Искам да кажа ... (101)

• 56 092
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
Белинда,  половин чашка може, за кръв, пийни на моя отговорност Simple Smile))
Ще водим арабина на вечеря, а как не ми се излиза, коремът ме боли, искам да си лежа.

# 391
Янтра, благодаря Simple Smile

# 392
  • Пловдив
Как човек да се ориентира дали една марка е скъпа марка, средна ръка или евтина?

# 393
Как човек да се ориентира дали една марка е скъпа марка, средна ръка или евтина?
Представи се на породист арабски кон, и на магаре hahaha Или на магаре и мерцедес hahaha, шшш са ориентираш мноу бързо Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 394
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Таман се сплесках малко на дивана да си почина и да си поприказвам с някого, пък то никой няма...
Цял ден се вихря, скапАх се направо. Последно омесих питката и я оставих в хладилника да втасва, утре да не се занимавам и с месене. Навила съм сигурно 100 лозови сармички, съклет ме хвана накрая. Утре ще ги варя. И чушките напълних, и тях утре ще ги пека. И боба - сега само го накиснах, утре ще го варя и пека. Фъстъците опекох, засега само те и ошавът са готови Joy Joy Понеже не обичам много вчерашни манджи, та затова утре ще ги правя. А, и баклавичките ми са готови, не мога да ги опазя от ММ, все около тавата го намирам. Joy Най-важното - елхата и подаръците са готови, подредени, чакат.
При нас това е най-хубавият момент - като приключим с вечерята, някъде преди 10, децата си получават подаръците и ги отварят. Казвала съм ви, при нас подаръци получават само децата. Ще имат от нас, от прабаба си и от чичо си под нашата елха. Нашите вече съм ги подредила, утре като дойдат другите, ще оставят и те своите под елхата и после, при голямото раздаване и отваряне, пада голям смях. Най-много сега се радва Светлият Лъч, който е 6-годишен. Каката е вече голяма,  а малкото е още малко, но и те се радват. Това е любимият ми момент от вечерта. И винаги съм малко на тръни дали съм уцелила подаръците.

Ако не ти се дават парите и си мислиш, че можеш да минеш без това, значи е скъпа. Ако нямаш чак много желание да купиш, значи е евтина. А ако можеш да си я позволиш и ще ти свърши работа, значи е средна ръка. Joy
Никак не съм специалист по марките аз.  Хич не държа на марки и даже не знам какво точно означава "маркова" стока - те всички имат някаква марка, откъде да знам (освен най-популярните и девалвирали повечето) тая марка марка ли е или не е марка, която влиза в понятието "марковост".newsm78

# 395
Здравейте от Загреб!
Тук е приказно. Точно както си го представях. Града е сравнително малък, лесен за ориентиране и на всеки ъгъл има някоя коледна красивост. Всичко е украсено, има концeрти, различни събития..супер. Вчера за малко да не тръгнем, беше ми тоооолкова зле, така кашлях и ме тресеше..Днес малко ми просветна. В много хубаво хотелче сме, в центъра..въпреки, че и двамата сме нещо изнервени и само се дразним Sad
Ето малко снимки:
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/156 … 0&oe=58F1FB5F

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/156 … 7&oe=58AEC40D

Down, на патерици ЧРД, бъди щастлива!

На Катето и Тонка пожелавам новите домове да са изпълнени с радост и весел смях.

На всички вас, весели празници и здраве!!

# 396
Супер снимки Захир. Дано да се пооправиш и да се насладиш на екскурзията. Хубаво е, че си се навила, защото и в БГ щеше да си кашляща, а така поне ще пообиколиш.

Светалчо, аз бях на линия, но късно те видях Simple Smile. Опустявя форума в тези дни, което всъщност е хубаво. Приятно е да се потопиш в семейна атмосфера и да се насладиш на празника.

# 397
Добро утро!

Светалчо, много хубаво звучи всичко!
Захир, да си изкарате незабравимо!

Аз днес съм доста по-добре, само много кашлям и ме болят синусите. Ако и утре се дера така се чудя дали да не си почна АБ.

И под нашата елха са строени подаръците, барабар с котката  Laughing. Вчера мъжът ми успя да финишира с покупките сам, каза, че е било лудница. Довечера сме в мама, утре на обяд в свекърите, вечерта пак в мама. Малко ми е тъпо, че тази година нищо не приготвих, ама вече няма за кога.

Хубави и светли празници ви пожелавам, момичета!

# 398
Доброутро!Веселипразнициизпълнени с любовпожелавам на всички!Захир,в койхотел сте?

# 399
  • Бургас
Добро утро!
Нищо няма да приготвям аз. Майка има грижата. Чакам, днес, мъжът ми да дойде ипразниците могат да започват .
Честит имен ден , на тези които празнуват днес! bouquet

# 400
Весели, здрави и светли празници ви желая!
Ние досега разопаковахме подаръци, защото утре няма да сме в нас сутринта. Smiley Сега имам за задача да напълня чушките (смятам да са с червен ориз, булгур, праз, синя слива... ще потърся подобна рецепта, на мен ми го ражда главата, после търся рецепта, която да ми отговаря) и един хумус с черна леща и се отправяме към нашите. Лудият ми мъж излезе да тренира, а аз ще си изпия кафето и ще започна да готвя. Но след като ми донесе моркови.

Сънувах баба, че се е върнала за празниците, много беше хубаво, но пък доста се натъжих като се събудих.

# 401
  • Бургас
Група, наминавам да ви пожелая весели празници и бързо оздравяване на болните!

Тръгвам към нашите, Вики е там от снощи, та днес ще сме у тях.  Утре пък цял ден при свеки. Аз отговарям за сладките за кафето и на двете места, за основното съм гостенка:) Подаръци има под всички елхи и децата само ги наобикалят и проверяват дали се чува нещо отвътре Simple Smile

Снощният концерт на балеринката беше чуден. Тяхната група все 4-5 годишни дребосъци, много бяха сладки, едно наляво, друго надясно:)

Хубав и спокоен ден!

# 402
  • София
Аз пък вчера сготвих основните неща - чушките и сармите, защото за мен лично постните ястия, колкото повече седят, по-вкусни ми стават Blush Обикновено едвам преглъщам обичайното месо на Коледа, за да се завърна веднага след това към останките от Бъдни вечер, които с невероятен кеф си ям поне още 2 дни, понеже вкъщи всичкото мъж е месоядно и не налита на лозови сармички hahaha

Много ми е уютно и хубаво днес, много хубаво се наспах, имам само домашна работа и мисълта, че не трябва да излизам и да ходя на работа, сама по себе си ми прави деня празничен Laughing В такива моменти ми минават разни мисли за оставане вкъщи и колко по-лесен ще ми е животът, колко по-добре ще е за цялото ми семейство, после се разколебавам...Няма угодия!

Желая прекрасен ден на всички Hug Аз ще съм си тук, ако на някой му се приказва.

# 403
  • София
Добро утро и от мен.Преди малко се изчупих.Като знам ,че чак на 03.01 съм на работа ми е едно такова кефско  LaughingСЕга ще ходя да купя някакви зеленчуци да готвя за довечеря.То ние така или иначе си ядем та нещо ще мисля.Някой да е правил печен карфиол?

# 404
  • До морето
Добро утро! Аз мисля, че вече си получих коледния подарък - София снощи спа 9 часа непробудно  Joy
Вчера сготвихме зелето, сега пъхнах боба във фурната по рецептата на Стеталчо, остават тиквата и питката и съм готова.
Мм и голямото джудже отидоха да мият колата, за да мога да опаковам и скрия последните подаръци и след малко се обличаме и отиваме да ядем рибена чорба на Морска гара ( наша семейна традиция  hahaha )

Весели празници, момичета! Да има мир, любов и топлина в сърцата, семействата и домовете ви! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт