Кауфланд 19

• 111 892
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Ето ги:
http://www.kaufland.bg/webdatenupload/Pdf/BG/KW52_1200/blaetterk … ndex.html#page_20
На втората страничка по 5.99 лв., не мога да направя скрийншот, надявам се да се видят.

Взех и Ариел, друго нищо не ми хвана окото.
Между другото купите за салата също ми се видяха хубави, но нямах време  да ги огледам. Тези дни отново ще ида, дано има останали.

Последна редакция: вт, 27 дек 2016, 14:00 от Ивекс

# 106
Виждат се,да.Благодаря!  Hug Питах ,защото все ММ ходи да пазарува,та да му ги покажа,че иначе няма да се оправи по описание.  Mr. Green

# 107
И при нас е същото, даже понякога му го снимам от каталога, за да го търси по картинка. Blush Joy

# 108
Аз имам от овалната тава и съм доволна.  Peace

# 109
Ще взема и от двете по една.  Peace
Скрит текст:
Ами той се справя,щото всяка седмица си купуваме почти едни и същи неща.Но с покупките за Бъдни вечер беше приключение. Laughing  Whistling Казвам му да товарим Беба в кошницата за кола и в количката,да си пазаря аз каквото ми трябва,ама не.  ooooh!

# 110
 Днес и при нас беше ад. Ходих специално за таблетките за съдомиялна. За втори път ми се случва да си купя промоционален продукт обявен във вестника и на касата да го маркират на редовна цена. Принципно не ме бърка понеже винаги ми връщат разликата, обаче покрай тази лудница днес чаках повече пред информация отколкото беше цялото ми пазаруване в магазина. Момичето там се опитваше да се клонира, но толкова народ имаше, че...

# 111
  • София
А знае ли се работното време на магазина в неделя ?

# 112
  • София

Няма работно време  Laughing Няма да работят.

# 113
Аз си взех вестник, също фурми, но не съм ги отворила.

# 114
  • Пловдив
Някой взе ли от тиганите с точки?
Интересува ме дали си струват? Rolling Eyes /По-конкретно се интересувам за уок тигана./
Видях в предната тема едно хубаво мнение, но ми се ще да прочета още. Mr. Green
Страхотен е уок тигана. Не залепва и е стабилен в никакъв случай не е тенекиен. Взвхме и другия.

# 115
Случайно да сте го пробвали в миялна?

# 116
  • София

Няма работно време  Laughing Няма да работят.
Благодаря за отговора bouquet

# 117
  • Пловдив
Нямам миялна.

# 118
  • София
Случайно да сте го пробвали в миялна?
Разваля се покритието. Не става.

# 119
  • Пловдив
Още един глас ЗА тиганите с точки. Не съм го мила в съдомиялната, но тиганът е чудесен!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт