Искам да кажа ... (101)

• 56 109
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
И аз не вярвам, ама го намирам за забавно. Аз като гледам "Властелина на пръстените" не вярвам, че има хобити и тролове, нали така? Grinning

# 196
  • Варна
И аз не вярвам на врачки! За астрологична прогноза-стана ми интересно, но пак не вярвам.
Преди много години ми предрекоха 2 деца. По-натам, ми гледаха на кафе-пак две деца. Даже ми показваха семейна картина в кафето-две деца, малкото с опашки, т.е. момиченце.
Ами явно ще е внучката.  Simple Smile

# 197
Тихо, сега, Бърдс, знаеш ли какви хубави неща ми показа хороскопа, искам да вярвам:)
Аз за пръв път миналата година си направих ей така от любопитсво. По принцип съм земен човек и много не отбирам от окултни, астрологични и прочие неща, но по някакво стечение на обстоятелствата вероятно, се случи предреченото:) Та сега реших да повторя. Хубаво е да имаш надежда за нещо хубаво, може би очаквайки го, го "викаш" и така се получва:)

# 198
  • Euskal Herria
Момичета, ето от тук може да изтеглите шаблоните за къщичките:
http://www.bolshoyvopros.ru/questions/1795667-idei-dlja-novogodn … voimi-rukami.html
Аз ги комбинирах по свое усмотрение, като само начертах и изрязах една по-различна.
Имам и шаблоните за тези:

Но, честно казано, този път нямах търпението да ги изрежа. С много и мънички елементи са, обикновено това ме успокоява, но сега нещо не се получи. Затова направих другите.

# 199
Добър вечер!

Изпекох промишлени количества свински гърди и чакам мъжът ми да се прибере. И официално съм болна - всичко ме боли, студено ми е, носът ми е река... А и нали отидох да си купя нов телефон. Оказа се, че не може да си купя нов телефон (на изплащане искам, защото не ми се вадят точно сега пари на куп). Трябвало нова услуга да си добавя към плана. Аз то плана съм си доволна. Ами можело карта за мобилен интернет. Е за какво ми е, нали си имам на телефона неограничен? Ами може тогава да си вземете таблет за 1 лв. и да си ползвате картата за интернета ( и да и плащам таксата 2 години) . Ама, хора, аз не искам таблет бе, искам нов телефон. Имаме два смартфона, лаптоп, на работа съм все на компютър. Не искам таблет. Че и интернет да му плащам, при положение, че ако някой някога го ползва ще е у дома, където си има...  Идиотска работа. Сега си върнах моя на фабрични настройки и се надявам да му мине проблема, защото, признавам си, не ми се занимава повече. За чий съм им клиент от сто години, като не мога да си купя телефон. То така от всякъде мога да го взема... Абе ядосах се. После търсих определено нещо за подарък, не го намерих. Купих книга и кутия шоколадови бонбони. Ще се хареса, ама не беше това идеята. В общи линии не съм доволна, мрънкащо ми е и ми тече сополът  Twisted Evil

# 200
  • До морето
И аз в отбора на сополивите. Официално ме трансферираха вече  Grinning Носът ми тече като чешмичка, не мога да си вдигна главата, болят ме очите, боли ме и гърлото. Както споменах и децата са болни и малката иска все в мен да е, а аз нямам хал да гледам. Добрата новина е, че най-накрая каза "Мама"  Heart Eyes. Досега все кака ми викаше  hahaha Най-накрая се ориентира, горкото  Grinning Та така - сополиви и болни се мамосваме цял ден  Heart Eyes

Аааа да, изпекох 2 дози меденки, соето ми дойде ту мъч предвид състоянието ми и като дойде време да готвя -тц! Останахме без вечеря и ядохме дюнери.

# 201
  • Пазете Гор
Горещи люти супи понякога помагат да се пресече вируса из корен. Понякога не, де.

Аз също намирам врачуването, зодиаците, астрологиите, нумерологиите, гледането на боб, пъп, карти и кафе за шарлатания и губи-време. Познавам две прорицателки - хвала им за бизнес нюха, накупиха си имоти, изчуваха си домочадието. Бизнесът им, разбира се, не се вписва в моите разбирания за почтеност, защото смятам за неморално да изкарваш пари от хорската наивност и нещастие, но това не го прави по-малко печеливш.

И една трета гледачка познавам, само че тя се попропива. То при нея е злоупотребата иде малко като вредност при производството. Всичките и клиенти (повечето са клиентки, впрочем) са задължени да ѝ носят по бутилка водка. Вероятно вътрешното ѝ око се понаквасва с водката, отваря се и почва да гледа в бъдещето. Това, което ме впечатлява, обаче, е автопаркът, който демонстрират приходящите. Няма ни една кола, дето да е порила въздуха преди 2010.

# 202
И аз в отбора на сополивите. Официално ме трансферираха вече  Grinning Носът ми тече като чешмичка, не мога да си вдигна главата, болят ме очите, боли ме и гърлото. Както споменах и децата са болни и малката иска все в мен да е, а аз нямам хал да гледам.
Аз спрях хремата със сребърна вода (вода наситена със сребърни йони).

# 203
  • Sofia
Пообиколила съм бая врачки, и астроложки аз  Whistling.Кога познали-кога не.Ама,понякога човек има нужда да чуе нещо хубаво, пък дали е вярно  Crossing Arms.
Изпекох и аз 2 дози меденки, залепих ги с мармалад от сливи, утре ще ги нашоколадя и украся. Ми,връткаво си е. Аз опитах 1,ММ-ни една, младежът уважи няколко...в неделя ще нося на родата.
И друго исках да кажа,ама се замаИх, много сте писали. Браво  Hug

# 204
Сесили много ми прилича на една актриса, обаче не мога да се сетя на коя - само откъслечни сцени от филми ми хрумват, но имена - не. Ако се сетя, ще пиша пак.

Никол Кидман

# 205
И аз съм болна, но продуктивна! Днес забърках една топла доматена супа със сметана (по моя рецепта, стана чудна), една пица с блат от кайма, че нали да не ям ВХ...и домашни шоколадови бонбони със синя слива..,които станаха мама мия  Heart Eyes иска ми се да кажа, че не изядох 4-5... Crazy Мъжчо и той ги хареса.

На всички болнички, да се оправятв бързо!! Аз кашлям като магаре иначе вече сякаш не ми е толкова смачкано,живот и здраве ще тръгнем утре

Како Марипоскеее  Heart Eyes

# 206
  • Sofia
Захир,мушни си някакъв АБ в багажа,за всеки случай  Peace,бързо да оздравяваш и хубава Коледна екскурзия  Peace!
Марипоса,ха честито  Hug мамосване  Heart Eyes.
Като светалчо спомена,че внучето й не яде човечета,с е сетих за коментара на една позната на РД на моя син преди време.Тортата му беше с негова снимка от един тенис турнир и тя идва и ми казва: "Ама как не ти е жал да му отрежат главата сега?!"  #Crazy Божке, подкосиха ми се краката, с какъв акъл съм заръчала такава торта, зачупих пръсти.... Разбира се, хората от детския клуб си имаха опит, махнаха снимката и разрязаха тортата  Rolling Eyes.Още ме втриса като се сетя и тая коза как дойде и ми го изпляска  Twisted Evil.ОткАчени хора  Crossing Arms. От тогава не позволявам  да поръчваме наши снимки  по торти  Naughty.

# 207
Захир,мушни си някакъв АБ в багажа,за всеки случай  Peace,бързо да оздравяваш и хубава Коледна екскурзия  Peace!
Марипоса,ха честито  Hug мамосване  Heart Eyes.
Като светалчо спомена,че внучето й не яде човечета,с е сетих за коментара на една позната на РД на моя син преди време.Тортата му беше с негова снимка от един тенис турнир и тя идва и ми казва: "Ама как не ти е жал да му отрежат главата сега?!"  #Crazy Божке, подкосиха ми се краката, с какъв акъл съм заръчала такава торта, зачупих пръсти.... Разбира се, хората от детския клуб си имаха опит, махнаха снимката и разрязаха тортата  Rolling Eyes.Още ме втриса като се сетя и тая коза как дойде и ми го изпляска  Twisted Evil.ОткАчени хора  Crossing Arms. От тогава не позволявам  да поръчваме наши снимки  по торти  Naughty.

Rolling Eyes E, по-голяма глупост не бях чела..... Ще му отрежели  главата, на снимката, върху тортата  Joy Joy И моето дете е имало торта със снимка. Хапнаха децата и ние също Wink Не знам на кой се е паднала главата Crazy Joy

# 208
Втриса ме от торти със снимки. Веднъж ми се падна лицето Sick, на съпруга ми - ухото. Ами, гадно ми беше и ми приседна, а не отказвам торта Crossing Arms.

# 209
  • дядовата ръкавичка
Към врачки, баячки и подобни и аз съм много скептична. Но ... преди години баща ми се разболя от неизлечима  засега болест и от немай-къде опря до гадателки. Тогава една му беше казала нещо съвсем конкретно за мен, назовавайки имена и местожителство Thinking

Синът ми като малък отказваше да яде счупени бисквити. Впоследствие прочетох, че децата правели  подсъзнателна асоциация с тялото си, изпитвали страх да не си счупят нещо  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт