Кауфланд 19

• 111 861
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Преди малко се върнах от Кауфланд и при нас прахта на Биоактив е 8 и нещо, взех един за проба, сега ще го разделя за мен и брат ми и ще пусна една пералня.

# 556
  • оттам, откъдето започва България
И аз се връщам от Кауфланд. Купих си го - 6,10 лв. Не знам каква е причината за тази цена. Отпред бяха сложили по-стари партиди /както винаги правят с всичко/ Изкарах ги всичките прахове и си избрах произведен септември 2016 г.
Ивекс, ще се радвам, ако останеш доволна от изпирането. Само гледай да дозираш според посоченото на опаковката!  Peace

# 557
Благодаря, да, винаги се водя по дозировката.

# 558
 newsm10

# 559
Отпред бяха сложили по-стари партиди /както винаги правят с всичко/

Съвсем нормална практика  Peace

# 560
  • shumen
Трънка,аз въобще не можах да се добера до лозовите листа.
Утре майка ми ще ходи да пазари и и казах да вземе и аз каквото искам,ако успее.

# 561
Точно ползвам  същото био масло и точно ми свършва  Grinning 

# 562
Какво точно е приложението на кокосовото масло?Може ли,някой да ми поясни,никога не съм купувала...😊

# 563
На първо място се сещам да си правя пуканки с него  Laughing
По-скоро бих го ползвала за различни маски за коса и тяло.
И на мен ще ми е интересно да чуя мнения  bouquet

# 564
# 565
  • София
Някои хора си го слагат в кафето. Аз съм правила палачинки, пържени с такова масло, станаха с лек кокосов аромат и вкус. Правила съм и сладки, замених кравето масло с кокосово такова, станаха чудни - с кокосов вкус, но пък доста трудно се работеше с тестото.
Цената е прекалено висока за 0.300кг. Взех си от UK 1кг за 7 паунда... Био, екстра върджин и т.н....

# 566
Ууу, как може да не съм си купила до сега, но утре като излизам. Вчера в една брошура гледах Био кокос и бадем, но може и само кокос да купя засега.

# 567
Кокосовото масло мисля че е на хубава качествена марка, аз си го купувам от специализиран магазин  Peace Peace
ползвам го за крем за лице Simple Smile за децата, става и като слънцезащитен но е слаб, 5 фактор мисля
вчера правих и палачинки с него
правя сладки здравословни и го включвам там
едно лесно и много любимо наше приложение к.масло + какао или брашно от рожков, става като домашен течен шоколад, не много сладък, ако искате може да добавите и малко мед , върху обикн бисквитка за следобедното кафе или върху филия за децата  Grinning
 Hug

# 568
Благодаря за изчерпателните отговори! bouquet Утре ще ходя на пазар,ще взема едно бурканче.

# 569
Учудващо и на мен ми хареса като добавка в кафето плюс малко канела.
Освен това се мажа с него, че ми е много суха кожата.

Общи условия

Активация на акаунт