Искам да кажа ... (101)

• 56 130
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Коя видях, коя не успях, но всички са/сигурно са страхотни.
Аз днес, освен редовните рекламни материали по Коледа от един от партньорите ни, получих и ваучер за верига книжарници. Много мило ми стана, че и персонален подарък ми подготвили.

Мушнах една тава сега със забравените сладки и отивам да тъпея един час, докато детето е на балет. Четецът ми за Коледа е дошъл, но ММ каза да потрая до празника:) Имам "Аз след теб" в хартиен вариант, та тя ще е днес.

# 166
Яна, украсата ти е разкошна! Може ли чертеж на селото, или линк къде да го търся, че в 90% от случаите, когато пиша тук, съм от телефона и ми е трудно търсенето?

# 167
Бърдс, аз те разбирам Simple Smile Също не пия вино, всички го знаят, но през ден някой ми подарява, защото било много хубаво, домашно и не знам си какво. Оценявам жеста, прибирам го за гости, обаче вече имам не знам си колко литра червено и няколко бяло. Whistling Ползвам го за готвене, ама с това количество, което имам вече трябва да заколя поне 5 прасета. Joy

# 168
 BirdsFlu, ама прати моля те няколко бутилки. Simple Smile

На колежките съм приготвила шоколадови бонбони и по една дървена играчка елхичка и снежинка. Simple Smile

# 169
  • Пловдив
Ама Бърдс като не пиеш - ей тук колко народ си пием Simple Smile

# 170
  • Бургас
Ходила съм на гледачка, ама не помня какво ми е казала.Мъжът ми и той е ходил, казала му е, че ще су намери златна жена. Тая е от познаващите  Crazy

# 171
Ще изчакам до петък, сигурно ще станат още повече, и ще ги мисля...
Току-що ми хрумна, че мога да ги запазя за пролетната среща на темата, вместо да ви пращам поотделно по бутилка  Bulb Bulb Bulb Сериозна съм.

Ама продължавам да се питам - от толкова видове алкохоли по света, защо точно виното е прието за подходящ подарък  Thinking  

# 172
Пази го за среща!! Аз само вино пия, нищо друго!
Гледам един прекрасен филм, леко депресантски ми идва, но е много красив и с невероятна актьорска игра:Светлина между океаните се казва.  Heart Eyes

# 173
И аз го гледах този филм, много ми хареса. След това се развеселих с "Бриджит Джоунс - бебе на хоризонта".

# 174
  • Пловдив
Аз се цупя безпричинно на света. Сърдита.

# 175
Бърдс  hahaha
И аз не знам защо, в същност, се подарява вино. И аз не обичам. Нашите от офиса ги пращаме на шефката, а тя все ни ги тика в ръцете. Имаме само един партньор, който ни подарява уиски, него по го харесваме. Нищо, че едната бутилка седи отворена вече две години  Laughing
А преди години мама работеше в един магазин и имаше няколко лекари на абонамент, които и носеха алкохол (подаръци пак) да го продава. То подаръци, подаръци, ама с тия количества си е път към алкохолизма...  Laughing

# 176
  • София
Догодина още от ноември ще сложа текст в мейла, че за Коледа вместо картички и подаръци, молим да се подкрепи някоя благотворителна кауза. Че ми писна всяка година едно и също.

Когато мъжът ми беше студент, за тяхната служителка в учебен отдел /дето заверяваше студентските книжки/ се знаеше, че тя цветя и бонбони не пие, т.е. на който му се налага да изкаже благодарности за заверена книжка без присъствие на упражненията, трябва да знае, че те се поднасят само под формата на бутилки. Sunglasses
Така че и ти вземи пусни един слух, че не ядеш вино и ще се оправят нещата. Wink

# 177
Писали, трили, писали, трили....да не си легне човек да спи  Laughing
Ние имаме политика, никакви персонални подаръци ( от клиенти , доставчици). Всичко се декларира и се оставя за общо ползване. От конференции и симпозиуми съм насабрала толкова тефтери, че чак раздавам.

два пъти съм ходила на гледачка. Всъщност първото беше в далечната 1988, на едно кафене се запознахме с "някакъв" и се майтапехме да ни гледа на кафе. Ами такива неща ми каза, толкова лични, които никой не знаеше.....станахме страхотни приятели, с със жена му се майтапехме как гостите им си миели чашите от кафето.
Втори път...пак сичко ми каза, вкл позна и за съпруга ми, когото срещнах 7 години след това.

# 178
Приемам предложението за виното да го джурнем на срещата  Party

На гледачка не съм ходила. Ама бих отишла. Дайте някоя в Пловдивска област!

# 179
  • Пловдив
На гледачка не съм ходила. Ама бих отишла. Дайте някоя в Пловдивска област!
Ама да е евтина! Щот и аз ще ходя!

Общи условия

Активация на акаунт