Искам да кажа ... (101)

• 56 097
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Бърдс, точно между това златисто русо и медното ми е чуденката. Макар че след червеното май ща не ща ще походя рижо- медна, то трудно се маха.
Благоадря за мненията, момичета, мащам се:)

Е защо така бързо, Жаки, изпуснах те  Cry
Но от всеобщите мнения вярвам, че си красавица  Heart Eyes

Бела на мен най- много ми хареса с черната коса, страхотно изпъкват правилните черти, с русото всичко се слива /странно, аз съм блондинка по душа  newsm78/, червените коси не са мои  Naughty

Мър, много хубава триколка си избрала  Heart Eyes , защо не говориш с майката, аз така бих направила май, никак не обичам непотребни подаръци да правя и прахосъбирачки, или пари, или нещо, в което съм сигурна.

Сега се връщам пак да дочитам дори края на предната тема май  Embarassed

Яна, невероятни бяха твоите красоти, не бих могла да изям такова произведение на изкуството, това е грехота  Heart Eyes

# 61
  • София
Забравих да кажа, че при Бела черното печели безапелационно според моя вкус.  Peace

# 62
Тонка, това съм се чудила винаги, защо не може да се качва директно от телефон, дано оправят тази слабост, много мразя да прикачвам, отделно, че снимките ми са само на телефона вече  Mr. Green

Пробвах новия вид, не мога да си намеря известията  newsm78, къде са, Helpppp Praynig
Панически бързо излязох и си карам със стария

# 63
  • Бургас
Аз се боядисах в 12-ти клас от келешлък. От тогова до сега съм била различни цветове и дължини.
Връщам се да чета какво сте писали

# 64
  • Ямбол
...
Пробвах новия вид, не мога да си намеря известията  newsm78, къде са, Helpppp Praynig
Панически бързо излязох и си карам със стария
Известията и новите отговори и нови теми излизат заедно вдясно до звънчето и вляво от ЛС. А ако искаш да си отвориш страница само с тях - от падащото меню на Абонаменти - там са Нови теми, Нови отговори и Следени теми, последното са ти известията.

# 65
Ехе, писали сте, та сте се забравили. Simple Smile

Чудесни елхи на Мър и Гена, а котката е разкош.
Моите деца още ме врънкат за такава котка, не знам докога ще удържа положението.

И аз се дразня, че няма директно прикачане на снимка тук.

Жаки я изтървах естествено.

На 20г започнах с кичурите, след това на 23г. ме изби съчмата да се правя руса. Стигнах до бяло русо, като поглеждайки снимки от онзи период...изглеждала съм потресаващо зле.
Ей тук спастрих един колаж, на първата снимка все още не съм толкова руса, но другите съм ги изтрила. Simple Smile
На последните две долу вече съм с естествения си цвят в момента. Трябваше ми близо 1г. за да израсте косата и да се махне боята.

колаж

# 66
О, колажи викате, и кака ви се изучи, сега ще пусна на моите бяски  Wink

http://prikachi.com/images/965/8996965y.jpg
http://prikachi.com/images/966/8996966j.jpg

# 67
Боже, Рая, каква красота  Hug

Сесили, русото не е твоя цвят  Peace

# 68
О, колажи викате, и кака ви се изучи, сега ще пусна на моите бяски  Wink

Разкошни са!

# 69
Раяяя, какви хубави деца, голямата е толкова нежна, браво! Добър генетичен материал явно:)
Сесил, най те харесвам с тъмния цвят, като на Калина.

# 70
Много са ти красиви децата Рая!
Аз бях червена, но покрай новата първа дама научих тук /във форума/, че не е изискано, и сега съм шоколадова hahaha Иначе много харесвам медночервено, но на моята кожа не отива толкова светъл цвят.

# 71
Раяяя, какви хубави деца, голямата е толкова нежна, браво! Добър генетичен материал явно:)

Ха ха, мерси, нали знаете, че понякога стават и природни грешки  Laughing

Пускала съм веднъж, сега ще се престраша пак набързо

http://prikachi.com/images/976/8996976I.jpg

И по- добре съм излизала, не съм фотогенична  Mr. Green

# 72
  • Варна
Рая, взели са ви чертите и на двамата Simple Smile Сладурки сте и трите.

# 73
  • В Космоса
Сесил, аз те харесвам с оранжевото.

Рая, много красиви!

След малко ще правим меденки със снежинката и имам пресен джинджифил. Дали не става да настържа малко в тестото, ама колко? Да не стане люто? Някой пробвал ли е?

# 74
Жаки, коя тъмна, горе червеникавата ли? Simple Smile

raja_nikol, напротив, чудесно изглеждаш. Много хубаво семейство сте.

Общи условия

Активация на акаунт