Искам да кажа ... (101)

• 56 124
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
  • sofia
Снимките изпуснах. Сега си правим афтър парти, ама на мен ми е основно, че снощи пропуснах. Нашият скромен колектив набляга на хапването. Основно уискито върви. Виното с маалко повечко зор - също.

Имам любима приятелка, която винаги ми гледа на кафе, когато се видим. Много ведро настроение ми носи. Онзи ден позна за едни пари, които получих. Каза ми точната сума  Crazy

Лина, хареса ми това за златната жена!  Grinning

# 181
На гледачка не съм ходила. Ама бих отишла. Дайте някоя в Пловдивска област!
Ама да е евтина! Щот и аз ще ходя!
Даже ще идем двете.
Така...понеже ми пуснахте мухата. Току що се връщам от басейна до нас. Плуяане за бебета. Мисля да го започна моя по веднъж седмично. После ще вдигна на два пъти. Мнения?

# 182
  • Пловдив
Ако е готин треньора - с двете ръце съм за! Даже ще идвам да ръкопляскам на Тото!

# 183
Ако е готин треньора - с двете ръце съм за! Даже ще идвам да ръкопляскам на Тото!
От новородени до 3 годишни е треньорка. На по-големите треньор. Дискриминация!!!!! Crossing Arms

# 184
  • Пловдив
 newsm11

# 185
Бе не е гледачка моята бе, астролог е! По планети, звезди и други небесни истории чете:)
Щом мъжът ми най- големият скептик, когато чу записа от първия ни разговор се облещи и на втория се нареди до мен да слухти, правете сметка. А когато взеха да се случват "глупостите" както казваше, тогава съвсем повярва. Доволна съм от хороскопа си за идната година, само покрай пътуването видя някаква неприятност, но не здравословна. Каза, че не ни вижда през цялото време заедно, което значи, че както и очаквахме, ще се наложи мъжът ми да пътува. Някъкъв гаден Меркурий щял де е в този период и щял да се отрази. Но като цяло, хубава година, без катаклизми и финиш на нещо силно желано за мен. Амин!

Бърдс, аз пия по една чашка и то не редовно, но все пак се нареждам за консуматор за бнкетЯ:)

# 186
Бърдс, аз пия по една чашка и то не редовно, но все пак се нареждам за консуматор за бнкетЯ:)
То от чашка до чашка има разлика. У нас чашите за червено вино събират по 720мл  Grinning
Вино пия само с една приятелка. Само тогава ми е сладко.

# 187
Никога не съм ходила на гледачка и астроложка, мен ме е страх от тия работи, иначе ми е любопитно. Моя позната ходеше доста редовна при някакви хора, които гледат на карти Таро, познаваха й. Беше питала за мен като се развеждах, казали й, че ще се наредят нещата при мен, ще си намеря човека, но ще отнеме време. 6-7 г. минаха оттогава, още си го чакам.

Ние с детето не ядем шоколад, особено той, и му е много странно като му подарят и се предполага, че трябва да припадне от кеф.

# 188
Жаки, помолих за координати на астроложката.

# 189
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Брееййй, колко сте изписали за един ден само! Снощи нямахме ток около два часа, после се оказа, че ми е паднала батерията на компютъра и не мога да вляза, днес правих сладки и други домашни занимания и вече съм ви изпуснала края, не мога да вляза в крак. Joy Joy
Обаче меденките станаха страхотни, за пръв път са пухкави като купените - мекички отвътре, а отвън хрупкави. Не ги правих с формички този път, защото малкия не яде човечета, звездички и сърца - притеснява го формата. Особено човечета -абсурд. Първият път, когато му подариха шоколадов Дядо Коледа се обърка - чуди се от къде да го почне и така и не можа да го захапе, отказа се. И затова ги направих на топчета, те станаха полусферички, като се изпекоха. А едната тава ги посплесках, та точно станаха като купените меденки Любимка, но и почти толкова големи Joy Joy, е, не чак толкова, но големшки. По-малки щеше да е по-добре, ама...другия път. И лимоновите курабийки направих, ММ вече ги изяде половината, повече ги обича тях.
Малко съжалявам, че не ги разточих и да изрежа елхички, като са по-тънки стават като бисквити, твърдички. Ама само аз си ги харесвам така и се отказах.
Утре ще правя снежните сладки и сигурно ще трябват две дози, че тях всички много ги обичаме, а ги правя само веднъж в годината.
Много съжалявам, че не видях снимките - друго си е като имаш образ в главата.

За балета да кажа - и ние така си мислехме, че детето ще придобие стойка, грация, походка. Обаче не. 8 години ходи - от 4 г. до 12. То не беше Маша Илиева, после друга школа, даже до палцова техника стигна, обаче промени в походката и стойката - йок. Все едно никога не е стъпвала на балет. Така че явно и това си е до човека.

# 190
Имам приятелка , занимава се с астрология.
Беше ни направила съвместен хороскоп на мен и мъжа ми....заради този хороскоп се навих да се женя. Викаме и домашният портългайс ( това идея си нямам как да го напива на български).

# 191
Сесили много ми прилича на една актриса, обаче не мога да се сетя на коя - само откъслечни сцени от филми ми хрумват, но имена - не. Ако се сетя, ще пиша пак.

Аз мисля, че съм и го казвала, на мен ми прилича на актрисите от някогашните чехословашки продукции за деца, но не намирам точния образ.Точно такива северни красавици , а с нежни черти се подбираха и на мен ми изплуват различни картини.

# 192
  • Mediterraneo
Искам да кажа, че за два часа направих мусака, крем супа от карфиол и моркови, леща с чоризо и ореховки. А, и изгорих една тава крутони  ooooh!

Веднъж съм се свързвала с един астролог. В началото бях ужасно скептична, че и по телефона провеждахме разговора и съвсем. Но още като започна с нещата, които бях преживяла току- що... Исках да знам какво ще се случи в близките няколко месеца, позна ми всичко! Бях се зарекла да искам да ми направи хороскоп, но така и не се навих допълнително.

# 193
  • Варна
От днес съм на крак!  Simple Smile Сега трябва да се организирам ударно в дните до Коледа, че ми се събраха доста дни залежаване.
Добре, че моят мъж реши преди малко да преспи във Велинград напът за Банско, че пътната обстановка била гадна-лед, а трябваше тепърва да катери с колата за Юндола. И утре е ден!  Simple Smile

# 194
Не вярвам аз ни във врачки, ни в астролози, ни в нищо...
Всъщност, вярвам - в дедукцията и профилирането. Уверена съм, че има хора с достатъчно бърза мисъл, които да "сканират" човек и да направят краткосрочни предвиждания. Които обаче са логично следствие от причинно следствени връзки, а не от свръхестествено "провиждане" в бъдещето. 
Като малка (млада) се е случвало да ми "предсказват" - случвало се е да се изумя, но сега като се връщам назад във времето, това са били все видими, "напъпили" неща, с огромна вероятност да се случат.
Извинете скепсиса ми, ако нарушава тона на темата  Wink

Общи условия

Активация на акаунт