Искам да кажа ... (101)

• 56 094
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Рая, разкошни деца имаш Heart Eyes
Сесили, на долната снимка вляво цветът е страхотен, много ти отива, щом ти е и естествения, още по-добре, Жаки също ми хареса с медното най-много. Кога ли и аз ще взема да се пребоядисам, сега само си правя моя цвят, заради бели косми, решила съм като станат повече - тогава.

А за триколката всички са много навити, ще взема да я поръчам, пък все ще влезе в употреба, познавайки майката много ще ѝ се зарадва, особено на лилавата. Сега, дали малката ще ѝ се кефи - кой знае, дори майка ѝ не може да предположи. Ние миналата година, за раждането, ѝ подарихме количката - зимна, лятна, кош за кола. Тя не се разхожда много, много, детето да спи по парковете, по-скоро са от спорадичните разходки и по топло време мисля, че ще им е ок.

# 76
Благодаря, момичета  Heart Eyes

Сесил, аз най- те харесах на последната снимка.

Акаша, аз не бих развалил меденките с джинджифил  Mr. Green Не ми допада аромата му никак. Затова не мога да отслабна, всички уж действащи рецепти са с него  Laughing

Мър, ще я ползват, сигурна съм. За мен беше огромно облекчение за кратките разходки пред блока или до парка примерно, има си багажник, моята много и се кефеше, после и като колело доста я кара. Сегашните са съвсем по- модерни и леки, и удобни. Седалките им са почти еднакви

# 77
Какви грешки, бе Райче?  Много си хубава

Сесил, да червеникавата много добре ми стои на тена ти, отива ти да си джинджи:)

Последна редакция: ср, 21 дек 2016, 10:23 от JACKLIN*

# 78
  • Варна
Жаклин, на мен от твоите тук ми допада червеното.

След малко може и аз да се престраша за малко Simple Smile

# 79
Хай, на всяка снимка съм различна, ако сложа друг колаж може да изглеждам абсолютно различно. Омръзна ми червеното нещо. Айде престраши се де, цял ден съм си у нас ще дебна, да не изпусна:)

# 80
Жакииии  Crazy, ти си филмова звезда просто, прекрасна си  Heart Eyes
С всички цветове ми харесваш, различна си, но все хубава.
Представям си твоя генетичен материал  Heart Eyes

# 81
Жаки, червеното ми харесва. Simple Smile Медното също ти стои добре, но може би една идея по-червеникаво ще е идеално. Simple Smile

Червена и аз се харесах, но изтрая боята на главата ми точно 2седмици. После падна.
След такава борба да си възвърна естествения цвят, скоро не бих се боядисала отново. Simple Smile

# 82
Ми материала как да ти кажа, голямата е на мен, ама Жакито...все повече на татко и заприличва. И се ядосва като и кажат, одрала си на баща си кожата, вика, не, на мама съм:) Може да се промени, като порастне, формата на лицето не е моята, но пък очите са. И двете са зеленооки.

Като се видим на срещата ще се убедите, че просто съм много фотогенична:)
Като казах за срещата, мъжът ми вече е уведомен. Казвам му да знаеш, че на пролет ще ходя на среща с момичетата от Бг мама. Той- е, супер. Аз- но с приспиване. Той- ами аз къде ще съм? Аз- ще гледаш децата. Той- и с какво смяташ да идеш, с рейса ли?! Аз- това ще го измислим. Той- писна ми от тая Бг мама Joy

# 83
  • В Космоса
Жаки, медното избирам аз.

Рая, ти ме замисли сега... Аз обичам джинджифил, но дали няма да ги прецакам с настърган. Моля за още мнения, че трябва да се залавям.

# 84

Рая, ти ме замисли сега... Аз обичам джинджифил, но дали няма да ги прецакам с настърган. Моля за още мнения, че трябва да се залавям.

Направи сега едно кафенце и поседни на лафче, кулинарките още ги няма, не разчитай на нас  Mr. Green

# 85
Жаки, медното много ти отива, но с тъмна коса и тези светли очи си направо магнетична. И да знаеш, че и с бретон много ти отива.

# 86
Жаки, медното много ти отива, но с тъмна коса и тези светли очи си направо магнетична. И да знаеш, че и с бретон много ти отива.

И аз така смятам, но сякаш единствена я харесах там най- много и не си казах  Laughing
Може би защото прическата е най- моя, бретон стои чудесно на хубавите черти и скули, светли очи и тъмно коса е моята най-най- най- любима комбинация  Crazy

# 87
  • София
Жаки, гледам и гледам, и всякак ми харесваш!  Hug

Рая, чудно семейство сте.  bouquet

# 88
  • Варна
Ето ни. Да видим дали ще кача снимката, че хич ме няма.

http://media.snimka.bg/s1/5715/037673334.jpg?r=0

След малко чистя, който видял, видял Simple Smile

# 89
Аз видях, много сте хубави!

Общи условия

Активация на акаунт