Искам да кажа ... (101)

• 56 161
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Да, важното е, че сте му намерили дом bouquet

# 376
Честит рожден ден на Даун на патерица! Да си щастлива!

И на Екатерина честит нов дом, с много хубавини да си го напълните.

Моят син от вчера е във ваканция. Аз обаче снощи по навик отидох да си го взема от училище, усетих се чак като паркирах.

Пратили са ни мейл от училище, че детето не се храни. Той по принцип е ящен, но смениха фирмата в началото на учебната година, явно затова. Признавам си, че ако трябва да му приготвям обяд всеки ден от вкъщи, ще ми натежи ужасно много.

Много бавно и тегаво ми върви тази седмица. Трябва да напазарувам довечера, че утре поне с това да не се занимавам. Ще пълня пуйка аз (някой питаше по-напред).  Искам вече да идват празниците, че да минават.

# 377
  • Варна
Аз вчера успешно приключих с последните подаръци. Всичко е опаковано, надписано и скрито из гардеробите вкъщи. На Бъдни вечер като заспят всички ще вадя нощес и скришно ще подреждам под елхата.

Много ми е приятен последния работен ден преди празниците. Обикновено нямам много за доработване и използвам времето за оправяне на бумащина и разни дребни нещица из офиса, подреждане, почистване и т.н., които съм отлагала досега.

# 378
Минавам да ви пожелая весели празници  Hug

След малко правим багажа и тръгваме, ще сме в зона без обхват. Кеф  Laughing

# 379
И аз чакам да ме вземат и да стягам багаж. Ние утре тръгваме, дано е по- слаб трафика.

Весели празници на всички!  Heart Eyes

# 380
  • До морето
Алечка, как си? Аз живнах малко, мърдам вече  Laughing Оставих домочадието да готвят постно зеле и отметнах масаж, маникюр и фризьор. Може да съм болна и да сме си вкъщи, ма поне съм убавица   bowuu  Напазарувах за софрите и съм много доволна, че се разминах с навалиците. Сега съм се паркирала в леглото и смятам да се отдам на тежък мързел до края на деня  Simple Smile

# 381
  • Пловдив
Алечка чак утре ще е годна за разговор Simple Smile Имам опит, изкарах го вируса Simple Smile

Днес пристигна нова игра, мъжете вкъщи са я поръчали от тях за тях за Коледа. Реплика "Аз сега го цапнах с меча и той пуска злато." "Ха, тоя меч пуска искри." "И сега тия точки експириънс...." "Тия проценти живот от къде се взеха?" НИЩО не разбирам, обаче 4-римата мъжове са зяпнали омагьосани екрана, аз и кота гледаме умно.

Диабло 3 било най-хубавото диабло, разбир'ш ли!

Съвет от големия брат към средния "Абе избира се меча с най-големия демидж!" ooooh!

Последна редакция: пт, 23 дек 2016, 14:33 от Янтра

# 382
Алечка чак утре ще е годна за разговор Simple Smile Имам опит, изкарах го вируса Simple Smile

Баш  Mr. Green Направо ми се разказа играта. Отдавна не съм  се скапвала така...

# 383
Благодаря момичета  Hug.

Аз изкарах добре и днес. Обядвах с детето и гаджето. Много симпатична девойка. И тя ме хареса  Grinning. Майка и също е симпатична, а и харесва Гуги. Поканиха го с тях за 5 дена на почивка през януари.

Преядохме в бразилския ресторант, защото там носят меса разни постоянно, Много харесвам и ананаса на грил и така, сега ми е леко тежко, макар че поплувах. Утре имам доста работа, като пране, почистваме и поподреждане малко, че къщата след наплива на пубери прилича на хралупа на катерица.

Алечка, оправяй се, че те чака празнуване. Аз този вирус го карах и беше супер гадно. Въобще тази зима ми беше много тежка от към вируси. Сега няма да мисля за подобни до Бали, където има разни стомашни и пренасяни от комари. Дано да ни се размине.

# 384
  • Варна
Днес пристигна нова игра, мъжете вкъщи са я поръчали от тях за тях за Коледа. Реплика "Аз сега го цапнах с меча и той пуска злато." "Ха, тоя меч пуска искри." "И сега тия точки експириънс...." "Тия проценти живот от къде се взеха?" НИЩО не разбирам, обаче 4-римата мъжове са зяпнали омагьосани екрана, аз и кота гледаме умно.

Ти пък що се пънеш да разбираш? Налей си едно вино и разпускай, никой за нищо няма да те занимава известно време, какво по-хубаво Simple Smile

# 385
  • Телиш/Плевен
Искам да пожелая на Алечка бързо оздравяване (съчувствам ти, съвсем наскоро минах през това Confused) и да ѝ кажа (пък и на всички четящи), че рецептата за бонбони „Рафаело“ е страхотна! Heart Eyes
Скрит текст:
Днес ги правих и съм очарована. Heart Eyes „Рекламирах“ рецептата и в една тема в готварския подфорум.

# 386
Лаленце  Hug Радвам се, че  са ти харесали. Аз предизвиках фурор с тях първата  Коледа,  когато  ги правих и от тогава все ги приготвяме. Тази година ще  пропуснем по обективни причини...

# 387
Сутринта посред 03:30-04:00 часа писах, писах и накрая съм заспала преди да публикувам Simple Smile
Честит рожден ден, Даун! Бъди здрава и щастлива!
Честит нов дом, Кате!  Любов и уют да го изпълват Simple Smile
Днес очаквано ни пуснаха по-рано,  но аз си бях насочила работни срещи точно след обед,така че изкарах цял работен ден Simple Smile
Студено ми е и ще си легна под одеалото Simple Smile
Тъй...това кондензирано мляко  това в консервените кутии ли е или?

# 388
  • Пловдив
Тъй...това кондензирано мляко  това в консервените кутии ли е или?
Да, ама онова гъстото, не онова рядкото.

# 389
  • София
Сармите се варят, тиквеникът е опечен, а аз си пускам коледно филмче. Нема такъв кеф!!! Ще си сипя един пръст вино, ако ще да се разчуе Flutter

Общи условия

Активация на акаунт