Искам да кажа ... (101)

• 56 095
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Тоя път не можахте да ме метнете!  Twisted Evil
Сесил,  аз пък мнооого те харесах на снимката в средата горе!

Рая, прекрасни деца! И семейство! Радвам се, че се престраши да се покажеш.

Хайспийд, доживях да те видя. Много бях любопитна как изглеждаш. И ми харесваш.

# 91
  • югозапад, под "Марков камък"
Боядисвам се от 18 годишна и за съжаление не от келешлък, а от необходимост. Взела съм на тате гена и рано побелях. Лошото е, че започнах да се мацам с черна боя уж най-близо до естествения ми цвят и сега няма махане. Всъщност веднъж я махнах, но останах с половин налична коса Simple Smile

Мър, аз много ползвах такава триколка, защото мойта дивакиня не искаше в количка и за разходки само в триколката стоеше

# 92
  • Варна
Малко съм препечена от солариума там, по принцип съм по-бяла, а иначе хич не се харесвам на снимки, тия са от малкото, на които се понасям. Но дъщерята е много фотогенична и не мога да се спра да я снимам.

# 93
  • Sofia
Оооооо,знам кога да се събудя  Embarassed Party.
Хубави жени  Hug и девойки  bouquet!
Как можах пак да заспя след сутрешното ставане  Rolling Eyes,абе умятна жена съм и туй то.Сега в главата ми е айрян, как ще рипам на гимнастиката,не знам. Обаче сутрешните панаири ме изтощават и се налага да дремна тайно и да събера сили  Whistling.
Тъй,оправдах се  Mr. Green.
Алечка,не знае за коледната звезда  Shocked.Котката само я души,всъщност, рядко гризка нещо,но ще имам предвид.
Ще кандисам и аз едни меденки да забъркам следобяд,че ме досрамя от вас  Crossing Arms.ВиЙ ще сте виновни,ако се налага да си ги ям и не се намъкна в новогодишната одежда,която смених с по-малка  Crazy.С кой акъл... hahaha
Сесил,много ти е хубава косата-гъста и тежка ми се види да е  Peace.
И аз като Захир, съм във вечното търсене на моя фризьор  ooooh!.Снощи се поподстригах собственоръчно малко  Whistling,то на моята коса не личи, ако е кривичко  bowuu.
Захир,оздравявай, тутакси... Praynig

# 94
  • Пловдив
Аз съм потънала в спалньокупуване.

# 95
  • Варна

Тая последната дума я прочетох като "съвкупяване" като минах по диагонал постовете. Чак после зачетох буква по буква  Joy Joy Joy

# 96
  • Sofia
Върви ли? Направете й тест,и петимата да си обуете чорапите  Hug

# 97
  • Пловдив
Утре имам среща с произовдител на спални от масив.  bowuu

# 98
Хай, видях ви готЕни сте:)

Изпратих свекървата, въпреки че напоследък се държеше ужасно, ми стана мъчно. Опустява къщата някак, никой не ме посреща на стълбите. Защо трябва не да провали последните седмици, в които сме заедно не знам. Сигурна съм, че сега съжалява за всичко. Дорева ми се:(

Янтра, ние у нас сме като с хотелките спални, сандвич, подматрачно и матрак. На Елит високия клас матраци, много съм доволна. В детската и двете спални се вдигат и долу събирам много неща.
Имат кожени облегалки отзад високи, не знам как се наричат. Здарви излязоха.

# 99
Аз се записвам, без да съм ви чела. Болна съм от два дни и работя по изключение от вкъщи, а ми иде да си легна...
Боядисвам се от 10 година, винаги моят естествен цвят - тъмен лешник. Не обичам промените в цвета на моята коса, този цвят ми се връзва идеална с цвета на очите и веждите. Много съм побеляла и това налага по-често боядисване, а мое съжаление.

# 100
  • Пловдив
Ние бяхме с икеа малм. Сега ще видим Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

Толкова го харесах тоя малм, като го видях и викам - това е! Цялата спалня е обзаведена за да си пасва с това легло..... сега оба4е стигнах до "абе както ще да изглежда, да държи там".

Буквата 4 из4езна. Клавиатурата е за смяна.

# 101
белла, и на мен ми харесваше този цвят, но е много труден за поддръжка. По-зле е и от русото.

# 102
  • Sofia
Жаки,къде проводихте свекървата предпразнично? Организираш ли пътуването,вече?

# 103
  • Варна
Благодаря, момичета, за милите думи.

Аз да кажа, че днес по Z Rock пускат страхотна музика, пълни ми душата. Добре са ги подбрали парчетата, точно по моя вкус Simple Smile

# 104
Аз от скукa, боледувайки си направих един колаж..ми то изглежда един цвят на всички различни, а те са поне 6. Ще пусна за малко.

Последна редакция: ср, 21 дек 2016, 11:03 от Захир

Общи условия

Активация на акаунт