Кауфланд 19

• 111 885
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • волно калдъръмче
На Тефал ли? Имала съм техен уок от стара серия. Добре се държа, но много бързо му се развали точката. Този е една идея по-лек и не знам каква работа ще върши.

# 91
Комплекта тенджери пускани ли са друг път.
Хвърлих им око и аз, по-късно ще ида до Кауфланд и на място ще реша дали да ги взема, цената ми се вижда много ниска, не знам като качество как ще са...

# 92
  • волно калдъръмче
Като тенекия са. Не си заслужава да броите пари за тях. Навътре в каталога видях, че има и двойка тенджери. Те ми вдъхват повече доверие.

Последна редакция: вт, 27 дек 2016, 10:41 от Райчун

# 93
# 94
  • волно калдъръмче
Ох, много съм зле  Laughing Сега се сетих за кои точки говориш. Аз също ги мярнах и ми харесаха.

# 95
 Hug
Няма проблем  Peace На тефал в Била се предлагат с точки.
Тези ме грабнаха, че нали професионални  Rolling Eyes Нямаме в града Каунфланд и специално ще пращам човек да купува, та затова исках да чуя някой отзив. Grinning

# 96
  • волно калдъръмче
Ако си перфекционист, ще откриеш леки несъвършенства при изработката. Мен това ме отказа да им събирам точките. Като качество мисля, че няма да отстъпват на Тефал, може даже да се окажат по-дълготрайни. Аз не сменям често тиганите, но уок непрекъснато ползвам и през две години си купувам нов.

# 97
От тези тигани купих този, който е за палачинки. Покритието е добро, не залепва, равномерно се нагрява. Дъното е дебело  и е тежък. Имам намерение да си купя още един от другите!

# 98
  • София
Аз имам касеролата, голямата тенджера и плочата. Доволна съм и от трите.

# 99
И аз се чудя за тиганите с точките newsm78 Не мога да разбера дали стават за съдомиялна.

# 100
И аз се чудя за тиганите с точките newsm78 Не мога да разбера дали стават за съдомиялна.

И мен това ме спря а купя....иначе изглеждат добре.  Peace

# 101
Аз гледах комплекта прибори,че имам нужда,но някой беше писал,че не са хубави и се отказах.  Rolling Eyes

# 102
Благодаря, момичета. Ще купя и ще дам отзиви. Peace

# 103
Връщам се от Кауфланд, такава лудница, че нямам думи.
Тенджерите не ми харесаха, но взех стъклени тави на тяхната марка за по 6 лв, много съм доволна.

# 104
Връщам се от Кауфланд, такава лудница, че нямам думи.
Тенджерите не ми харесаха, но взех стъклени тави на тяхната марка за по 6 лв, много съм доволна.
Има ли ги в каталога да ги погледна? И на мен ми трябва някоя нова кръгла тавичка.

Общи условия

Активация на акаунт