Кауфланд 19

• 111 873
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • оттам, откъдето започва България
ЧУДО! И ММ донесе вестник.  Grinning

# 526
Аз естествено не можах да се добера сутринта до заветните вестници, ще чакам онлайн брошурата.
Интересува ме дали има прах на промоция - Ариел, Тайд и т.н.

# 527
  • Пловдив
Аз естествено не можах да се добера сутринта до заветните вестници, ще чакам онлайн брошурата.

https://www.yumpu.com/xx/document/view/56819984/kaufland

# 528
Благодаря.

# 529
Благодаря за брошурата! Кокосовот масло е на промоция, и подвижният гардероб на 12 и нещо ми грабна окото; друго май не.

# 530
Прах Ариел в момента е на промоция, до утре - 6,89 лв.  Peace

# 531
Благодаря, видях, че в новата брошура има Омо, но е само универсален, а трябва да купувам за брат ми. Ще ида по-късно да взема, ако има останали, ако ли не някой друг, така или иначе трябва да се купува.

# 532
Ако държиш да е за бяло пране и ти е по-близо Кауфланд ти препоръчвам Биоактив - 6 лв. и нещо е.
Аз само чакам да свърша Персила и ще си взема от него, че много ми харесва.  Peace

# 533
За цветно пране искам да му взема.
Мисля, че за пръв път чувам за този прах, ще го видя обезателно, ако има и малки опаковки ще взема една за проба, благодаря за препоръката.

# 534
  • Пловдив
тубите Максима дали е омекотител или течен препарат за пране?

# 535
Омекотител е.

# 536
някой купувал ли е от био кокосовото масло, как е като качество, другата седмица ще е намалено на 7,19

# 537
Ако държиш да е за бяло пране и ти е по-близо Кауфланд ти препоръчвам Биоактив - 6 лв. и нещо е.
Аз само чакам да свърша Персила и ще си взема от него, че много ми харесва.  Peace

Колко кг е?

# 538
3 кг. е праха, но няма малки опаковки.  Peace
Аз съм си го ползвала и затова пак ще си взема. Само да уточня, че е за бяло пране.
Не мога да ги разбера тези намаления на кокосовото масло. От Англия си взех 300 мл за 2,50 лири без да е на промоция.  ooooh! Тук с промоцията е по-скъпо.

# 539
Мерси, Дидка! bouquet 3 кг не е малко.

Общи условия

Активация на акаунт