, така е...всичко е заради парите #2gunfire

# 517
  • Варна
Да де, аз затова попитах нещо конкретно ли я е притеснило.

# 518
Днес е била в Кауфланд, много народ, притеснява се, че днес може да се е заразила. Не от мъжо...грешка моя. Та затова...

# 519
  • Варна
Ами следващия път с маската в Кауфланд, вместо да се притеснява после 2 дни... Щото в Кауфланд винаги има народ, във всеки магазин има, в автобуса има, на работа има. Та не виждам логика там да се ходи без маска, а после вкъщи със, защото това означава наистина до края н азимата да ходи с маска вкъщи. Или поне до края на грипната вълна, който не се знае кога ще е... А иначе мен от грипа доволно ме е страх, та не смятам, че се преувеличават тревогите в това отношение, просто предпазването трябва да е по-обмислено и последователно.

# 520
Ами следващия път с маската в Кауфланд, вместо да се притеснява после 2 дни...

Тъй де, ама нали и през оЧото влизал Mr. Green  Rolling Eyes

Аз я разбирам, че с нея на един огън се печем bowuu Кукундрелска работа е това нашето, ама кво да се прави..съдба.

# 521
Реленца се вдишва. Не е подходяща за хора с астма и хронични белодробни проблеми.
Баба ми сега е с грип и звъняхме на лл  да питаме дали може да я започне. Аз я имах вкъщи и пратих мм да й я даде. Та, нейният личен каза, че може да почва нея или авирон. Явно той не е чувал за кръвоизливите, с които ми излезе тази в спешното преди два месеца Rolling Eyes
Аз започнах авирона и днес съм осезаемо по-добре. Вчера едвам гледах.
У нас тези, които бяха в контакт с детето, се разболяха на следващ, по-следващ ден и след три дни. Общо три броя, без да броя себе си. Според мен зависи от имунната система.

# 522
Дъждец много полезно инфо. С инхалатор ли се вдишва реленцата?
Вие как сте..детенце поосвести ли се? На нея авирон ли даваш?

# 523

Тъй де, ама нали и през оЧото влизал Mr. Green  Rolling Eyes

Аз я разбирам, че с нея на един огън се печем bowuu Кукундрелска работа е това нашето, ама кво да се прави..съдба.

hahaha

Права е и Месечинка. Трябваше да си сложа маската в Кауфланд, вместо да си я нося в чантата. Яката на полото я държах на устата, ама нос, очо - открити Simple Smile
Да поясня за автобуса, работата и т.н. - не ползвам автобус, работя вкъщи, пазаруването го прави половинката вечер като се прибира. За момента ще се пазим, колкото е възможно. Ясно е, че 100% гаранция няма. Все пак каката е ученичка, не мога да я спра, а и със сигурност ще се наложи и аз да излизам нанякъде. Таткото се среща постоянно с различни хора, работата му е такава. Но правя всичко, което ми е по силите. И се моля да ни подмине. Че един да пламне стига...

# 524
Оф помня един с маска в Лидл миналата година...заобиколих го отдалече...викам заразен е сигурно. А може просто кукундрел като мен/нас да е бил...предпазлив де Mr. Green Ама кво ми дреме кой как ще ме зяпа Whistling

Общи условия

Активация на акаунт