Пазаруване от Amazon - тема №59

• 90 293
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • Popovo
Моите бонуси от испанския вип са изчезнали!?
Нещо ми се върти в главата, че бонусите трябваше, да се употребят до 25 декември. Когато пусках поръчка, точно с тези бонуси, имаше подобен текст.Нека се включат и други, да не те заблудя.

# 166
  • гр. София
Нещо ми се върти в главата, че бонусите трябваше, да се употребят до 25 декември. Когато пусках поръчка, точно с тези бонуси, имаше подобен текст.Нека се включат и други, да не те заблудя.

Shocked Е, как???? Нали някой писа, че важат 6 месецаэ? И аз съм спокойна.... Ще погледна дали и моите още са налични.

# 167
  • София
Аз оползотворих моя единствен бонус на 26-ти  Peace

# 168

Моите си стоят. Я погледни на Mi Cuenta/Mi credito какво ти показва?

# 169
Там ми пише -0.38 Е. Изчезнали са ми преди 25.12.

# 170
Получих 2 сутиена, един след друг от кампанията на Триумф. Като пристигна първия установих, че не е на марката, но реших, че аз нещо съм се заблудила, като съм поръчвала, ама днес пристигна и втория, брандиран BeeDees. Ще ги връщам, но съм разочарована от тия испанци, не ми изпратиха 16 евровите, а сега и заблуждават за да си пробутат стоките.
Имам още останали кредити, стоят, ама вече се чудя какво да поръчам и най- вече какво ще дойде.  Close

# 171
Аз пък най-сетне си получих часовника с бонусите от испанския бай вип. Пратиха го с пощата с крайна дата 23.12. Бележка от пощата така и не получих, а часовника го забравих за известно време.  Embarassed Днес при проверка в клона, се оказа, че е там от 14 декември...
Та ето го.

Наистина ли даде толкова пари за китайче  Crazy? Много лоши рейтинги има за марката по форумите.
Аз чакам  този - подарък от ММ за коледа. Хванах го на двойно по-ниска цена.

# 172

Та ето го.
В момента на поръчката струваше 47€ от 749, а сега се показва цена 139.
Освен в кашонче, се доставя в голяма, стабилна кутия, облицована с естествена кожа. С какви ли не сертификати в нея. Малко трудно се ориентирам без цифри, но ще гледам да свикна. Излезе ми 7€ с приспаднати бонуси.
Аз – доволна!
Весели празници!

Може ли реална снимка

Не ме бива за фотограф Sad
А и вечер е трудно да се снима.

# 173
Поръчала си нещо,за което са ги дръпнали това е останало,разгледай си поръчките!

Никой ли не е купувал такова кожухче
http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B01IQVJI70&cAsin=B01IQVJLUO&fc=1
Или да има впечатления от марката и номерацията?

Greene,как реши,че е китайче часовника на Р. маслинка?

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 20:48 от sasi6

# 174
Greene,как реши,че е китайче часовника на Р. маслинка?

Китайски производител с адрес в Германия. Има много такива fake-часовници.
Иначе немските производители made in Germany са тези: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_German_watch_manufacturers,
http://www.fratellowatches.com/german-watch-brands/.

# 175
Розова маслинка, благодаря!

# 176
Аз пък най-сетне си получих часовника с бонусите от испанския бай вип. Пратиха го с пощата с крайна дата 23.12. Бележка от пощата така и не получих, а часовника го забравих за известно време.  Embarassed Днес при проверка в клона, се оказа, че е там от 14 декември...
Та ето го.

Наистина ли даде толкова пари за китайче  Crazy? Много лоши рейтинги има за марката по форумите.

За 7€ не ми дреме особено.  Mr. Green
За този модел в бяло в немския има 2 х 5 звезди.

# 177
# 178
Поръчала си нещо,за което са ги дръпнали това е останало,разгледай си поръчките!

Там е работата, че нищо не съм си поръчала!

# 179
  • Бургас
При мен има развитие с връщането на парите по изтекла карта. Вчера са постъпили по сметката ми.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт