Кауфланд 19

• 113 006
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
То си е един брой - лост с осем диска.
Аз и на гирите хвърлих око.

# 196
То си е един брой - лост с осем диска.
Аз и на гирите хвърлих око.
хм ....жалко  Whistling така им се точих ,аз имам нисках още един комплект,гирите са изгодни,ама поне 4 кг да бяха  newsm78

# 197
  • 1st floor
Гирите си заслужават само заради цената, ако на някой не му се дава повече. Иначе са гадни и грамадански. И аз загледах дъмбелите, ама защо ги пускат точно като се охарчих и свършиха парите за глезотийки? Mr. Green

# 198
Гирите си заслужават само заради цената, ако на някой не му се дава повече. Иначе са гадни и грамадански. И аз загледах дъмбелите, ама защо ги пускат точно като се охарчих и свършиха парите за глезотийки? Mr. Green
Aбе цената на дъмбелите не си струва-60лв за чифт-АБСУРД  Naughty аз моите ги взех от олх -а преди 3 години за 40лв двата,сега погледнах -още по изгодни има,а от моите съм много доволна и са 12гк-бр Peace

# 199
И аз да питам за тигана за палачинки - има ли го из София, че докато се накумя и при нас е свършил  #Crazy

# 200
  • 1st floor
Aбе цената на дъмбелите не си струва-60лв за чифт-АБСУРД  Naughty аз моите ги взех от олх -а преди 3 години за 40лв двата,сега погледнах -още по изгодни има,а от моите съм много доволна и са 12гк-бр Peace
Благодаря за информацията. Ще погледна в ОЛХ другия месец! Wink

# 201
Здравейте, някъде има ли останали от малките тенджери от тези с точките? Благодаря предварително  bouquet

# 202
  • София
Ей, изкупили са тигана за палачинки в Добрич....... Така ме е яд сега.... В другите градове има ли го наличен? Миналата седмица купих големия тиган и ми харесва. Реших да купя и тигана за палачинки, но няма......  Cry
В София има от него на цена 32 лв

# 203
Ей, изкупили са тигана за палачинки в Добрич....... Така ме е яд сега.... В другите градове има ли го наличен? Миналата седмица купих големия тиган и ми харесва. Реших да купя и тигана за палачинки, но няма......  Cry
Е как 32лв....  :shock:19,90лв. е тигана за палачинки.

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 21:14 от Анонимен

# 204
  • София
Ей, изкупили са тигана за палачинки в Добрич....... Така ме е яд сега.... В другите градове има ли го наличен? Миналата седмица купих големия тиган и ми харесва. Реших да купя и тигана за палачинки, но няма......  Cry

Толкова пишеше

# 205
  • Русе
Толкова пишеше
Това вероятно е цената без точки.

# 206
Гледах в брошурата някакво кафе 0,500кг за около 5 лева. Някакво мнение за него - бива ли го?

# 207
# 208
# 209
При мен няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт