Кауфланд 19

• 111 834
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • shumen
Сега след малко и аз ще сляза да видя има ли брошура.Но малко ме съмнява нещо да е останало,ако въобще са донесли.

# 586
  • оттам, откъдето започва България
Няма намалено брашно и прах за пране. Има саму гел капсули за пране Ариел 42 бр. за 16.99 лв.
Аз съм доволна, че моят омекотител Бинго софт е намален. Общо-взето е постна брошурата.

# 587
ние живеем в ямбол зад кауфланд и не получаваме вестник
винаги в интернет го търся.
и сега ще чакам пак някои да го сподели по рано.
миналата седмица не успях в неделя да си купя нескафе 3 в 1 . и сега пак го дебна.

# 588
  • София
Аз също се сдобих с вестник, така че ако някой търси нещо конкретно да пита.  Peace

Има ли намалена тоалетна за котки?

# 589
  • София
Аз също се сдобих с вестник, така че ако някой търси нещо конкретно да пита.  Peace

Не. Но има две страници намалена храна за котки и кучета.

# 590
# 591
Благодаря. bouquet

# 592
  • София

Не. Но има две страници намалена храна за котки и кучета.

Благодаря!  Hug  Все пак има тоалетна (тяхната марка), намалена с 20 %

Брадли,  bouquet

# 593
И аз нея загледах, но не знам дали е хубава, ще я видя на място и филтрите Макстра харесах, друго нищо.

# 594
  • София
И аз нея загледах, но не знам дали е хубава, ще я видя на място и филтрите Макстра харесах, друго нищо.

В момента съм с нея. Не е много добра и доста се праши. Но все пак е по-добра от тази, която в последните месеци предлагат в Лидл. А аз вече само цената гледам, че не мога да насмогна.

Скрит текст:
Извън темата е, но да си кажа болката. В студовете прибрах 2 бездомничета на около 6 месеца. Търся дом за момчето, защото котаракът ми го бие много. Привързах се към него и хич не ми се иска, но не се издържа на постоянните боеве. А и горкото, стои само зад дивана. На улицата да го бях оставила, сигурно щеше да е по-щастливо. Това е тигърчето:

# 595
  • shumen
Имаше доста брошури при нас,но входа беше затворен и ги оставили навънка.Затова като слязох и взех една на мен и една на комшийката ми.

# 596
Моля,ако някой има машата (въртящата се четка с топъл въздух) от новата  брошура, да даде отзиви!Мерси!;)

# 597
Сапуните Дав до утре ли бяха намалени, че не помня?

# 598
  • волно калдъръмче
Моля,ако някой има машата (въртящата се четка с топъл въздух) от новата  брошура, да даде отзиви!Мерси!;)
Според мен няма да върши работа. 500 вата е. Освен това четката е тънка и дългата коса няма шанс да завърти на машата. Трябва да започваш от долния край, да навиеш догоре и да изчакаш да се изсуши. Смятай, че при тази мощност лятно време докато сушиш един кичур, другите сами ще си изсъхнат.

# 599
  • оттам, откъдето започва България
Сапуните Дав до утре ли бяха намалени, че не помня?
Да, 0.89 лв.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт