Искам да кажа ... (101)

• 56 080
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Мира, моя понася на изплискване Simple Smile.

# 136
  • До морето
Ааааа, не! Момиче на плуване - не! Много бързо стават като гардероби в рамената. Изчакай Борис да порасне.

Девойките трябва да тренират худ. гимнастика, балет да танцуват или някакви други момичешки работи  Laughing  Винаги съм смятала, че всяко момиченце трябва да мине през балетната школа, слаби, дебели,всякакви. То е ясно, че не от всяка ще стане Мая Плисецкая, но нямате идея колко много дава балетът. За една година се променя и стойка, и походка, въобще цялостното излъчване на детето.

# 137
Ох, бе, с тия плувци. Аз го вземам 50-годишния. Много по-вероятно ми е да се загледам по 50-годишен, отколкото по някой по-млад от мен (като бебета са ми).

Жаки, не се ядосвай. Току-виж си научи урока свекървата и да спре да се прави на интересна.

Интересно звучи това с астроложката. Аз точно вчера четох годишен хороскоп за моята зодия (Телец), много хубави неща пишеше, само дето не се разпознах в тях. Най-близката ми колежка е също Телец, все едно за нея беше писан хороскопа.

# 138
Леле, че то да взема аз да се запиша на плуване освен... Crazy Ама трябва да заслабна, сега не ям ВХ..трети ден да се похваля. Като сваля кила, ще ида да се извайвам при някой такъв...и ще се давя...давя.. Joy

Флорче, и аз съм така. Доста рядко да не кажа хич, не харесвам по-млади. Ама една по-възрастна позната ми беше казала, че около 40 ще търся нещо младо 😁

Жаки, много интересно в това с астроложката. Би ли споделила повече. Много се смях с една сладка, моя приятелка, на която някаква псевдо-астроложка беше наприказвала пълни глупости, че ще има поне 3 брака..А тя си е омъжена, много се ядосах на астроложката тогава. Иначе при една гледачка, на вид нормално лелче бях ходила, въпреки скептицизма си към подобни явления, доста неща ми позна тя. Наистина..Но нищо конкретно чак за бъдещето. Описа хора, много детайлно.

Имам една кутия доматено пюре с босилек и сметанка и искам да забъркам една топла доматена супа, че ще се гътна, по каква рецепта я правите?

# 139
  • Пловдив
Няма рецепта за доматена супа, слагаш каквото искаш и тя става Simple Smile

# 140
Янтра, абе баш си има. Ако знаеш каква гадост съм яла.
Най-хубавата доматена супа става, като първо запечеш доматите, после белиш, пасираш и чак тогава вариш. Simple Smile

# 141
Захир, на мен ми се случи един-единствен път, с 9 г. беше по-младо от мен момченцето. Ми... беше просто изключението, което доказа правилото. И да ти кажа, на 37 съм, обаче няма изгледи вкуса ми да се промени.

Междудругото покрай вашето ходене във Валенсия се сетих, че и аз трябва да ида. Правиха ми там новата лична карта, от март месец сигурно е готова и все не мога да се наканя да отида да си я взема. 

# 142
Миналата седмица тъкмо навих ММ да ходим до Париж за рождения ден на малката, и се случи това в Берлин и той е категоричен, че не иска да ходим там.  Та евентуално една Сърбия ще направим.

# 143
  • Euskal Herria
Ех, кога сколасахте да напишете 90 поста досега ?!? Да не поскита човек. Всичко изтървах, но здраве да е.
Силвия, малко по-късно ще пусна шаблоните, не съм забравила.

# 144
Ааааа, не! Момиче на плуване - не! Много бързо стават като гардероби в рамената. Изчакай Борис да порасне.

Девойките трябва да тренират худ. гимнастика, балет да танцуват или някакви други момичешки работи  Laughing  Винаги съм смятала, че всяко момиченце трябва да мине през балетната школа, слаби, дебели,всякакви. То е ясно, че не от всяка ще стане Мая Плисецкая, но нямате идея колко много дава балетът. За една година се променя и стойка, и походка, въобще цялостното излъчване на детето.

И аз съм на това мнение

Последна редакция: ср, 21 дек 2016, 15:30 от raja_nikol

# 145
  • Пловдив
Ха! Ние с Белла си преживяваме и без такива женски спортове като художествена гимнастика и балет! Аз съм занимавала активно със ски (и не активно със спортно ориентиране).

# 146
Само снимките на Рая видях. Страхотни сте. Децата са сълзици.

Жаки, зачовърка ме с тази астроложка. Да опитам ли?  newsm78
Много е неприятно това със свекървата. Аз реших да не се карам с моята, освен ако тя не ме настъпи нещо, което всъщност става почти всеки път, като се видим.

Янтра, избра ли легло? И другият път си обувайте чорапите разделно. hahaha

# 147
Жаки, не стига, че си хубавица, ами и добра снаха...Божеее, перфектанта комбинация  Laughing
Дори ти е криво, милата...

Янтра, 3 зими се мъчихме с тия ски, аз въобще не опитах де, мъжа ми кара,на малката  и хареса, не я е страх, каката- пън като мама. Далеч са ни всички зимни курорти, нямаме навици. Много екстремно ми изглежда на мен, за сноуборд да не говорим  Stop

# 148
  • дядовата ръкавичка
Значи, навремето, преди 100на години тренирах плуване точно в Плевен. Ама треньорът ни беше един шкембелия  Wink.

Щерката е сменила 6-7 занимания за 6-7 години: баскетбол, плуване, тенис, езда, гимнастика, кънки на лед, балет. Най-много се задържа на баскет и плуване. Сега ходим заедно на аеробокс, много ни харесва и на двете  Simple Smile.

Боядисвам се активно от 1 година заради белите коси.
В първи курс студентка ми викаха "пъпеш", щото сама се бях боядисвала уж русо, смятайте какво жълто си бях докарала  Mr. Green.

Снимки от prikachi не мога да гледам в офиса, пък  Crossing Arms

# 149
  • Mediterraneo
Искам да кажа, че превърнахте темата в Покажи се! Пускат се снимки за 3 минути, после трият и дискусията е тотално безсмислена  Crossing Arms

Косата си боядисвам от 15годишна. Преминала съм през всякакви цветове, без русо, жал ми е за косата ми чак толкова да я експлоатирам, че да се изруся. И на кичури съм била, и без коса съм била, и с коса до под дупето съм била. Последно пак толкова ми беше, преди 4 години я отрязах да я даря за перуки. Сега пак я отглеждам за същото. Последните години съм в червеникави отенъци разни, постоянно сменям боите. Мразя да ходя на фризьор, сама си се боядисвам. За моя радост, на близо 40 години имам 1 бял косъм, така че не ми е наложително  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт