Кауфланд 19

• 111 870
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Жалко, че няма малки опаковки.
3 кг. са ми много, бяло пране пускам веднъж седмично.

# 541
3 кг. е праха, но няма малки опаковки.  Peace
Аз съм си го ползвала и затова пак ще си взема. Само да уточня, че е за бяло пране.
Не мога да ги разбера тези намаления на кокосовото масло. От Англия си взех 300 мл за 2,50 лири без да е на промоция.  ooooh! Тук с промоцията е по-скъпо.

да, както и масло Президент във Франция се продава за 1,6 -1,8 евро, тук на промоция е 6 лв, 'нормалната' му цена е около 7,5 лв newsm78

# 542
Жалко, че няма малки опаковки.
3 кг. са ми много, бяло пране пускам веднъж седмично.

Да, но по-голямата опаковка е по-изгодна.

# 543
Факт.
Ще взема утре един за проба, нищо не губя, ще го разделим с брат ми.
От новата брошура не харесах нищо съществено, което да налага да се разходя до Кауфланд.

# 544
И аз нищо не харесах.
Напоследък все е така...

# 545
Благодаря за брошурата! Кокосовот масло е на промоция, и подвижният гардероб на 12 и нещо ми грабна окото; друго май не.

Може ли снимка на гардероба? Ние още нямаме брошура.

# 546
Radmina - кокосовото масло сп. мен е ОК. Цената е надута, тъй както е намалена, но засега явно не е много популярно и понякога трудно се намира (Русе).

Hrisi: ето брошурата. Всъщност, то си е закачалка, с подвижни телескопични стойки; предполагам, че е лесно преносима, а като не ми трябва, мога да я скатая лесно в килера или даже под леглото.
Хм, докато търсих подобна снимка, че ме мързи да правя скрийншот, намерих по-добър вариант в Немски Център (само че изчерпан).

# 547
  • shumen
И аз успях да се добера до новия вестник днеска.
Другата седмица харесах някой неща,но съм 1 смяна и не знам дали ще има останали след обяд вече.Тази седмица исках лозови листа на промоция,но ги нямаше във Вторник вече.

# 548
danaeka от лозовите листа съм купувала няколко пъти, различни бяха фирмите.
Все са ми жилави.  ММ купил уред за свиване на сърми и ми се тръшна
да му ги свивам с него. Усещането е, че сякаш бяха от 100 годишна лоза...
Свих му ги няколко пъти   Mr. Green
Да ги бях направила "мързеливи"- кълцаш и бъркаш- отстрани им жилите преди това.

От прах Омо- универсален имате ли мнение?
Опаковката е различна от предишната.

# 549
Същият прах е, само че със сменена опаковка, мисля че и формулата му били подобрили, нещо такова четох.
Омото е страхотен прах, доволна съм и от универсалния, който ползвам за бяло пране и от този за цветно.

# 550
Дидка, при нас Биоактив е 8 и нещо. 3 кг. Явно само при вас е бил промо.

# 551
  • русе
Как използвате био кокосовото масло?

# 552
Малко информация от мен, че скоро някой попита: новия Кауфланд на Гешов и цар Борис трети ще откриват на 17 .2.2017.

# 553
  • оттам, откъдето започва България
Дидка, при нас Биоактив е 8 и нещо. 3 кг. Явно само при вас е бил промо.
Дева, благодаря ти за информацията. Аз все си го наглеждам този прах и се усъмних в цената. Моите спомени също са, че беше на 8 и нещо, но викам си, може да съм се объркала. Сега цената е 6,10 лв. и не е сложена като на промоционалните стоки. Да не са решили да го разчистват като асортимент. newsm78
Сега ме накара да се замисля дали няма да е на по-висока цена другата седмица.  ooooh!
Ще помисля и може да отида да го взема още днес и без това имам само за едно пране от Персила, а и Кауфланд ми е от другата страна на улицата.
Още веднъж ти благодаря.  bouquet

# 554
Благодаря за отговора за гардероба. Не е това, което ми трябва.

Общи условия

Активация на акаунт