Искам да кажа ... (101)

• 56 116
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Лично аз смятам плуването за един от най-хармонично развиващите тялото спортове.
Моите и тримата плуват от 4 годишни и ходят на тренировки по плуване веднъж седмично, а семейно плуваме още един път седмично. По-интензивно се занимават момчетата с хандбал - 2 до 4 тренировки седмично по 90 мин. всяка + поне един официален мач уикендите. Малката ходи по веднъж седмично на гимнастика, балет и хандбал. При нея вероятно ще отпадне хандбала другата ходина, но ще увеличим гимнастиката на 2 пъти седмично.

Последна редакция: ср, 21 дек 2016, 15:16 от Анонимен

# 151
Райче, откакто остана сама, без свекъра нещо и стана. Преди това си се държеше нормално. Когато не живеехме заедно не сме имали никакви проблеми. Тя с мен си се държи прилично със сина си се кара.
Мъчно ми е, защтото си се представям аз сама, стара и ненужна на Коледа. Ние по- млади няма да ставаме.
Тя си е виновна, тя искаше да си тръгне и докато беше тук се ядосвах, но сега ми е криво.
Айде отивам на скайп за хороскопа, дано ми се дава здрава и спокойна година от звездите:)

Мъжът ми е тренирал дълго плуване, има чудесен гръб, но на дължина не е дръпнал:))

# 152
Сбъдваща, най - после и теб видях  Heart Eyes
Много топло излъчване, typisch deutsch  Wink

Жаки, абсолютно те разбирам  Peace

Много работа като за последна работна седмица  Crazy Ама пък като запразним в петък, чааак 2017 пак  Flutter

# 153
Рая, голямата ти дъщеря е прекрасна. Малката не я виждам, че е много дребна снимката.
Дъщеря ми пета година ходи на художествена гимнастика, сега треньорката и е дала за задача да ходи в къщи на токчета  Simple Smile От миналата година тренира гимнастика 3 пъти седмично по 3 часа. Преди последното състезание и съботите ходеше за 4-5 часа. Нейната фигура е по-подходяща за плуване, отколкото за гимнастика.
Скрит текст:

# 154
Мъжът ми доста сериозно е тренирал плуване и ако имаме някой ден момче, бих искала и то да тренира. Висок е (тук може и да се каже, че има ген от баща си, но мисля, че и това му е помогнало), широки рамене и гръб, най-хубавите прасци, които съм виждала Heart Eyes При него винаги е борба за теглото обаче, защото бързо лепи, но той и много спортува, има воля и като качи, за 2 месеца се прави в егати формата, без химии. Проблем му е, че обича да си хапва и си хваща.

При мен пък трудно се лепи, обаче аз ям безобразно на моменти + че изобщо не съм по спорта. Но се хващам с него и горе-долу успявам да държа фронта.

# 155
Днес само ви изпускам. Докато прочета и вече снимки няма Cry

# 156
  • Варна
На съвсем тинейджърски години бях ходила на една гледачка и се смях с глас - каза ми, че ще имам три деца от трима различни мъже. А аз съм моногамен човек и хич не обичам да сменям мъже. За деца пък тогава ми се виждаше като мисия невъзможна. Към днешен ден, на прага на 40-те, все още споменът ми предизвиква бурен смях, защото хич не се оказа вярно "предсказанието".

# 157
Kakъв хороскоп? я метнете и на мен, че ми е скучно.

# 158
Ха! Ние с Белла си преживяваме и без такива женски спортове като художествена гимнастика и балет! Аз съм занимавала активно със ски (и не активно със спортно ориентиране).
Белла блъскаше 11-12 години като алтава волейбол. Единствения ми достъп до гимнастиката бяха момичетата от съседния клас в спортното  Laughing

# 159
Изчетох ви!
Днес имах прекрасна и емоционална сутрин! Познат, работещ в Чехия, ми донесе подаръци от моите родители иии домашни наденички Heart Eyes.
Децата са щастливи, а аз - още повече. Баба е изплела ръкавички за мен и каката.Каката ги сложи с кеф, надявам се да ги носи. Любимата ми баба със златни ръце Heart Eyes. Моля се да я видя още веднъж жива Praynig.

# 160
Силви, благородно завиждам, че имате избор на спортове.

При нас няма нищо интересно, няколко вида танци, това е Sad

Ходила съм 2 пъти на една и съща гледачка. Първоначално не  ивярвам, но записвам прилежно всичко...е, сбъднало се е, всичко, без да сме го мислили, планували....просто някои неща се случиха по стечение на обстоятелствата  Peace

Скрит текст:
Само за едно нещо не позна, казала е голямо семейно събиране, аз мислех сватба, годеж, но почина братовчедка ми, внезапно, при катастрофа. Попитах я след това и каза, че лошите неща ги вижда, но не ги казва, защото не можа да ги предотврати.

А уж не вярвам в такива newsm78

# 161
За три дни - от понеделник до сега, имам подарени 17 (седемнадесет!!!) бутилки вино  Crazy Малката подробност е, че не пия. А вино направо мразя. Няма ли някой, някога, да го разруши тоя ****н офисен протокол, и да започнат да се подаряват други неща...
Нямам нищо против шоколадовите изделия, тефтерите и прочие канцеларски принадлежности.
Но виното и претенциозните произведения на "изкуството" ми идват в повече.
Апропо, преброих ги, защото се спънах в един кашон, и щях да плонжирам точно в къта за коледни подаръци... Ядосах се, и звъннах на приятел със заведение, да дойде да ги вземе. Той пък пита за документ за произход  ooooh! Абе, луда работа.
Догодина още от ноември ще сложа текст в мейла, че за Коледа вместо картички и подаръци, молим да се подкрепи някоя благотворителна кауза. Че ми писна всяка година едно и също.

# 162
Бътдсфлу, аз ги взимам!

Янтре, дай да спретнем един винопой с на Бърдс виното  Joy

# 163
  • София
Бърдс, аз никакъв сертификат няма да ти искам, а даже и сладки ще ти изпратя  hahaha

# 164
Добре бе, как така все подаряват на такива дето не консумират  Mr. Green
В къщи щяхме да им се порадваме, да ги оценим, суджуците изсъхнаха....жалко  Confused
Предлагам бартер   Wink

Общи условия

Активация на акаунт