Искам да кажа ... (101)

• 56 105
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Хайде  да се събуждате, че ми е скучно  Joy!

# 541
Събудих се Simple SmileМного ми е добре да си пия кафето спокойно, без да бързам за някъде.

Вчерашният ден мина общо взето в мързел, но имах нужда.

На кантар няма да стъпя скоро,не зная защо се получава това преяждане по празници.При мен специално няма много време за ядене през делничните дни и по празници се отпускам,особено със сладкиши.

Не бях яла шоколад от месец, сега ми се събраха три за подарък.

# 542
Аз днес нищо не съм свършила, но ще пекна едни ребра на барбекюто. Още е рано и се чудя дали да не подхвана и друката част на двора, ама май ще пропусна.

# 543
Здравейте,изчетох последните страници и ми стана драго  Simple Smile
Хубаво място   Simple Smile

Изпекох тиквеник за закуска, пия второ кафе, надявам се сняг да падне, че тия дни ски мислим да караме

# 544
Добро утро!

Даун, я пропусни, работата не е заек, да избяга! Как ти е изгорялото?

Майка и леля са страдали като деца на разведени родители. Чували са приказки от рода на "Няма да бъдеш приятелка с нея, защото е дете на разведени". Даже майка не е била одобрена от родителите на проекто гадже, защото била дете на разведени. Казвала ми е, че се е притеснявала, когато се е запознавала с баба и дядо точно по тази причина и веднага си е казала, за да не излезе, че крие. Баба ми също е страдала от това, макар, че реално тя е била зарязана с две деца, едно от които болно, заради друга жена... Обаче, пък, по този повод имам още една баба и още един дядо. Даже ми се се смееха приятелите едно време като кажех "на баба гаджето". Ама те бяха млади, а нямат брак, гадже си беше. Вече е дядо де.  Laughing С годините са преодолели дразгите и се събираме всички заедно по празници.

# 545
Алич, макак виждала ли си? Е точно като дупето му съм. Направих си таратор и млякото свърши. Утре ще трябва да се замъкна до магазина.

Уф, сега, когато казах таратор и ми се допи мастика, а аз два пъти в живота си съм пила. Утре, ако не си купя една бутилка, Анка да не се казвам  Crossing Arms.

# 546
Добро утро!
Даун, браво за плуването. Завидях ти. И моят гръб боли. Отделно имам навика като правя нещо изправена леко да се привеждам/ подгърбвам, за да си отпочивам.  ooooh! Thinking Tired Искам да си взема някакъв колан, но не знам какво да гледам. Едните минават през гръбначния стълб, а другите имат ленти около него. Някой да даде отзиви!
Вчера и ние имахме годишнина от годежа. Станаха 14 години. ММ искаше да ме разходи до Благоевград или до Серес. Отказах. Сутринта изчистих и цял ден бях на дивана- ту заспивах, ту разцъквах каналите на телевизора, минавах през лаптопа и пак се унасях. Имах опасения, че вечерта няма да мога да заспя. Напразни опасения. Наспах се. Вече измих тоалетна, лъснах мивка, изгладих и подредих дрехите. След 2 часа почвам работа.
И да се похваля- въпреки прегрешенията от няколко шоколадови бонбона кантара мръдна почти с кило на долу!

# 547
Даун, съчувствам, защото аз съм същата. Малко да ме лизне слънце и приличам на изпаднал германец, заспал на плажа... Ама в момента предпочитам да страдам от слънчево изгаряне. Не знам какъв е тоя бацил, ама още съм като в ден 1. Носът ми е тапа, гърлото ме боли. Става ми лошо от антибиотика  ooooh! Поне не кашлям толкова. Баба ми направи от специалния чай, който обаче е отровно сладък и не знам как ще го претикам.

Обаче, как съм се смяла снощи. Баба и дядо (над 70) ни подаряват картички с парички. Отварям аз нашата - много хубаво пожелание, напечатано на принтер и залепено на картичката. Чета си пожеланието на глас, дядо ме гледа с хитър поглед. Аз казвам, че е много хубаво. Братовчед ми чете неговото, различно, и то много хубаво. Питаме всички ли са различни, а дядо казва -" Ееее, как, целия интернет съм изровил, за да ви намеря подходящи"  Joy Другия ми братовчед го пита - "Ама дядо, как ги напечата?". "Е как - ми на принтер"  Joy Голяма скица, ама му личеше, колко е горд със себе си, че ни е изненадал  Laughing Големи са ми скици, да са живи и здрави!

Мари, аз ползвах лумбостат преди и след операцията, но не е препоръчително да се носи продължително време, защото отслабва мускулатурата и може да доведе до по-задълбочен проблем. По скоро правилна стойка и упражнения за болките в гърба.
Скрит текст:

# 548
  • Бургас
Добро утро,момичета!Благодаряви за пожеланията :* Ето ви тортата ми,да се почерпите !
 https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15622270_102101139 … b&oe=59237935

Сега се оправяме и отиваме на Бачковският манастир, а след това ще минем през Джамура да хапнем. Това си ни е традиция

# 549
Мария, ти стоиш права и може би трябва да си вземеш с арматура. Иначе, ако ти се занимава прави планк по една минута на вечер. В началото може и да са 30 секунди.

# 550
Лина, а какви са тортите за рождения ден на ТМ?
Мисля, че ми трябва колан, който да ми държи раменете изправени.
Иначе и планк и 7-те тибетски упражнения съм замислила, но само замислила....

# 551

Мисля, че ми трябва колан, който да ми държи раменете изправени.
Иначе и планк и 7-те тибетски упражнения съм замислила, но само замислила....

Здравей,
ако почнеш да носиш колан, за да ти държи рамената изправени има силна вероятност мускулите на гърба ти да станат на желе и положението да се влоши  Confused
Упражнения за засилване мускулатура на гръб, кръст и корем са гарантирано подобрение, но трябва постоянство и редовно правене

# 552
  • Бургас
Мариат, ще бъдат подобни  Simple Smile

# 553
Благодаря за отговорите за колана. Това ми беше достатъчно, за да знам как да действам.  bouquet

Лина, поне няма да му завиждаш!

# 554
  • Варна
Нямах време вчера да обърна внимание на форума, че дъщеря ми и баща ми бяха именници и празнувахме семейно. С всички подаръци вкъщи и при баба и дядо, както и с толкова емоции през деня малката едва си държеше очите отворени в 8 вечерта.

На питката парите дойдоха у мен. Голяма изненада беше, защото години, ама години наред отиваха като закон божи все в баща ми. Аз както бях гладна направо я захапах, хора, за малко да я глътна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт