Кауфланд 19

• 111 895
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Случайно да сте го пробвали в миялна?
Разваля се покритието. Не става.

Много ти благодаря за отговора!!!  bouquet Отпадна ми чуденето дали да купувам.... Mr. Green bouquet

# 121
Какви са тези точки?
Каква е цената на тигана без тях?

# 122
Ее, любимото ми брашно! Нищо, че е избелено, питите с него са несравними.

Haha, питата е почерняла...

# 123
Какви са тези точки?

Дават ти точки на касата, като плащаш. Лепят се в картонче и се вземат тиганите с намаление. Не помня цените им без намалението, но с него са по 20-30 лв. Peace

# 124
# 125
Благодаря момичета.
Точки нямам, пазарувам рядко в Кауфланд, но приятелката на брат ми има, та ще ми ги даде и може и аз да взема някой.

# 126
Аз от скоро имам съдомиялна, но четох че не се мият там тигани, защото се скапвало покритието.

# 127
Аз от скоро имам съдомиялна, но четох че не се мият там тигани, защото се скапвало покритието.

Всичко мия в съдомиялната.  Peace

# 128
  • Бургас
Да споделя и аз за тиганите - страхотни са! На тях пише да не се мият в съдомиялна, но и няма нужда. Нищо не залепва, затова само го измивам с препарат с гъба без абразив. Покритието сравнено с тефлона на Тефал е в пъти по-добро. Стават за всички видове котлони, включително индукционни.

# 129
  • София
Какви са тези точки?

Дават ти точки на касата, като плащаш. Лепят се в картонче и се вземат тиганите с намаление. Не помня цените им без намалението, но с него са по 20-30 лв. Peace
Каква сметка трябва да напраеиш за да ти дадат 1 точка ,до кога е промоцията ?

# 130
А плочата ползвали ли сте?
Как се нагрява при условие, че площта й е по-голяма от на стандартен котлон?

# 131
  • Бургас
Какви са тези точки?

Ние си бяхме забравили точките и ни дадоха и без тях. Със сигурност ако застанете за 10 минути на касата ще съберете необходимия брой точки от клиенти, които не ги искат!

# 132
Имам много точки, ако някой ги иска да пише на ЛС.

# 133
  • Пловдив
Aз също мога да съдействам с точки, ако някой иска.

# 134
  • София
Какви са тези точки?

Точки се дават до края на месеца. Иначе тиганите могат да се купят и през януари, но не запомних до коя дата. Много рядко пазарувам и преди няколко дни попитах касиерката за какво са точките. Тя ми обясни и направо ми даде 10 броя. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт